Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht bedrijf; houtsplitter gekocht, gietijzer, zoals adv. op Pinterest, krijg een soort lampenkap staal. Na 2 maanden bericht dat ik nieuwe, originele gietijzeren, krijg. Week later niet leverb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer lange levertijd (1 maand) Producten komen van China! Dit wordt niet vermeld bij de bestelling. Slechte kwaliteit - zeer hoge prijs voor product van lage kwaliteit Annulering van bestelling ni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze oplichters organisatie! Ook ervaren dat enige optie retour zenden (na tig foto’s die men nodig zegt te hebben) naar China is met bizarre kosten tov van de aanschafprijs. In mijn geval ging... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Pas op, oplichters!

Pas op, dit zijn oplichters. Wij hebben er een houtklover besteld die meer weg heeft van een lampenkamp, zo fragiel bleek deze te zijn. Toen we wilden retourneren moesten we eerst foto’s maken, werden ons allerlei andere producten aangesmeerd... voor we het retouradres kregen. Vervolgens moet je het aangetekend en wel ‘retourneren’ naar China à €28. En dat terwijl we na bestellen het product binnen twee dagen binnen hadden. Kortom: slechte kwaliteit, moeilijk en duur om te retourneren, en ondertussen doen ze zich voor als een Nederlands bedrijf.

11 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tsja....dropshipmentscam

Tsja....dropshipmentscam. Terugsturen spullen mag je naar een adres in China, wat uiteraard niet rendabel is. Ironisch een prominent "Niet goed? Geld terug!" slogan op hun website. Helpdesk reageert wel steeds snel, maar ja, daar heb je dus niks aan.

Oh ja, geen BTW factuur, want BTW is verlegd, dus nog 21% duurder dan gedacht.

21 de septiembre de 2023

Lampen besteld

Lampen besteld. De lampen branden nog geen 12 uur fatsoenlijk terwijl op de website staat ze na 60 dagen branden was weer opgeladen hoeven te worden.
De klantenservice geeft het advies om vaker op de laden?!
Erg onprofessioneel bedrijf dat je oplicht!

8 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen service, gewoon een slecht bedrijf!

Heb kortgeleden bij passionss.nl 'S werelds sterkste lijm besteld. Na ongeveer 2 weken kwam de bestelling binnen. Een paar weken later had ik een karweitje om die lijm eens te gebruiken. Al snel kwam ik er achter dat wat passionss beweerd onzin is. De lijm heeft allereerst veel meer tijd nodig om te werken. Daarnaast ben ik er nu achter dat je het spuitmondje maar een keer kunt gebruiken. Een volgende keer zit er niet in, omdat het spuitmondje dan dicht zit van de lijm. Al met al weggegooid geld. En natuurlijk heb ik mijn klacht gemeld. Hun antwoord is als je het product hebt gebruikt kom je niet in aanmerking voor terugbetaling. En dat terwijl op hun site staat te lezen, NIET GOED? GELD TERUG! Dus ben gewaarschuwd voor dit bedrijf, zij leveren geen enkele service en maken hun beweringen niet waar! Dit bedrijf moet snel van internet worden verwijderd! De product omschrijvingen zijn volkomen onjuist...

30 de septiembre de 2023

Oplaadbare kubuslampjes besteld

Oplaadbare kubuslampjes besteld. Na volledig opladen brandden ze ca. 14 uren ipv beloofde 60 dagen. Na veel mailverkeer kreeg ik 2 nieuwe opgestuurd. Ook deze deugden niet, zelfde als de eerste zending. Advies aan mij om ze langer op te laden( kan niet) en ze vaker op te laden. Ik kan ook 10% van de aanschafwaarde (100€) krijgen. Wat een oplichters.

25 de septiembre de 2023

Geen enkele service

Product voldoet niet aan de, op de site, gedane verwachting.
Dus garantie, maar nee Passions gooit het op 14 dagen bedenktijd!
Wat een service! Ik zou er niet meer mee een zee gaan!

25 de septiembre de 2023

Wat een slechte service

Wat een slechte service! En vooral rotzooi verkopen ze hier! Het werkt gewoon niet en als je het dan terug wil sturen gaan ze moeilijk doen en krijg je je geld niet terug! NIET BESTELLEN HIER!! Dit zijn gewoon oplichters!!

23 de septiembre de 2023

Niets kopen bij hun

Helaas koop ook ik wel eens iets bij mensen die het met de regels niet zo nou nemen, hun eigen website niet lezen en weigeren een btw factuur te maken. Niets kopen bij hen dus.

21 de septiembre de 2023

Zeer slecht bedrijf!!!

Product besteld en ontvangen! voldeed niet geheel aan mijn wensen dus wilde retourneren. Dat kan dus niet in Nederland maar moet terug naar China! dat is heel kostbaar tussen de 30 en 50 euro. Zij bieden geen oplossing! geven aan dat het echt naar China moet! een waardeloos bedrijf, mooie praatjes en allemaal goede reviews, daar klopt dus helemaal niets van.!!!!! KOOP DAAR NOOIT IETS WANT JE WORDT BESODEMIETERD! je bent dus gewaarschuwd!!!!

3 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product ontvangen maar niet naar wens

Product ontvangen maar niet naar wens. Tig mailtjes om een retourformulier en adres te ontvangen. Na meerdere malen foto's te hebben moeten opsturen van het product, de verpakking etc. Uiteindelijk formulier ontvangen en pakje retour gestuurd. Ik had niet gezien dat dit op mijn kosten zou zijn!!! Pakje, mèt track&trace €24 !!!! Op een aankoopbedrag van €29.95! Wat een stelletje oplichters! Wees gewaarschuwd: koop niks bij hun!!!

29 de agosto de 2023

Nooit iets bestellen!!!

Binnen 2 weken deed 1 van de lampjes het niet meer. Omdat ik 2 dagen buiten de retour termijn zat, werd mijn klacht niet in behandeling genomen. Aan garantie doen ze niet, ze nemen alleen producten terug die het bij levering niet doen.

30 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER SERVICE

Wij hadden 2 invouwbare krukjes besteld, hiervan was er 1 niet in orde, ik heb hier een foto van doorgestuurd en gisteren zat er en nieuw multicolor
krukje in de bus.
Bedankt voor deze super service passionss Amsterdam.

Zeer tevreden klanten
Fam. Raeymakers.

26 de agosto de 2023

Troep en waardeloos product

Kunststof repair voir o.a de auto besteld. Wat een troep, geeft absoluut geen resultaat. Als je het aanbrengt lijkt het heel wat, als het opgedroogd is, is er nog nauwelijks iets van te zien.
Weg €24.95.

10 de agosto de 2023

Drama

Drama, nooit bestellen. Mijn ouders voor 129 euro opgelicht. Boeven zijn het

15 de agosto de 2023

Waardeloos

Product gekregen Niet naar wens.Contact gezocht geen reactie.Toen via Klarma Eindlijk contact Product terug sturen is duurder als product zelf Zeer slecht

1 de agosto de 2023

Waardeloos bedrijf

Per ongeluk het artikel 2x maal besteld. Op de dag van aflevering gelijk een mail gestuurd om 1 van de artikelen retour wil suren. Inmiddels zijn we bijna 3 weken bezig om een retourlabel te ontvangen. Wat een waardeloze bedrijf. Het zijn gewoon OPLICHTERS

24 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ellende steeds weer

Wat een ellende steeds weer. Ik heb Pinterest reeds verschillende keren gecontacteerd. Maar ze doen er niets aan. Op Pinterest wemelt het alleen maar van nep webshops.Corruptie alom. Pinterest heeft zijn zetel in de VS.... Optie: bij de politie klacht gaan neerleggen tegen deze waanzin.

8 de agosto de 2023

Onbetrouwbare webshop

Ik bestelde een camera, maar het geleverde product kwam totaal niet overeen met wat in de reclame werd getoond. De levering duurde 3 weken in plaats van de beloofde 1 tot 2. Tot overmaat van ramp wordt er niet gereageerd op mijn e-mails en heb ik nog steeds geen factuur ontvangen. Koop hier niet.

7 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.