Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker vores bagsæde dækken og puden, det er super at der er en fast bund, så vores hund har mere plads, og så passer det helt perfekt ind i vores bil. Eneste lille minus er sikkerhedsselen der fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en Pet Lounge hos PawTech, og mine forhåbninger blev til fulde indfriet, ikke mindst på grund af virkelig god service fra Felix. Loungen passer til en stor bil. Kvaliteten er primo, og detal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er svært at bedømme om man har handlet hos et dansk eller et kinesisk firma. Produktet er kinesisk, men er tilsyneladende fin kvalitet og jeg er ret imponeret over, hvor godt det passer til min bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt fint produkt! Nemt at bruge, nemt at have med. Og den faste bund sikrer, at snudedyret kan stå op og kigge med mellem forsæderne + sidde og kigge ud af vinduerne bagi. Stor tilfredshed b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

PawTech tilbyder innovative løsninger, der gør hverdagen nemmere for både dig og dit kæledyr. Vi brænder for at kombinere teknologi og kæledyrspleje og udvikler smarte produkter, der skaber tryghed, komfort og bekvemmelighed i en travl hverdag. PawTech er et danskejet firma med fokus på kvalitet, funktionalitet og god kundeservice. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@pawtech.dk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rigtigt fint produkt

Rigtigt fint produkt! Nemt at bruge, nemt at have med.

Stor tilfredshed blandt alle firbenede og tobenede i husstanden :)

2 de enero de 2026

Kan kun anbefale PawTech 😊

En rigtig god og ærlig netforretning.
Jeg havde købt en vare som skulle bruges i min bil, men som viste sig jeg ikke kunne bruge (har 2 meget store hunde). Det var mig der havde forregnet mig, så Pawtech var uden skyld. Jeg fik refunderet min vare uden problem. Med en meget sød hilsen. Kan kun anbefale PawTech de har nogle megewt fine vare og er en ærlig netbutik 😊

24 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er en smart løsning og vi er glade…

Det er en smart løsning og vi er glade for den bortset fra, at den ene ende så skal sættes fast i taget /,over bagerste bildør
var plastik krogen knækket , hvilket betyder vi har måtte lave en “kludeordning der. Det er lidt øv, men ellers tilfredshed.
Vh Pia

16 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en Pet Lounge Bagsædeforlænger…

Købte en Pet Lounge Bagsædeforlænger til min VW T-Roc. DEn blev leveret hurtigt og fungerer bare super godt. Den var nem at montere. Hunden sidder nu rigtigt godt på bagsædet, men jeg spænder hende fast med en sikkerhedssele købt gennem FDM, som er kraftigere end den som fulgte med.

23 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.