2,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trasiga varor och dåligt kundservice

Två defekta varor som jag örst inte fick byta, då jag citerar "prova att öppna förpackningen och prova att böja till dem" och efter tre mejl blev lovad att byta om jag inte öppnat förpackningen vilket jag som tur var inte gjorde trots att depå kundtjänst uppmanat mig. Först skulle jag få stå för kostnaden för reklamationen men då hotade jag att kontakta konsumentverket och fick tillslut returnera varorna. Summerat: trasiga produkter och otroligt otrevlig kundservice. Jag kommer aldrig beställa härifrån igen.

23 de abril de 2025

Oseriös

De erbjöd fri leverans, men när detta inte stod i beställningen sa de att vi borde beställa ändå och att de skulle dra av fraktkostnaden i efterhand. Beställningen kom sedan inte fram och vi debiterades 200 kr utan varor. De påstod att DHL inte hade lyckats leverera paketet, men vi har inget e-postmeddelande eller sms från DHL. Det är en stor risk att använda dem.

16 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect

I was looking for so long time the cake topper and just on this website I found it. Delivery very fast, product without any problems. I recommend this store !

7 de noviembre de 2024

halloween maske

Jeg har bestilt en halloween maske til ... halloween. leveringstid 1-3 hverdage. Den bliver nu leveret på dag 4. kl 20:20 Halloween aften, står der i tracking.
Jeg informere partyninja herom, samt at jeg ønsker at returnere pakken.
Svaret er at levering kun er vejledende, og at det koster 41 kr at sende retur. leveringen kostede 19 kr.
wauw en service. Jeg vil ikke anbefale partyninja og manglende forståelse skal jeg da lede længe efter.

31 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köper 2 st muggar som 2 olika…

Köper 2 st muggar som 2 olika julklappar till min mor och far. Tanken är att de ska avsluta att de ska bli farföräldrar för första gången. "Världens bästa farmor" respektive farfar. De skickar bara EN mugg. Okommenterat. Jag får själv söka och höra av mig för att ens bli erbjuden den andra muggen som jag redan betalat för. Inte ett mail eller meddelande att den ena var slut på lagret. Sjukt oproffsigt och dåligt behandling av kund.

21 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.