Zeer goede prijs voor de bestelde producten op parfumania.nl! Ook enorm snel geleverd door POSTNL! Ik heb prijzen vergeleken en Parfumania kwam er veruit als beste uit, zelfs terwijl er hoge ko... Ver más
Niet moeilijk om te bestellen en te betalen. Vlugge service ze vragen je wanneer je de levering wil en verder geen probleem. Levering was ook perfect Goeie service
Het was een goede ervaring omdat de bestelling nu eenmaal was zoals het altijd zou mogen zijn. Ruim assortiment, heel goede prijzen en snel en correct geleverd!
Ik zocht last minute een geschenkje voor mijn kleindochter Alba, een 4-jarig prinsesje dat houdt van mooie kleedjes en daar hoort natuurlijk een lekker ruikend geurtje bij!!! Vandaar mijn keuze voor P... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Top service!
Snelle en betrouwbare levering, goede opvolging, goede producten en verschillende inpakopties, altijd mooi ingepakt op aanvraag!
review aankoop parfumania
Goede prijs snelle levering grote keuze aan verschillende producten
Snelle levering en perfect in orde :)
Vlotte service en levering
Vlotte service en levering, ga in de toekomst zeker nog bestellen via deze site
Kerst cadeau
Kerst cadeau gekocht voor familie. Zelf ook nog een nieuwe geur gekozen. Was makkelijk via de beschrijving van de geur.
Snel besteld en betaald.
Volgende dag keurig geleverd
Zeer snelle levering,mooie…
Zeer snelle levering,mooie kerstverpakking
Zeer tevreden
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering.
zeer snelle levering
zeer snelle levering, alles conform het bestelde, nog gratis staaltje bij de zending!
Handig om te bestellen, en snelle levering
We hebben zondagmiddag onze bestelling geplaatst, en ze was er al de volgende dag (maandagmiddag)
Super leuk en goede aflevering in handig verpakt doosje, vriendelijke bezorger. Doe zo door. Proficiat en nog veel succes met Parfumania.
Zeer snelle levering.
Snelle en correcte levering.
Producten zijn hun geld waard
Producten zijn hun geld waard. Duurzaam. Snelle levering. Goede communicatie. 2de bestelling. Top firma.
Merk en type ingevuld
Merk en type ingevuld, snel de juiste keuzemogelijkheden gekregen en bestelling gemaakt. De dag erna perfect geleverd !
Service impeccable
Service impeccable.
Livraison à temps, marchandise conforme, prix avantageux. Je recommande.
Aangename koopervaring.
De zepen zijn van de kwaliteit zoals ik had gehoopt. De geuren zijn fantastisch. Heel wat anders dan supermarktzepen. De prijzen zijn heel redelijk voor zo'n kwaliteit. Er was ook een parfumstaaltje bij, wat altijd gewaardeerd is. De verpakking was heel goed en de zepen waren voldoende beschermd. De levertijd was zoals afgesproken.
Heel tevreden ik had mijn bestelling al…
Heel tevreden ik had mijn bestelling al de dag nadien en alles was gelijk verwacht. Het was ook veilig ingepakt tegen breuk of schade.
Top
Livraison rapide...
Toute ma commande était de stock, prix très convenable et livraison rapide.
Je suis très satisfait.
Gisteren namiddag parfum besteld
Gisteren namiddag parfum besteld, zoals beloofd effectief dag nadien geleverd.
Heel goed verpakt.