Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker vores bagsæde dækken og puden, det er super at der er en fast bund, så vores hund har mere plads, og så passer det helt perfekt ind i vores bil. Eneste lille minus er sikkerhedsselen der fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en Pet Lounge hos PawTech, og mine forhåbninger blev til fulde indfriet, ikke mindst på grund af virkelig god service fra Felix. Loungen passer til en stor bil. Kvaliteten er primo, og detal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er svært at bedømme om man har handlet hos et dansk eller et kinesisk firma. Produktet er kinesisk, men er tilsyneladende fin kvalitet og jeg er ret imponeret over, hvor godt det passer til min bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt fint produkt! Nemt at bruge, nemt at have med. Og den faste bund sikrer, at snudedyret kan stå op og kigge med mellem forsæderne + sidde og kigge ud af vinduerne bagi. Stor tilfredshed b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

PawTech tilbyder innovative løsninger, der gør hverdagen nemmere for både dig og dit kæledyr. Vi brænder for at kombinere teknologi og kæledyrspleje og udvikler smarte produkter, der skaber tryghed, komfort og bekvemmelighed i en travl hverdag. PawTech er et danskejet firma med fokus på kvalitet, funktionalitet og god kundeservice. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@pawtech.dk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk produkt

Vi og vores kat er superglade for vores nye foderautomat. Vores kat får nemt og sikkert alt hvad den har brug for. Virker helt fantastisk. Stor anbefaling herfra 😊

10 de noviembre de 2024

Hej Sune,

Mange tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for, at I og jeres kat er tilfredse med jeres køb – det betyder meget for os. 😺

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

min katte har været meget glade for…

min katte har været meget glade for dem. kvalitetsprodukt. vil 100% varm anbefales.

20 de noviembre de 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at dine katte elsker produktet, og at kvaliteten lever op til forventningerne! 😺

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smart fordelling til ens kat

Smart fordelling til ens kat, som gør det nemt at vælge hvad tidspunkt. Og hvor meget mad der skal gives. God anbefaling herfra

1 de noviembre de 2024

Hej Victor,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores smarte fodringssystem, og at det gør hverdagen lettere for dig og din kat. Tak for anbefalingen – det betyder meget for os! 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den er genial og mine 5 katte er glade.

Den er genial og mine 5 katte er glade.
hurtig levering

5 de noviembre de 2024

Hej Kristian,

Vi er glade for at høre, at både du og dine 5 katte er glade.🐾

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Rigtig god fornøjelse til dig og dine katte! 🐱

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt produkt og hurtig levering

Genialt produkt og hurtig levering. Slut med dårlig samvittighed når man ikke kan være hjemme.

6 de noviembre de 2024

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds – og fantastisk, at produktet giver dig ro i sindet, når du ikke er hjemme! 🐈

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kæreste købte vandkaret til vores…

Min kæreste købte vandkaret til vores kat og jeg skal hilse at sige, at det virker ret godt. Hurtig levering

16 de octubre de 2024

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I er glade for købet, og at det fungerer godt til jeres kat! 🐾

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp. 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kvalitet og lever op til alle…

Super god kvalitet og lever op til alle forventningerne. Kan helt klart anbefales til folk med en travl hver dag

4 de noviembre de 2024

Hej Kristian,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og anbefaling! 🌟

Det glæder os virkelig, at kvaliteten lever op til forventningerne og gør hverdagen lettere. Vi elsker at hjælpe travle katteejere! 🐾

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. God fornøjelse til dig og din pelsede ven! 🐱

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super brugervenlig og simpel at bruge

Super brugervenlig og simpel at bruge! Mine 2 katte er allerede tilvænnet til den og det spiller bare :)

27 de octubre de 2024

Hej MC!

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det glæder os at høre, at dine katte hurtigt har vænnet sig til maskinen – og at den lever op til forventningerne! 🐾

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super god oplevelse med PawTech

Super god oplevelse med PawTech. Fik leveret produktet 2 dage efter jeg bestilte og maskinen fungerer super godt! Kan varmt anbefales:)

15 de octubre de 2024

Hej Frederick,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både hurtig levering og et velfungerende produkt. 🚚✨

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi håber, at maskinen fortsætter med at gøre din hverdag lettere! 😊

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er vi her altid.

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

PawTech fodermaskinen er simpelthen genial. Jeg var lidt i tvivl i starten, men nu er det bare blevet en fast del af hverdagen. Nu kan jeg sørge for, at katten får mad, selvom jeg ikke er hjemme. Super nemt at bruge!❤️

14 de octubre de 2024

Hej Alexander,

Mange tak for din varme anbefaling!

Vi er så glade for at høre, at vores fodermaskine nu er en fast del af din hverdag. Det betyder meget, at du har fundet den nem at bruge og kan føle dig tryg med, at din kat får mad, selv når du ikke er hjemme.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Alle pengene værd!

Jeg er virkelig glad for min PawTech fodermaskine! Den gør det så nemt at fodre min kat, selv når jeg ikke er hjemme. Jeg kan planlægge måltiderne i appen, og jeg kan se, at min kat er meget tilfreds. En virkelig god investering! 😊

1 de octubre de 2024

Hej Sanna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at fodermaskinen gør det nemt at fodre din kat, selv når du ikke er hjemme. Det er skønt at vide, at du nemt kan planlægge måltiderne i appen, og at din kat er tilfreds.

Tak for at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du ser det som en god investering! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig positiv oplevelse med…

Virkelig positiv oplevelse med maskinen!

Jeg har haft PawTechs automatiske fodermaskine i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret! Det har gjort hverdagen så meget lettere for mig og mine katte. Jeg kan nu planlægge deres måltider, så de altid får den rigtige mængde mad, selv når jeg er på arbejde. Det giver mig ro i sindet at vide, at mine katte aldrig går sultne i seng. Desuden er det utroligt nemt at justere portionerne via appen. Jeg kan kun anbefale PawTech til alle katteejere – det er virkelig en game changer!

8 de octubre de 2024

Hej Arthur,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er super glade for at høre, at fodermaskinen har gjort din hverdag lettere. Det er skønt at vide, at du kan planlægge dine kattes måltider og sikre, at de altid får den rigtige mængde mad, selv når du er på arbejde.

Det giver så meget ro i sindet at vide, at dine katte altid er tilfredse! 🐾 Vi værdsætter virkelig, at du deler din oplevelse, og vi håber, at vores produkter fortsat vil gøre en forskel i dit liv.

Loui, PawTech

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fodermaskinen fungerer super godt!

Jeg kan roligt lade mine katte være alene i et stykke tid, fordi jeg ved, de bliver fodret. Det er så rart ikke at skulle bekymre sig om, at de bliver sultne, hvis jeg skulle blive forsinket. Jeg har lige bestilt vandfontænen, så de også får vand, mens jeg er væk. Det giver mig en dejlig følelse af tryghed!

9 de octubre de 2024

Hej Nellie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at fodermaskinen fungerer så godt for dig. Det er fantastisk, at du kan lade dine katte være alene, velvidende at de bliver fodret, selv når du måtte blive forsinket. Det giver en så rar følelse af tryghed! 🐾

Vi er også glade for at høre, at du har bestilt vandfontænen!

Tak fordi du deler din oplevelse – vi håber, at vores produkter fortsat vil gøre dit liv lettere!

Bedste hilsner,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.