Valorada con 4 estrellas sobre 5

De pasfoto's opgestuurd gekregen. Daarna naar de gemeente om een nieuw paspoort aan te vragen. De medewerker gaf aan dat de pasfoto niet voldeed aan de eisen. Ik heb toen in ons dorp nieuwe pasfoto's... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na anderhalve week nog steeds geen foto's, geen idee waar ze zijn ook niet. Hier besteld omdat er onmiddellijke verzending was... wel een terugbetaling gekregen dus voor de service krijgen ze toch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aantal keer een foto ingestuurd die na het handmatig bekijken toch niet goed was. Het was heel fijn dat er feedback gegeven werd wat er anders moest. Het was niet makkelijk mijn baby van 15 weken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn rijbewijs had ik pasfoto nodig. Ik zocht naar een snelle oplossing, kwam pasfoto.me tegen en wilde het uitproberen. Volgens de richtlijnen heb ik fotos ingestuurd na extra goedkeuring (bij d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Procesador de fotos para pasaportes
  2. también en la categoría
  3. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,4

Todas las opiniones

125 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top top top

Top top top, zelf foto gemaakt en met ai achtergrond weggehaald. Helemaal top! Snelle service. Goede check op de foto. Als je beetje design achtergrond hebt, zeker aan te raden 👌

8 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede adviezen en controle op foto

Goede adviezen en controle op foto.
Versturen duurt wel langer dan 1 dag...

8 de julio de 2026

Respuesta de Pasfoto.me

Hartelijk dank voor de review. We hebben onze website aangepast op de nieuwe situatie met PostNL. Deze geven aan niet langer post de volgende dag te bezorgen, maar binnen 2 dagen.

Geweldig

Geweldig ! Foto was eerst niet goed kreeg een mailtje van de , nieuwe foto geüpload en die was wel goed gekeurd , en binnen 24 uur thuisgeleverd.

Ook direct geaccepteerd voor id en rijbewijs

1 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voorwaarde

Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is.
Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt als de foto door de overheid niet word goedgekeurd
Dan denk je toch dat je geen geld terugkrijgt?
Bedrijf heeft wel geld terugbetaald maar heb geadviseerd dit wel ook in het contactformulier te zetten dat als hun de foto afkeuren dat je geld terugkrijgt
Hopelijk doen jullie iets met dit advies
En bedankt dat het geld is teruggestort .

1 de julio de 2026
Opinión espontánea

Beste Desiree,
Dit moeten we even rechtzetten. In het contactformulier staat: "Als je foto door de overheid wordt afgekeurd, krijg je je geld terug." Het woordje "alleen" wat je hierboven schrijft staat daar niet.
Uiteraard krijg je ook je geld terug als we nooit een pasfoto naar je opgestuurd hebben. Je kunt gewoon je bestelling annuleren en je geld wordt meteen teruggeboekt.
Het retourformulier is voor uitgeleverde bestellingen waarbij mensen aanspraak maken op onze garantie. In jouw geval is het nooit zover gekomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle levering en nog…

Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!!
Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heeft, waardoor de foto's goedgekeurd worden voor bijvoorbeeld een identiteitskaart waar ik ze voor nodig had. Heel handig met een tienerdochter die nooit tevreden is met pasfoto's en ze dus tig keer opnieuw gemaakt kunnen worden, en een kleuter die niet altijd meewerkt.
Ik ga voortaan alle pasfoto's hier bestellen!

8 de junio de 2026

Respuesta de Pasfoto.me

Hartelijk dank voor dit positieve verhaal. Blij om te horen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eenvoudig, snel, goed en goedkoop.

Het was gemakkelijk om een foto die te sturen. En een dag later had ik de pasfoto's al in huis.
Het was een stuk goedkoper dan bij een fotograaf.
En op het gemeentehuis bleek de foto prima in orde te zijn.
Ik was er blij mee!

3 de junio de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.