Valorada con 4 estrellas sobre 5

De pasfoto's opgestuurd gekregen. Daarna naar de gemeente om een nieuw paspoort aan te vragen. De medewerker gaf aan dat de pasfoto niet voldeed aan de eisen. Ik heb toen in ons dorp nieuwe pasfoto's... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na anderhalve week nog steeds geen foto's, geen idee waar ze zijn ook niet. Hier besteld omdat er onmiddellijke verzending was... wel een terugbetaling gekregen dus voor de service krijgen ze toch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aantal keer een foto ingestuurd die na het handmatig bekijken toch niet goed was. Het was heel fijn dat er feedback gegeven werd wat er anders moest. Het was niet makkelijk mijn baby van 15 weken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn rijbewijs had ik pasfoto nodig. Ik zocht naar een snelle oplossing, kwam pasfoto.me tegen en wilde het uitproberen. Volgens de richtlijnen heb ik fotos ingestuurd na extra goedkeuring (bij d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Procesador de fotos para pasaportes
  2. también en la categoría
  3. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,4

Todas las opiniones

108 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Juiste informatie en opties

Juiste informatie. Bij niet goedgekeurde pasfoto werd meteen aangegeven, wat verbeterd moest worden.
De keuze om de niet voor officiële documenten goedgekeurde foto toch te laten afdrukken, óf tegen hetzelfde tarief een nieuwe pasfoto in te sturen. Bovendien bleek dit niet á la minute te hoeven gebeuren; fijn, als je van anderen hiervoor afhankelijk bent.

5 de octubre de 2025

Hartelijk dank!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit werkt niet

Foto bij paspoort niet geaccepteerd en meerdere fotos na AI geaccepteerd maar volgende dag door fotograaf van pasfoto.me weer niet. Dit werkt dus niet en ik ga volgende keer gewoon weer naar fotograaf in de winkel

1 de octubre de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

We hebben via de email contact gezocht om wat meer duidelijkheid te krijgen over dit probleem.

Zoals op onze site staat aangegeven worden alle ingestuurde foto's handmatig gecontroleerd. Dit om te voorkomen dat mensen voor niets naar het gemeentehuis gaan en de foto daar afgekeurd wordt. Je kunt vervolgens kosteloos een nieuwe foto insturen net zolang tot de foto wel goed is.

Het is ons niet duidelijk of in uw situatie de foto's bij het gemeentehuis afgekeurd zijn. In dat geval heeft u recht om uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Edit: geen reactie ontvangen

Makkelijk en snel!

De pasfoto was snel geregeld en kwam door een dubbele controle. Eerst door een geautomatiseerd systeem en vervolgens door iemand die dit handmatig controleert. Erg fijn dat het op deze manier kan. Geen lelijke foto's meer op je rijbewijs, maar de foto die jij wilt! Ook binnen één werkdag geleverd. Topservice!

1 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De pasfoto was niet geschikt voor een paspoort.

De pasfoto werd met veel moeite pas geaccepteerd voor een paspoort. Vooral omdat de ambtenaar heel geduldig meerdere keren probeerde.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Fijn dat de foto wel geschikt bleek voor een paspoort. We beoordelen iedere ingestuurde foto handmatig en checken of deze geschikt zijn. Daarmee zijn we natuurlijk afhankelijk van de de de klant gemaakte foto. Sommige foto's zijn op het randje, maar volgens ons oordeel toch goed genoeg. Dat bleek ook in dit geval een juiste beoordeling. We begrijpen de lage reviewscore dan ook niet?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze pasfoto's werden niet goedgekeurd…

Onze pasfoto's werden niet goedgekeurd in het gemeentehuis.

5 de septiembre de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Vervelend dat uw pasfoto's niet zijn goedgekeurd! Helaas komt dat ondanks onze uitgebreide controle soms toch nog voor. We hebben conform onze voorwaarden uw aankoopbedrag teruggestort

Netjes

Netjes , professioneel. En snelle verzending

28 de agosto de 2025

Hartelijk dank

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pasfoto eerst goedkeuren.

Pasfoto eerst goedkeuren.
Daarna een mail dat het toch niet goed was. Betaling was al gedaan.

28 de agosto de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Kun je deze beoordeling verder toelichten zodat we daar van kunnen leren?
Zoals op onze site staat wordt de foto eerst door de software gecontroleerd. Na bestelling bekijkt een specialist de pasfoto nog eens zorgvuldig. Als we denken dat deze niet goedgekeurd gaat worden door de overheidsinstantie, dan krijg je van ons bericht en kun je kosteloos een nieuwe foto insturen - zo vaak als nodig is. Je kunt je bestelling ook kosteloos annuleren.
Ook kun je ervoor kiezen de foto toch af te drukken. In jouw geval heb je dat gedaan en is je foto naar je toegestuurd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Plus en min

+ goede communicatie over de kwaliteit van
aangeleverde foto.
+ Snelle levering.
+ Mooie afdruk

- je moet de foto's zelf uitknippen

2 de septiembre de 2025

Super!

Eerste foto werd afgekeurd, tweede wel goedgekeurd en ook bij de gemeente goedgekeurd. Heel handig voor jonge kinderen.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Super om te horen dat alles is gelukt. Bedankt voor de review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onmiddellijk op de hoogte gebracht als…

Onmiddellijk op de hoogte gebracht als foto niet voldeed aan de eisen van de identiteitskaartfoto
Foto’s van goede kwaliteit

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Klopt, we checken de foto's handmatig en we reageren snel als er iets niet goed is aan de foto. Hartelijk dank voor de review!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Geen lange wachttijden voor foto's. Daarnaast goede en vakkundige service voor het maken van de juiste foto!

27 de agosto de 2025

Hartelijk dank!

goede service

Het is niet een vouwdig maar de goede check van de foto's zijn het zeker waard mijn foto is bij de gemeente gewoon goed gekeurd dus top

Snel in huis en niet duur voor 6 pasfoto's

22 de agosto de 2025

Respuesta de Pasfoto.me

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

8 consejos para escribir buenas reseñas.