Partners International Opiniones 12

3. Agentes inmobiliarios
  4. Asesor inmobiliario
  5. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Agencja nieruchomości Partners International - od 30 lat pośredniczymy w transakcjach kupna/sprzedaży i wynajmu luksusowych nieruchomości w Warszawie, Trójmieście, Portugalii, Hiszpanii oraz innych najlepszych lokalizacjach w Polsce i na świecie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z Panią Agatą Chorążewską…

Współpraca z Panią Agatą Chorążewską przebiegała na bardzo wysokim poziomie. Doceniam przede wszystkim zaangażowanie, sprawną komunikację oraz dyspozycyjność na każdym etapie procesu. Wszystkie ustalenia były jasne i realizowane terminowo, co dawało poczucie spokoju i bezpieczeństwa.

To osoba, która doskonale rozumie realia rynku i potrafi działać skutecznie, jednocześnie dbając o dobrą atmosferę współpracy. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu

2 de abril de 2026

Polecamy współpracę

Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszemu agentowi za profesjonalne i zaangażowane podejście podczas poszukiwań biura. Od początku współpracy pan Piotr Sor wykazywał się dużą cierpliwością, świetną znajomością rynku oraz zrozumieniem naszych potrzeb. Dzięki jego pomocy udało nam się znaleźć nieruchomość, która w pełni odpowiada naszym oczekiwaniom. Cały proces przebiegał sprawnie i bezproblemowo, a agent był zawsze dostępny, służył radą i dbał o każdy detal. Z pełnym przekonaniem możemy polecić jego usługi każdemu, kto szuka rzetelnego i skutecznego pośrednika.

14 de julio de 2025

Pełen profesjonalizm!

Pełen profesjonalizm i świetna energia! Agata Kozieł z Partners International to agentka, której można zaufać. Zna rynek, działa szybko i skutecznie, a przy tym dba o każdy detal. Polecam każdemu, kto ceni jakość i spokój w procesie sprzedaży lub zakupu nieruchomości.

1 de julio de 2025

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Mega profesjonalne podejście do klienta, agencja posiada bardzo dużą bazę nieruchomości, szybko udało się znaleźć coś dla mnie. Bardzo dziękuję Paulinie za pomoc i przejście przez cały proces kupna, o nic nie musiałem się martwić.

22 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trudna współpraca i wyjątkowo wysoka cena

Bardzo drogie biuro. Jako kupujący zapłaciłam ok. 6 procent wartości nieruchomości (ponad 17 000 zł) a rola biura ograniczyła się praktycznie do skontaktowania z właścicielem, dodatkowo, agentka biura pani Sylwia Ludowicz utrudniała mi przejęcie lokalu. Odradzam.

23 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Obiecali, że sprzedadzą w zaproponowanej cenie. Nie sprzedali, zmarnowali mi mnóstwo czasu. Przyprowadzili w ciągu pół roku tylko 1 zainteresowanego. Niska skuteczność, nie polecam, marketing mocno pod publiczkę, nie chodzi o lans w luksusie, tylko żeby sprzedać.

1 de julio de 2025

Rekomenduje wspolprace

Rekomenduje wspolprace z Partners International. Skorzystalam z polecenia znajomej i wybralam do wspolpracy Pania Malgorzate Drygiel. Jestem dosyc wymagajaca osoba i dzialam procesjonalnie i z rozwaga. Tego samego oczekiwalam od reprezentujacej moje interesy Agentki. Nie zawiodlam sie! Pani Malgorzata nie tylko ma wysoka kulture osobista i opanowanie, ale rowniez profesjonalnie zajela sie cala strona formalna/dokumetacyjna. Zna doskonale rynek trojmiejski, posiada duze doswiadczenie i ma duza siec kontaktow. Bede polecac Pania Malgorzate znajomym bez obaw.
Moje doswiadczenia z Partners Int. i reprezentujaca Biuro Agentka oceniam jak najwyzej.

27 de marzo de 2024

Respuesta de Partners International

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i napisanie tak wspaniałej opinii.

Bardzo nieprzyjemne aroganckie…

Bardzo nieprzyjemne aroganckie zachowanie agentów tej firmy. Niedopilnowanie formalności, brak znajomości oferty, bardzo słaby kontakt. Nie występowanie po stronie klienta, tak więc właściwie za pieniądze, których zażyczył sobie agent bo niewiele można było dostać.
Pracowanie bez umowy, bardzo nieprofesjonalne podejście agenta nie zabezpieczanie interesów klienta.

20 de septiembre de 2023

Respuesta de Partners International

Bardzo nam przykro słyszeć, iż nie spełniliśmy Pańskich oczekiwań. Dbamy o profesjonalizm i zadowolenie klientów, więc opisana sytuacja, jest dla nas poważnym sygnałem do przeglądu naszych procedur. Prosimy o kontakt na info@partnersinternational.pl, abyśmy mogli szczegółowo omówić sytuację i znaleźć rozwiązanie. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za podzielenie się opinią.

@ANDRZEJ HERZOG z…

@ANDRZEJ HERZOG z partnersinternational.pl skandalicznie nieprofesjonalne podejście do klienta. Nie polecam.

15 de marzo de 2022

Respuesta de Partners International

Przykro nam słyszeć, że Pani doświadczenie z partnersinternational.pl było negatywne. Każda informacja zwrotna jest dla nas niezwykle cenna i stanowi okazję do poprawy naszych usług.

Rozumiemy, jak ważne jest profesjonalne podejście do każdego klienta i bardzo poważnie traktujemy zarzuty dotyczące naszych standardów obsługi. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej na temat Twoich doświadczeń, aby móc zidentyfikować, gdzie dokładnie pojawiły się braki w naszym podejściu i jak możemy je naprawić.

Czy mogłąby Paniu skontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem email info@partnersinternational.pl lub telefonicznie, podając więcej szczegółów na temat zaistaniłej sytuacji? Zobowiązujemy się do dogłębnego zbadania tej sprawy i znalezienia satysfakcjonującego rozwiązania.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że będziemy mieli szansę przywrócić Pani zaufanie do naszej firmy.

Z poważaniem,
Zespół partnersinternational.pl

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.