Park simply valet parking Rotterdam Airport Opiniones 246

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles gaat zoals afgesproken. Bij het brengen was die persoon druk met meerdere auto's die gehaald of gebracht werden maar gaf ondanks dat alle aandacht aan iedere klant. Dus aardige werknemers. B... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The parking process went well in the end, but it could have been much easier if it was clear where the meeting point was in the Rotterdam airport (Kiss&Ride). This information was written nowhere! Mor... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over de valetservice. Het personeel is vriendelijk en professioneel, en alles werd keurig op tijd geregeld. Dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Zeker een aanrader!

Información sobre la empresa

1. Servicio de aparcacoches
  2. Aeropuerto internacional

Escrito por la empresa

Met de jarenlange ervaring in de parkeerwereld is Park Simply de ideale keuze voor parkeren Rotterdam Airport. Wat houdt de valet parking service van Park Simply in? Park Simply biedt een handige valet parking service op Rotterdam Airport. Het doel hiervan is om het gehele proces rondom parkeren op het vliegveld een stuk makkelijker te maken voor jou als reiziger. Dit concept werkt als volgt: Dag van vertrek: Bij je aankomst met de auto op Rotterdam Airport word je opgevangen door een professionele chauffeur van Park Simply op een vooraf afgesproken ontmoetingspunt, meestal vlakbij de terminal. Deze chauffeur is getraind om je auto veilig en efficiënt in ontvangst te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek of het lopen van lange afstanden, omdat je direct bij de vertrekhal uitstapt en de auto overdraagt. Na ontvangst van je voertuig voert de chauffeur een uitgebreide inspectie uit om eventuele bestaande schade te documenteren. Deze stap is belangrijk om ervoor te zorgen dat je auto in dezelfde staat wordt teruggebracht en om mogelijke geschillen te voorkomen. De chauffeur parkeert vervolgens je auto op een beveiligd en goed onderhouden parkeerterrein dat specifiek bestemd is voor Park Simply. Dit terrein is uitgerust met cameratoezicht en 24/7 beveiliging om de veiligheid van je voertuig te waarborgen. Dag van terugkeer: Bij je terugkomst op de luchthaven kun je eenvoudig via de Park Simply website of telefoonservice aangeven dat je je auto wilt ophalen. Park Simply zorgt ervoor dat je voertuig op het afgesproken ontmoetingspunt staat, klaar voor je vertrek. Met deze service bieden we extra gemak en besparen we je een hoop tijd, omdat je niet hoeft te zoeken naar je auto of een lange rit naar de parkeerplaats moet maken. Met Park Simply’s valet parking ervaar je een stressvrije en efficiënte manier om te parkeren bij Rotterdam Airport. Zo komt het er in principe op neer dat we het volledige parkeerproces voor je uit handen nemen. Je hoeft zelfs nergens meer aan te denken op het moment dat je de auto aflevert. Vervolgens krijg je deze gewoon op de luchthaven weer terug wanneer je terugkeert van je vliegreis. Veel gestroomlijnder dan dat gaat het niet worden! Kosten goedkoop parkeren op Rotterdam Airport bij Park Simply Bij Park Simply bieden we vaste tarieven voor onze valet parking service op Rotterdam Airport. De totale kosten zijn alleen afhankelijk van het aantal dagen dat je je auto parkeert. Voor een dag valet parking betaal je €35, terwijl de prijs voor twee dagen €65 bedraagt. De tarieven stijgen geleidelijk met de duur van je verblijf, met een maximale prijs van €100 voor 14 dagen. Daarnaast zijn er extra opties beschikbaar: Je kunt je elektrische voertuig laten opladen voor €19,50 of kiezen voor indoor parking voor €27,50. Indien je bij je terugkomst op Schiphol Airport je auto direct klaar wil hebben staan, brengen we een extra vergoeding van €100 in rekening. Stap voor stap goedkoop parkeren op Rotterdam Airport Voor de duidelijkheid nemen we je bij deze complete gids nog even stap voor stap mee met het proces rondom goedkoop parkeren op Rotterdam Airport: Reserveren: Bezoek de reserveringspagina van Park Simply en voer je vertrekdatum, -tijd en retourdatum in. Kies de gewenste valet parking service en bevestig je reservering. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met alle details van je boeking. Aankomst op de luchthaven: Op de dag van je vertrek rij je zelf naar Rotterdam Airport. Volg de instructies in je bevestigingsmail voor de exacte ontmoetingslocatie waar je de Park Simply chauffeur tegenkomt. Dit punt is vaak dichtbij de terminal om je het allemaal net wat makkelijker te maken. Overdracht van je auto: Een professionele chauffeur van Park Simply verwelkomt je bij de ontmoetingslocatie. Je geeft je sleutels af en de chauffeur voert een uitgebreide inspectie van je auto uit, waarbij eventuele bestaande schade wordt genoteerd. Dit voorkomt misverstanden bij de terugkomst. Parkeren en beveiligen: De chauffeur parkeert je auto op een beveiligd parkeerterrein dat 24/7 wordt bewaakt. Dit terrein is uitgerust met cameratoezicht en andere beveiligingsmaatregelen om je voertuig veilig te houden tijdens je afwezigheid. (Reserveren terugvlucht): Een optionele stap voor wanneer je bij vertrek nog niet precies wist wanneer je terugkeerde of wanneer de retourtijden om een andere reden zijn veranderend. Controleer je reservering en kijk of alles nog klopt. Ophaalservice bij terugkomst: Na je terugkomst op de luchthaven, heb je als het goed is via de Park Simply website of telefonisch al je retourdatum en -tijd doorgegeven. Op het afgesproken ontmoetingspunt staat je auto klaar, zodat je zonder vertraging weer door kunt naar huis of een andere bestemming. Je auto ophalen: Bij het ontmoetingspunt ontvang je je sleutels terug en controleer je je voertuig om te bevestigen dat alles in orde is. Na een laatste controle van je auto, ben je al snel weer op weg! Begin nu direct bij stap 1 en boek je reservering! FAQ: Goedkoop parkeren Rotterdam Airport Meer vragen over goedkoop parkeren op Rotterdam Airport? Bekijk dan de volgende veelgestelde vragen: Kan ik goedkoop parkeren op Rotterdam Airport? Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport is heel goed mogelijk via Park Simply. Aan de hand van een innovatief concept zorgen wij ervoor dat je op een goedkope wijze je auto aflevert én weer ontvangt op de luchthaven. Zo betaal je voor 7 dagen parkeren bijvoorbeeld slechts €87,50. Bekijk hier alle tarieven. Waar kan ik goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport? Goedkoop parkeren op Rotterdam Airport zelf is niet mogelijk. In plaats daarvan doe je er goed aan te kiezen voor een externe parkeerservice, zoals die van Park Simply. Je ontkomt dan aan de onnodig hoge parkeerkosten op de luchthaven zelf. Hoeveel kost parkeren Rotterdam Airport? Parkeren op Rotterdam Airport via Park Simply is per dag mogelijk. Voor 7 dagen betaal je €87,50, terwijl je voor 14 dagen slechts €100 betaalt. Bekijk nu wat de tarieven zijn voor een duidelijk overzicht van de kosten.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Aanrader

Alles ging zoals afgesproken en schriftelijk bevestigd. Keurig op tijd (stonden al klaar), zowel heen als terugweg.

19 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over de…

17 de abril de 2026

Vlotte regeling

Vlotte regeling! wij hadden een vroege vertrek vlucht en late aankomst vlucht dus ideaal om je wagen “voor de deur” te kunnen achterlaten en nadien weer op te halen. Enkel een telefoontje en de chauffeur staat voor je klaar: helemaal top!!

15 de abril de 2026

Alles gaat zoals afgesproken

Bij het ophalen stond de auto keurig weer klaar. Wij zijn heel blij met Park Simply.

3 de abril de 2026

snel en makkelijk!

snel en makkelijk!
auto wordt gefotografeerd voor evt. beschadigingen en stond al te wachten toen we weer aankwamen. 5 minuten na ontvangst koffer zit je alweer in je auto!

27 de marzo de 2026

Top!

Top Service, werken volgens afspraak.
Netjes geregeld voor een super prijs.

25 de marzo de 2026

Op tijd

Mooi op tijd bij terugkomst

23 de marzo de 2026
Logotipo de Park simply valet parking Rotterdam Airport

Respuesta de Park simply valet parking Rotterdam Airport

Beste Rutger,
Bedankt voor uw review.
We vinden het jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Bij inname van het voertuig noteren wij altijd de kilometerstand. In uw geval was dit 20296 km.

Dit wordt gedaan om transparantie te waarborgen en om te kunnen aantonen dat er niet onnodig met voertuigen wordt gereden.
De actieradius (resterende kilometers) kan variëren door rijstijl, temperatuur en het systeem van de auto zelf en is daarom geen betrouwbare indicatie voor gebruik van een voertuig.

Wat betreft instellingen zoals volume of navigatie: het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er per ongeluk iets wordt aangeraakt bij het parkeren of verplaatsen van het voertuig. Dit is uiteraard nooit onze intentie.
Verder zien wij dat u bij terugkomst snel bent geholpen. Uw vlucht landde om 22:22 en om 22:41 was het voertuig alweer uitgecheckt, wat aangeeft dat de service snel verlopen is.
Mocht u dit verder willen bespreken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Park Simply

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bij ophalen door de medewerker van onze…

Bij ophalen door de medewerker van onze auto was goed geregeld. Het terug brengen van onze auto was ook snel geregeld. Enkel was onze stekker uit de camera getrokken.
Waarom is dit gedaan?

14 de marzo de 2026
Logotipo de Park simply valet parking Rotterdam Airport

Respuesta de Park simply valet parking Rotterdam Airport

Goedemorgen Jan,

Dit is helaas niet toegestaan door de privacy wet. Het staat ook in onze voorwaarden.

Met vriendeljjke groet,

Parksimply

Echt simpel parkeren

Echt simpel parkeren. Je wordt opgewacht bij de kiss en ride. Auto checken, sleutel afgeven en je loopt zo de luchthaven in. Goedkoper parkeren dan op de luchthaven zelf. Zodra je geland bent even bellen en de auto staat klaar als je naar buiten loopt!

15 de marzo de 2026

Super service

Wat een fantastische medewerkers! Gebeld voor een vergeten tas op het vliegveld en de supervriendelijke heer heeft de moeite genomen om te wachten en de tas af te geven. Hele warme douche!

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Park simply! een aanrader voor iedereen.

voor het afleveren van de auto belde de persoon mij zelf op over de ter verwachten aankomsttijd.
hij stond al op ons te wachten bij aankomst.

Ook na de retourvlucht was de persoon al op de luchthaven aanwezig. auto wisselen was binnen 1 minuut gebeurd. vriendelijke heren waar we door werden geholpen.

5 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.