Proefzakjes aangevraagd en goed binnen gekomen Snel in huis Goeie klantenservice Ik zou deze bij iedereen aanraden benji van 5mnd oud is een moeilijke eter hij lust deze brokjes wel dus bedankt pa... Ver más
La empresa ha respondido
Netjes en snel de proefverpakkingen gekregen. Zowel de hond als de kat vinden het erg lekker. Was erg fijn om dit zo uit te proberen.
La empresa ha respondido
Ik heb zowel honden- als kattenvoer hier besteld. Ze hebben verschillende producten, van heel goedkoop naar iets minder goedkoop maar nog steeds niet duur. De ingrediënten bevallen mij heel goed in ve... Ver más
La empresa ha respondido
Tot nu toe zijn de katten erg tevreden Met zowel de brokken als met de kattenbakvulling Het enige nadeel vindt ik Dat ik bij mijn bestelling maar 1 zak kattenstenen kon bestellen Ik gebruik er... Ver más
La empresa ha respondido
Online dierenwinkel! Complete en uitgebalanceerde honden- en kattenvoer dat tegemoet komt aan de dagelijkse voedingsbehoefte van onze huisdieren.
Poortland 84, 1046BD, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goed voer en netjes en snel bezorgd.
Onze katten doen het hiet heel goed op, eerder bij duurder voer allergische reacties.
Prima prijs en goed voor een maine coon die wat grotere brokjes prefereert.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Erg blij mee en de katjes vinden het heerlijk.
En het schepje voor eten uit de zak te halen is super handig

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Onze kater is gek op jullie brokjes.
Snel geleverd en netjes verpakt.
Ook fijn de gratis zakjes erbij om uit te proberen.
Fijne dag.
Groetjes van Jo en kater Gompie.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Kennis gemaakt met dit bedrijf via een proefpakket voor de kattenvoeding. Beide katten waren zo verrukt op het droogvoer dat ik hier mijn vervolgbestelling heb gedaan

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Ontzettend fijne service. Met cadeautjes voor de hond. Ga hier zeker meer bestellen.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Ik merk dat onze kat de droge brokken heerlijk vindt. Prima product.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Kwaliteitsvoer en prima kattenbakvulling voor een scherpe prijs. Prima service

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Levering is 5 sterren waard en je krijgt veel staaltjes en cadeautjes erbij wat ook 5 sterren waard is . Ons hondje is aan veel allergisch en kunnen geen dieet voeding zomaar geven . Tot nu heb ik het gemengd met het eten dat ze allang eet en het gaat heel goed . Waarom ik 1 ster minder geef is dat er nederlands niks te vinden is op de zak voeding en dat vind ik groot minpunt .

Voeding is goed.
Alleen de verpakking was open.
Doos open en zak kattenbakvulling was stuk.
Waarschijnlijk gebeurt met het vervoeren.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Fantastisch! De bestelling was compleet en zorgvuldig verpakt. Leuk dat er ook een paar cadeautjes in zaten! Fijn ook dat de opmerking die ik bij de bestelling geplaatst heb, op een sticker op de doos zichtbaar was.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Super! Ik heb er een natvoer pakje bijgekregen en hij vindt het heerlijk! Dus daardoor koop ik over 2x ook zo’n set met natvoer!! Bedankt voor het probeerzakje!!

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Droogvoer had ik verwacht! En deze verpakkingen zijn te groot, bij deze hoeveelheden wordt de kat moddervet.

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Als onze hond jullie voer lekker vindt, de bak uitlikt, en zich daarna uitgebreid gaat uitrekken dan is hij tevreden en zijn wij helemaal tevreden

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Sinds de kat van mijn zoon niet mee wou eten heb ik deze katten brokken besteld en nu eet hij wel weer .snelle levering

Respuesta de Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Snelle levering en de katten vinden het heerlijk.