Jeg har fornyligt købt på Papirværkets webshop et tryk i en rund ramme. Ved modtagelse var rammen desværre i stykker. Jeg fik derfor tilsendt et nyt tryk og i hele processen har kundeservicen været he... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De er professionelle og gør meget for at man føler sig tilfreds. Papirværk endte med at stå for alle invitationerne til vores bryllup, program for dagen, drinks og madkort samt bordplan. Vi vil på det... Ver más
Varen var gået i stykker under forsendelsen, og deres retur politik kræver alt for meget arbejde med at sende retur, i stedet for bare et billede af varen. Rammen var gået i stykker kan se andre har h... Ver más
Kvaliteten af det håndlavede papir var virkelig i top, kunsttrykket og farverne lever helt op til mine forventninger. Plakaten og rammen var flot pakket ind og der var hurtig levering. Stor anbefaling... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Papirværk sælger vi håndlavet papir, kunstplakater og lykønskningskort. Alle vores produkter bliver håndlavet og trykt i Danmark, og papiret har en unik tekstur og ru overflade, som bidrager til et autentisk og livligt udtryk. Vi tilføjer hverken lim, kemikalier eller træfibre, så dit produkt forbliver så naturligt som muligt og samtidig ansvarligt produceret.
Información de contacto
Havnegade 100, Bedding A, 5000, Odense C, Dinamarca
- +45 40 11 80 65
- papirvaerk@papirvaerk.dk
- papirvaerk.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Top service!
Jeg havde en super god oplevelse hos Papirværk. De to plakater jeg bestilte er så flotte og af vildt god kvalitet.
Servicen var i top! Det var ikke en finger at sætte på noget. Hurtig levering og god kommunikation. Jeg vil uden tvivl købe igen fra Papirværk.
KÆMPE anbefaling
Fantastiske produkter og smukt univers. Jeg er vild med, at man forener kunst og bæredygtig håndværk.
God service og en generel god oplevelse.
En kæmpe anbefaling herfra!
God kvalitet og godt koncept
Virkelig fine produkter, god og hurtig ekspedition og et fantastisk koncept.
Jeg er blevet meget glad for min flotte plakat med utrolig dejlig kvalitet, og jeg har også brugt de fine kort til betydningsfulde begivenheder og hilsner.
Kan varmt anbefale.
Modtog 2 kunsttryk fra Papirværk i…
Modtog 2 kunsttryk fra Papirværk i sidste uge. Fantastisk kvalitet og meget unikke. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber derfra! 5 kæmpe store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smukkeste plakat 🤩
Jeg er så glad for min nye plakat, og som et kæmpe plus, er den bæredygtig🌲🌿 Kvaliteten er virkelige god. Jeg elsker udtrykket, den giver til mit hjem. Både service og produkt er i top.
Kæmpe anbefaling herfra 💚
WAUW
Wauw! Jeg er virkelig glad for mine nye plakater, der er smukke og i god kvalitet. God service af drengene og et kæmpe plus er at de ovenikøbet er bæredygtige - altså plakaterne.
Professionel service og produkter af høj kvalitet
Super professionel og hurtig service og produkter i høj kvalitet. Er virkelig glad for mine nye plakater, som både er smukke, unikke og bæredygtige. Et skarpt hoved der har fundet på at omdanne papiraffald til kunst.
Kæmpe fan!
Kæmpe fan!!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne så havde jeg bestemt gjort det! Super smukke plakater i høj kvalitet og med det grønne for øje ♻️
Jonas har skabt noget unikt som pynter i hjemmet og hvor der er noget for en hver smag. Papirværk bliver ved med at udvikle og forny sig, hvilket er en fornøjelse at følge med i. Virkelig god service og hurtig levering - altså intet at klage over!
Ikke sidste gang jeg har støttet de gode gutter, det er helt sikkert!!
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!!
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God indpakning. Lille minus er at farven på skærmen er mere dyb, end i virkeligheden.
Virkelig smukke produkter
Virkelig smukke produkter.
Hurtig levering og god service.
Flotte værker og super service
God kundeservice og flotte værker
Super flotte værker og fremragende kundeservice.
Min oprindelige ordre blev desværre lidt forsinket, men det blev håndteret super fint!
Tusind tak
Fik tilsendt et virkelig fint billede i høj kvalitet. Glæder mig til at få det sat i ramme og hængt op, så alle på kontoret kan se det :)
Personlig levering
Nemt at bestille, hurtig og personlig levering - super service.
Super flot billede og hurtig svar på…
Super flot billede og hurtig svar på spørgsmål
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.