Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet. Utrolig høflig og professionel modtagelse . Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har kun været på filialen i Aalborg og den kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Man får altid sød, god og venlig betjening. Jeg har oftest handlet med Max og han er altid yderst... Ver más
La empresa ha respondido
Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Información de contacto
Dinamarca
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det fungerede bare
Jeg var lidt skeptisk i det jeg købte en bas guitar faktisk som katten i sækken men alt klappe varen var i orden. Så det er bare i orden
Christian var utrolig imødekommende og…
Christian var utrolig imødekommende og jeg fik hvad jeg ville ha. Super god oplevelse
varen var som den skulle være
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet.
Utrolig høflig og professionel modtagelse .
Forfærdelig service var forbi en lørdag…
Forfærdelig service var forbi en lørdag fik at vide at jeg vil få mine penge i løbet af dagen fik dem aldrig har ringet hver eneste dag siden og den går direkte på telefonsvarer har aldrig oplevet noget værre end det her anbefaler dem vi i hvert fald ikke

Aalborg filialen
Man får altid sød, god og venlig betjening.
Jeg har oftest handlet med Max og han er altid yderst professionel, venlig, snaksaglig og hjælpsom.
Jeg har altid fået en god betjening,
også af de andre ansatte.
Man skal forberede sig på at der kan være ventetid,
fordi butikken i Aalborg er så populær.
Vh. Gitte
Ps. Og man kan håbe at de en dag får råd til at investere i penne til underskrift…. 😅😂😉
Top service
Købt et ur gennem pantsat, flot kontor med meget personligt betjening. De var villige til at hjælpe selvom jeg ikke havde bestilt tid. 5/5
Dårlig service
Jeg skrev til dem for at høre, om de købte ædelsten med certifikat. De vendte hurtigt tilbage med svaret, at det gjorde de. Jeg sendte dem billeder af mine ædelsten og mine certifikater. De skrev, at de lige skulle have en ekstern vurdering, men hurtigt ville vende tilbage. Vurderingen kom så først over to uger senere. En meget lang ventetid, som ikke ligefrem stemmeroverens med det de bryster sig af. Svaret på vurderingen? De køber pludselig ikke løse ædelsten. Altså stik modsat det, jeg blev fortalt. Jeg ventede altså i to uger på at få en vurdering om, at de ikke ville have mine ædelsten. Dybt uprofessionelt, misinformerende og direkte ubehøvlet.

Alt var som de sagde
Alt var som de sagde.
I må heller bare smide de telefoner ud🥰
I er svindler aflevere det man skal…
I er svindler aflevere det man skal have og straks overførsel til ens bank der er gået 5 timer der sker ikke noget jeg melder dem til politiet jeg vil ikke finde mig i denne her behandling når man er ed af en ting

Ingen kommunikation
Jeg kontaktede dem d 31/01/26 angående at sælge en diamantring. De vendte hurtigt tilbage og forklarede de skulle have en vurdering ude fra, og de hurtigt ville vende tilbage. Jeg har skrevet flere gange, prøvet at ringe, men jeg har stadig intet hørt. Super ærgerligt da jeg holdte på ringen, for at sælge den til dem.

Fantastisk god service
Fantastisk god service, jeg er faktisk i chok over hvor hurtigt og nemt det gik til! Ikke sidste gang jeg benytter Pantsat, 5 stjerner !
Rigtigt god oplevelse
Rigtigt god oplevelse. Service og flinke medarbejder. Til trods for jeg var utilmodig. Kan klart anbefales. Har du noget værdifult får du en god pris.
God pris 🙏🏼 på et luksus ur.
Super nemt og hurtigt
Super nemt og hurtigt, venligt og imødekommende personale.
god måde at ....
syntes det er en god og alternativ måde at komme til kontanter på....
Frisk handel
Super kundeservice, let køb og alt i skønneste orden - tak for handlen.
Vh Morten.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.