Många goda dofter. Är på jakt efter en som inte är rosor o liljenkonvalj i. Hade Beyonce puls innan . Skulle vilja ha något liknande. Eftersom demonteringen går att få tag på. Någon som vet ?
Hej jag är jätte glad över min efterlängtade Samsara Edp. Den har samma doft, som orginalet 1989. Tack på förhand. Ha en fin sommar,till er alla. Mvh Agnetha..☀️😎
Bedragare. Fick vid beställning ett utlovat leveransdatum mellan 18/3 - 24/3. Bring som ska leverera paketet har idag 26/3 ännu inte mottagit paketet ifrån parfym-klick. Parfymklick själva svarar vark... Ver más
La empresa ha respondido
Sobre Parfym-Klick
Escrito por la empresa
Etablerat sedan 2009 år inom skönhetssektorn och förser miljontals kunder med fantastiska dofter och skönhetsprodukter, plus ett stort urval av presentidéer för alla tillfällen.
Med över 10 000 produkter tillgängliga för närvarande och fler läggs till varje dag, allt från lyxiga parfymer och rakvatten till vardagskosmetik, hudvård, hårvård och solvårds produkter. Vi har allt du kan önska och behöver från alla ledande varumärken.
Vi ger våra kunder fantastiska priser och service året runt. Erbjuder lojalitetspoäng och flerköpsrabatter, plus mycket mer. Följ oss på sociala medier eller registrera dig på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden och kampanjer.
Parfym-Klick - Rabatterade Parfymer & Skönhetsprodukter
Escrito por la empresa
- Genuina Produkter
- Alla produkter är garanterat 100% äkta och kommer i originalförpackningen från kvalitetsleverantörer.
- Fullt Spårningsbara Försändelser
- Alla produkter är skickade med spårningskod så att vi kan hålla dig uppdaterad varje steg på vägen. GRATIS leveransalternativ tillgängliga
- Säkert Packade Paket - Varje Gång!
- Vi skickar alla beställningar i ordentliga paket och använder aldrig vadderade kuvert. Produkterna packas noggrant och slås in i bubbelplast för att minska risken för skador.
- Otroliga Priser!
- Vi har bland de bästa priserna på nätet och inte bara på parfym - du hittar gott om skönhetsprodukter, B-U-S, hudvård och hårvård på vår sida!
Reino Unido
- info@parfym-klick.se
- parfym-klick.se
Invita a los clientes a opinar
Stort utbud
Stort utbud, snabb leverans och utmärkta priser. Här handlar jag absolut dofter framöver.
Good perfume and a good website
Som alltid kom parfymen enligt utlovas…
Som alltid kom parfymen enligt utlovas tid.
Snabb leverans! Däremot levererade Bring under all kritik! Levererade mina paket till helt fel utlämningsställe långt ifrån angivet ställe, inte ens samma kommun. Fick ringa och mejla med dem under ett par dagar för att få varorna till min leveransmottagare.
Er är jag nöjd med men er utförare får bottenbetyg!
Jättenöjd ❤️
Snabb och pålitlig leverans med…
Snabb och pålitlig leverans med uppdaterad info under leveransen
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Byt transportör i Sverige
Byt transportör i Sverige. Säkerställ så t jag kan välja utlämningsställe innan jag slutför köp.

Respuesta de Parfym-Klick
Jag fick mina varor som var beställda…
Jag fick mina varor som var beställda och i oskadd skick. Bra priser. Stort sortiment av välkända märken.
Snabbt och bra!
Det är snapp leverans
Lite lång leveranstid jämfört med andra…
Lite lång leveranstid jämfört med andra nätbutiker!
Snabbt och rätt och bra pris.
Snabbt och bra vara God Jul