Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At blive mødt hørt og favnet, lige der hvor mit sukker misbrug var højest, at leve dfl har ændret mit liv sammen med Patricias livsglæde, kæmpe hjerte og faglighed. Tak for dig og dit fantastiske tea... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DFL er fantastisk ! Nemt og overskuelig og med stor hjælp fra dygtige mentorer, som stort set svarer hele døgnet. Har både deltaget i 6 ugers forløb og pt kører et 10 dages gratis forløb “slå sukkermo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dfl har aendret mit liv, mit helbred og mit mindset. Jeg startede paa et forloeb tilbage i sommeren 2019 og nu i 2023 staar jeg som uddannet certificeret DFL-Kostvejleder & Coach!! Patricia og P... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de salud comunitario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos det fede liv får du det liv, som du drømmer om! Gennem ketose hjælper vi dig med at finde vejen ud af livsstilssygdomme med varigt vægttab!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tænk, hvis man kunne få Patricia på flaske!

Ja, man kan godt blive lidt afhængig af at være i nærheden af Patricia på den fede måde.
Jeg har deltaget i et tre måneders forløb ”Fra Pligt til Passion”, hvor Patricia og Philius førte os sikkert igennem denne livsstilsændring – sikke en rejse.
Forløbet har været fyldt med grundig og kompetent information omkring kroppen og den biokemiske proces, det mentale, og ikke mindst masser af opmuntring og motivation undervejs.
De gør det så nemt og overskueligt at komme i gang, og ALLE spørgsmål bliver besvaret af enten Patricia, Philius eller deres team.
Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og så mødt, ikke mindst af Patricia, som er en fantastisk varm, imødekommende, professionel og yderst kompetent kvinde fyldt med et ubeskriveligt overskud på den fineste måde.
Jeg havde nogle indkøringsvanskeligheder, og disse blev håndteret så professionelt, så jeg trygt kunne fortsætte denne rejse – tusind tak for det.
Jeg har fået MADRO - jeg er gået fra altid at tænke på, hvad mon jeg skal spise i dag til nu at have styr på det, og mad er på vej til at blive sekundært.
Jeg ved hvorfor jeg har valgt den her livsstil, simpelthen for at passe på mig selv og min krop, så jeg kan leve i mange år endnu.
En bonus info: Jeg har siden jeg startede i februar tabt 16 kg og føler mig bare så godt tilpas.
Jeg vil i den grad anbefale et forløb hos dem, du bliver ikke skuffet tværtimod.

2 de junio de 2025

Retreat Malaga marts 25

Jeg har netop været på retreat hos Patricia i Malaga her i uge 13.
WOW, hvilken fantastisk uge.
Retreatet var et ekstra tilbud, jeg fik, i et tre måneders forløb omkring Biokemisk bevægelse- Fra Pligt til Passion, hvor jeg lærer om, hvordan jeg kan holde fast i min nye livsstil, undgå yoyo vægt og bare have det megagodt = Det Fede Liv.
På retreatet var vi inde omkring mange forskellige emner. Hver dag startede med terrassestræk, som inkluderede både en dejlig udstrækning af kroppen og dernæst de mest fantastiske mindfulness guidninger, hvor vi var på forskellige indre rejser i kroppen, så vi rigtigt kunne komme ind og mærke vores følelser. Det var rent magi.
Det hele blev ledet af Patricia Højbo, som på en super kompetent måde kunne få os til både at græde og grine samt vise alle de forskellige følelser, som vi jo alle sammen indeholder, men ofte har en stor frygt for at vise.
Tænk sig at få lov til at give slip på alle de indestængte følelser og bare føle sig fri.
Det var ren magi.
Patricias ældste søn Philius underviste os omkring krop og bevægelse og ikke mindst den fantastiske urmand.
Vi var en stor flok, og der opstod en fantastisk energi af varme og kærlighed samt et fantastisk fællesskab, hvor alle følte sig værdifulde.
Vi blev opvartet med fantastisk DFL mad, tilberedt af Patricias mand Kenneth.
Jeg er helt overbevist om, at dette er og bliver min vej frem i livet, for: Jeg vælger at leve, fremfor at dø.
Herfra kommer mine hjerteligste anbefalinger til team Patricia.

22 de marzo de 2025

Kæmpe livsændring…

En kæmpe tak til Patricia og DFL for at ændre mit liv fuldstændigt. Da jeg første gang rakte ud til Patricia, var jeg mentalt et virkelig mørkt sted og havde svært ved at forestille mig, hvordan jeg nogensinde skulle finde glæden igen. Men heldigvis valgte jeg at søge hjælp, og Patricia greb mig med en utrolig varme og forståelse. Hun lyttede til mig på en måde, der fik mig til at føle mig set og forstået – noget jeg sjældent har oplevet, især ikke fra en person, jeg ikke kendte på forhånd.

Vi blev hurtigt enige om, at Livsdesign-forløbet var det rette for mig, og allerede efter den første uge kunne jeg mærke markante forandringer i både krop og sind. Kiloene begyndte at rasle af, men vigtigst af alt, så vendte livsglæden tilbage. Det er nu seks måneder siden, jeg startede forløbet, og jeg har aldrig haft det bedre i mit liv. Jeg føler mig i balance, både fysisk og mentalt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Patricia og DFL-metoden til alle, der ønsker en reel forandring. Patricia er ekstremt dygtig og kompetent, og hendes evne til at se og forstå hvert menneske er både rørende og tryghedsskabende. At være under hendes vinger har været en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet.

2 de abril de 2025

Retreat “Ernæringsterapeut Livsdesign”

Jeg læser “Ernæringsterapeut og Livsdesign coach” og var på retreat 1 uge i Malaga - oplevede TOTALT vildeste fedeste selvudvikling!! Patricia er ærlig, skarp, omfavnende, et omvandrende leksikon i både viden om kost, sundhed, biokemi og ser ALLE, rummer alt, er omfavnende, kærlig og formår at skabe traumeforløsninger!
Jeg følte mig set, båret, provokeret, lettet, fornyet, omfavnet og forelsket i mig selv ved afrejsen😅🥰 Mit sind er fyldt af ressourcer efter denne uge🙏🌞
Resortet vi var på havde ALT - og maden, som Patricias skønne kæreste lavede til os hver dag, var fornyende og æstetisk lækkert. ALT DFL venligt 😋
Teamet omkring Patricia er ligeså mega dygtige og ALLE har selv gået vejen🥰
Mine aller bedste anbefalinger - ønsker du en ændret livsstil? Så er Patricia Højbos forløb vejen frem 🙏❤️

30 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sundhed er mere end et tal

Sundhed er så meget mere end hvad vægten viser. Tak for at hjælpe med at se ind i mig, og få mig til at ændre tanker om mig selv. Du er en kæmpe inspiration og forbillede. Det du siger virker❤️🥰💪

29 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Patricia har et hjerte af guld

Patricia har et hjerte af guld. Hun er fagligt meget dygtig, og på den mest kærlige måde har hun hjulpet mig til at få øje på egen styrke, finde modet til bryde mine fastgroede mønstre og gå efter mit fulde potientiale. Jeg føler mig som et nyt menneske og ser verden med nye øjne. Patricia har mine varmeste anbefalinger.

28 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Patricia hjalp mig ud af stress

Da jeg mødte Patricia havde jeg ligget i fosterstilling i 2 måneder pga. stress. Et måltid af gangen, og efter et par dage kunne jeg mærke forandringen i min krop.
Nu knap 3 år senere er status: Jeg er glad, næsten medicinfri for forhøjet blodtryk, smertefri og pr. tabt 40 kg.

24 de octubre de 2024

Tak til DFL - ny tankegang og nyt liv

Jeg har hele mit liv haft elevator vægt, og når man gentagne gange i sit liv ik kan holde vægten, synes jeg til sidst, jeg følte mig forkert og uduelig, og meget andet negativt.
Forløbet hos Patricia går bag om det hele, for det handler ikke kun om maden, jeg var misbruger - madmisbruger! Jeg har fået et helt andet syn på mit forhold til mad, jeg er ikke længere "afhængig" at jeg hele tiden skal have mad, eller mad med i tasken hvis nu jeg bliver sulten. Nu spiser jeg når jeg er sulten og ikke til bestemte tidspunkter. Jeg har fået et naturligt forhold til mad, og er vild med jeg slet ikke er sulten på samme måde som før DFL. Det er nemt og billigt at spise DFL, og enormt lærerigt, og når vægten ydermere går ned ad, så er det bare fantastisk 🙏
Jeg har fibromyalgi, og føler at der er kommet mere ro på kroppen, så kan kun glæde mig til at se hvad fremtiden med DFL bringer 🙏

20 de agosto de 2023

Det virker!

Det virker! - det er et fantastisk fællesskab, kompetente undervisere - jeg har lært så meget om både kost, ubalancer og mindset. MINE ALLERBEDSTE ANBEFALINGER ❤️

23 de julio de 2023

DFL LivsDesign - Retreat

Det mest fantastiske retreat 💕❤️.
Ikke alene har vi lært RIGTIG meget om mindset, om os selv og hvorfor vi reagerer som vi gør og hvad vi skal gå imod for at ændre det, der står i vejen for os, men vi havde også det mest fantastiske sammenhold på bare en uge, hvor vi hyggede, spiste den lækreste DFLmad og var på små ture rund i solskinnet.
Virkelig lækker oplevelse, jeg ikke ville have været foruden.

Derud over er DFL jo noget helt unikt, som har hjulpet utrolig mange mennesker, hvor af jeg selv har mødt adskillige, både med at tabe sig, men specielt med at komme af med smerter og medicin.
Jeg selv har tabt 10kg over de sidste måneder, og har, efter at have været sygemeldt i mange år, ikke længere smerter i benene, sover bedre og begynder langsomt at få mere energi nu jeg følger DFL. Det er den nemmeste livsstilsændring jeg nogensinde har været på, da det er rimelig let at sige nej tak til nogle få ting, når der er SÅ meget lækkert man godt må få lige så meget af, som man lyster, og man hele tiden føler sig mæt og veltilpas.
Og så er Patricia Højbo bare et dejligt og fantastisk menneske. Hun har en power og en energi, som man kun kan værdsætte (eller misunde lidt 😜).
Jeg er utrolig glad og taknemmelig for at have tilbragt denne sidste uge med hende, Pia, Kennet og alle de andre søde og utrolig dejlige mennesker der var med på retreatet.
LOVE, LOVE, LOVE 💕❤️

1 de abril de 2023

Dfl har aendret mit liv

Dfl har aendret mit liv, mit helbred og mit mindset.
Patricia og Pia er 2 enestaaende mennesker, hvis passion er at hjaelpe andre til at faa et bedre liv, det samme som jeg selv oensker at goere fremadrettet.

Rejsen starter med kosten for derefter at dykke mere og mere ned i vores mindset.

Anbefaler alle at proeve!

23 de enero de 2023

DFL-metoden virker

DFL-metoden er det bedste der er sket for mig, det har vendt mit liv 180*, både min vægt (-30kg) mit helbred og næsten størst af alt mit mindset. DFL-metoden virker på ALLE, hvis man følger programmet og gør som der bliver sagt.
Det er snart 4år siden jeg meldte mig på det første 6 ugers forløb ved Patricia Højbo og senest er jeg blevet uddannet DFL coach og kostvejleder og er fortsat på endnu en uddannelse og det er fuldstændig fantastisk.

Om det er alle pengene vær? JA, alt hvad DFL gør og står for, kan på ingen måder gøres op i kroner og øre.
Jeg vil 100% anbefale DFL-metoden til ALLE❤️

23 de enero de 2023

Den BEDSTE REJSE jeg har været på

Jeg var desperat. da jeg startede på et 16 ugers forløb hos Patricia i november 2021.

Min vægt blev ved med at stige, jeg havde smerter i knæ og ankler og kunne næsten ikke komme ned ad trappen om morgenen, jeg havde hedeture, var konstant træt, uoplagt og kunne ikke koncentrere mig.

Allerede efter den første uge mærkede jeg en markant forandring, og det blev kun bedre. DFL virker bare. Det er ikke spor besværligt og det giver hurtige resultater.

Da forløbet sluttede, havde jeg opnået et vægttab på 17 kg. Mit mindset var ændret, så jeg var blevet i stand til at fokusere på det der virkelig, inderst inde, var godt for MIG.

Rejsen stoppede ikke der. Jeg har netop afsluttet Patricias uddannelse til DFL-Kostvejleder og Coach. Patricia har en fantastisk evne til at få det bedste, og det værste, frem i dagens lys. Jeg har lært rigtig meget om mig selv, samtidig med at jeg ved, hvordan jeg skal bruge min nye viden.

Det lykkedes, fordi der hele vejen igennem har været 100 % støtte og plads til mine særheder fra Patricia og hendes team. Tusind tak for Jer.

22 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

For det første så har jeg lært HVORFOR…

For det første så har jeg lært HVORFOR kosten spiller så stor en rolle på min psyke og min krop, og for mig har det været vigtigt for at holde fast i de gode valg.
Jeg har været meget syg, og det har været en udfordring for mit mindset pludselig ikke at kunne gøre alt det jeg gerne ville, men efter at jeg har arbejdet med mig selv, er min krop begyndt så småt at heale sig selv, og jeg kan flere ting, jeg ikke kunne inden.
Jeg har ændret holdning til hvad jeg vil med mit liv og mine værdier er forandret.
Jeg har fundet ro i mig selv, jeg er ikke så stresset og jeg føler mig succesfuld, alt det, er som om, at alt omkring mig falder mere og mere på plads.
Patricias forløb og uddannelser indeholder et professionelt team af undervisere. Der er SÅ meget plads til forskellighed på vores rejse til et sundere liv med DFL.

22 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min sandhed om sundhed kommer indefra

På blot 8uger har jeg opnået utrolige resultater. Resultater som 14cm om livet og 10kg på vægten. Desuden har jeg opnået resultater mentalt, jeg er smertefri i gamle skader som jeg livet igennem har fået.
Blev som 17årig, 1.gang opereret for knyster på den ene fod, igen som 19årig i samme fod. Jeg tog et valg dengang om ikke at byde mig selv samme smerte i den anden fod , selvom jeg blev tilbud om det. Jeg har siden levet med det valg og de smerter det medfølger. 4uger inde i forløbet med Patricia Højbo opdaget jeg at jeg gik ud af min seng om morgenen uden mine fødder føltes som bylder at betræde. Den smerte har jeg fortrængt i over 20år.

25 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.