La empresa ha respondido
Stort udvalg af rosenkranse. Virkelig smukke varer der levede op til mine forventninger, og fin kvalitet syntes jeg. Tak for en god oplevelse, kan anbefales at kigge på hjemmesiden, der er et b... Ver más
God katolsk webshop med behagelig og god service, samt høj kvalitets produkter.
La empresa ha respondido
God service Jeg har kun gode oplevelser med katolsk webshop. De giver god service, og pakken kommer frem dagen efter. Deres varer er i god kvalitet jeg ville give 6 stjerner hvis jeg kunne.
La empresa ha respondido
Din katolske webshop med bøger, andagtslys, alterlys, dåbslys, rosenkranse og meget mere
Gammel Kongevej 15, 2., 1610, København V, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God katolsk webshop med behagelig og god service, samt høj kvalitets produkter.

Respuesta de Katolsk Webshop
Kan klart anbefales! Jeg har bestilt to bøger fra Katolsk Webshop, begge var 100 kr. billigere end hvis jeg havde købt dem fra en af de store bogkæder. Leveringen gik problemfri og de kom allerede efter 2 dage, selvom der stod 3-5 dages leveringstid på hjemmesiden. Bøgerne er begge god kvalitet, og jeg glæder mig til at læse dem! Tak til jer hos Katolsk Webshop for bøgerne og en dejlig oplevelse.❤️

Respuesta de Katolsk Webshop
Jeg har købt mange ting herfra. En god stabil hjemmeside med god stabil levering. Intet at klage over, derimod er der meeget at være taknemmelig for.

En super webshop.
Har alt hvad hjertet begærer! Fra lys til oblater bøger og røgelse.
En professionel og pålidelig forretning.
Kan kun anbefales.😄

Respuesta de Katolsk Webshop
Rigtigt fint Kors og så fint man får nogen kort med, med Jesus
Tak for en god oplevelse, kan anbefales at kigge på hjemmesiden, der er et bredt udvalg af bøger mv.
Jeg handler sikkert der igen.
Pakken blev sendt relativt sent igår, og til formiddag i dag kunne jeg afhente pakken, se det er da service.
Dejlig hurtig ekspedition og venligt svar tilbage, da vi spurgte om forsendelsen kunne ske hurtigt! Og super god indpakning.

Respuesta de Katolsk Webshop
Et godt udvalg af bøger, samt en skøn og hurtig betjening😘

Respuesta de Katolsk Webshop
Har købt hos dem i over et år. Fremragende kvalitet og service

Dejligt at være på Gl Kongevej 15 og få en god betjening
Købte
Den fortabte søn vender hjem af Henri J Nouwen
Og
Ørkenstilhed i storbyen. Carlo carretto.
To bøger som jeg er meget glade for.
Service helt i top og meget venligt personale.

Respuesta de Katolsk Webshop
Det fungerede helt fint. Professionel og hurtig betjening.
Jeg er meget tilfreds med at handle hos
Katolsk Webshop og handler der fortsat
Nete Mynte Persson

Respuesta de Katolsk Webshop
Helt som man kan forvente det. Pænt indpakket og med venlige ord bilagt.
Fungerer som det skal! Top karakter herfra...
Katolsk Webshop holder hvad de lover. Hurtig levering og selv i den travle juletid.
Pastoral.dk har den bedste katolsk shop i hele Danmark og de leverer alt tingene pakkede ind så fint. ❤ og hurtig levering! Tak fordi i er her i Danmark ❤