Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Värsta värsta bedrägeriet. Registrera dig inte. Jag ville använda Nets/Nexi Pay för min Shopify-butik (Swish). Fick en faktura bara två veckor efter att de accepterat mitt konto. Jag bad omedelbart... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Røveri af værste karakter Når man vælger st opsige sin aftale er der 6 må eders opsigelse. Det er som sådan fint nok. Men at man så får et opsigelsesgebyr på 2000 kr selvom man er bundet af... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Job number DY-WO-5853738 Simon came out at 11pm to help fix a leaking pipe in our kitchen, we turned of everything on our end but leak persisted. Simon replaced the pipes and resolved the issue... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de transferencia de dinero

Acerca de Nets

Escrito por la empresa

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har prøvet at købe ting online igår…

Har prøvet at købe ting online igår idag, fejlede hver gang både via visakort, mobilepay, gpay efter NETs verifikation, uden yderligere information. Så fandt jeg ud af at de har spærret mit kort af uvisse årsager. Jeg fandt tilfældigt en besked på E-boks, som jeg selvfølgelig ikke lige kigger efter hvis der ikke kommer nogen indikation af at der ligger noget post der. Banken kan se hvornår NETs har spærret med ikke hvorfor, fjolser. Fint at der er sikkerhedssystemer og at der kan opstå fejl, men hvorfor faen sender de ikke en sms om at de har spærret kortet i det mindste? Har haft en længere korrespondance med kundeservice på en online shop og med min bank, så kan man spille idiot i lang tid.

10 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jamen jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige….

Ville hæve 3000 kr i kontanter i en automat…. Men udbetalingen blev dog kun på 300 kr.
Banken så at pengene sad fast i automaten. Men da jeg ikke var kunde i banken kunne de desværre ikke udbetale de “sidste” 2700 kr. Men at jeg skulle lave en indsigelse til nets🙄
Det har jeg så gjort så jeg hurtigt ville få de resterende penge.
Men jeg blev klogere gjorde jeg… har lige modtaget en e-mail hvori der står at der er en behandlingstid på 1-4 måneder!
Ved godt at det er en stor koncern… men det er da den vilde behandlingstid 😅🤦🏼‍♂️

30 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi betalte for noget vi ikke fik. Nets ignorerede det bare

Vi betalte et gebyr for at blive trukket for DK og ikke Visa. Terminalen fejlede flere gange og blev trukket for Visa mange gange, som var dyrere for os- naturligvis. Vi kontaktede Nets adskille gange. De sagde hver gang at de vil vende tilbage, men det gjorde de ikke. Til sidst skrev Nets at vi skulle bevise det med dato og klokkeslæt, selv om de Selv havde alle informationer og vi havde påpege det fejlen fra starten. Fejlene var over flere måneder.
Udover det blev vi fejl-opkrævet for et gebyr, for noget vi ikke havde bestilt. Det refundere de, men ikke fejlene med terminalen. Trist og uretfærdig behandling .

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tämä Nets yritys toimii kuin rosvo

Tämä Nets yritys toimii kuin rosvo, irtisanomalla yksipuolisesti sopimuksia ja vaatimalla työntekijöiltä rangaistusluonteisia vahingonkorvauksia puhuen hyvin vulgaarilla tavalla. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

30 de marzo de 2026

Røveri af værste karakter

Røveri af værste karakter

Når man vælger st opsige sin aftale er der 6 må eders opsigelse. Det er som sådan fint nok. Men at man så får et opsigelsesgebyr på 2000 kr selvom man er bundet af aftalen i yderligere 6 måneder er jo helt grotesk.

Vi har ellers været tilfredse med nets indtil vi skulle ud af aftalen.

Deres gebyrer er simpelthen at skide kunder, som har sendt masser af penge i deres retning, op og ned af ryggen.

Vi vender aldrig tilbage til nets igen.

Nordisk Dyrepark

27 de marzo de 2026

Hej Maria

Jeg beklager du føler du er blevet udsat for røveri. Jeg vil meget gerne undersøge din sag, i den forbindelse har jeg sendt dig en separat email som du meget gerne må svare på.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har haft et samarbejde med Nets i…

Vi har haft et samarbejde med Nets i cirka et år, og det har desværre været den mest negative oplevelse, vi nogensinde har haft med en samarbejdspartner. På nuværende tidspunkt mangler vi stadig at modtage omkring 42.000 kr., som retteligt tilhører os.

Vi har ventet i flere måneder uden at få udbetalt pengene. Hver gang vi kontakter dem, bliver vi bedt om at afvente “endnu en uge”, men der sker desværre ingen reel fremgang.

Samarbejdet har samlet set været både frustrerende og bekymrende for vores virksomhed, da vi i en længere periode ikke har haft adgang til vores egne midler. Vi har været i kontakt med utallige medarbejdere, hvilket har været ekstremt tidskrævende – uden at det har ført til nogen løsning.

Vi håber naturligvis stadig på en afklaring, men vores oplevelse indtil nu har været dybt utilfredsstillende.

Hvis man ønsker et samarbejde, der kan bringe ens virksomhed i alvorlige økonomiske vanskeligheder, er dette desværre et oplagt valg.

19 de marzo de 2026

Kære Shabnam,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi beklager meget at høre om den negative oplevelse du har oplevet med vores support.

Jeg vil undersøge sagen nærmere og har i den forbindelse sendt dig en separat email, hvor jeg har efterspurgt flere informationer.

Cille

Elendigt

Elendigt. Jeg har spildt en masse tid med installation og supporten, som IKKE spurgte mig, hvilken webshop jeg bruger! GAK

Jeg bruger Opencart, som nets IKKE understøtter med et modul !! GAK

16 de marzo de 2026

Hej Michael

Jeg beklager din dårlige oplevelse med vores service. Jeg vil meget gerne undersøge sagen for dig. Jeg har sendt en separat mail hvor jeg efterspørger nogle flere oplysninger. Du må meget gerne svare på denne mail.

Nets reddede mig

Nets reddede mig. Jeg blev fuppet af nogle kriminelle som havde lavet en falsk Dao brugerflade. Nets stoppede overførslen og spærrede mit kort med det samme. Tusinde tak Nets.

1 de marzo de 2026

Kære J.N.

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig i den vanskelige situation med den falske brugerflade. Tusind tak for din tilbagemelding.

Scam företag!

Mycket bra företag!

Vår kortterminal har trasslat sedan vi skaffade Nets 2022 med ständiga problem och ingen hjälp. Det finns inte personal som kommer ut för att åtgärda problemen och byta ut den defekta kortterminal har inte funnits på planeten.

Men i slutet av 2025 trodde vi ett mirakel hade inträffat! En ny kortterminal som åtgärd på den gamla trasiga! Glädjen var kortlivad för när vi skulle säga upp vårt avtal. Så menar dom på att vi skrev på ett nytt avtal med 3 års bindningstid när vi betalade månadsfakturan efter den nya kortterminalen kommit.

Och ojoj vilken kundservice, värre har jag nog inte varit med om. Men iofs lider jag lite med dom som jobbar för ett företag som drar in vinster på att lura folk.

4 de marzo de 2026

Värsta värsta bedrägeriet

Fick en faktura bara två veckor efter att de accepterat mitt konto. Jag bad omedelbart om att få stänga mitt konto och de sa att de kommer att debitera mig 3 månader framåt trots att mitt konto är avslutat. Bedrägerier, jag hoppas att ni sjunker.
Glöm 1 star, det borde finnas en negativ stjärna.

4 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke stabil

Ikke stabil. Lidt skuffet efterhånden.

26 de diciembre de 2025

Kære Martin

Jeg er ked af at høre din oplevelse ikke har været optimal. Jeg vil meget gerne undersøge din sag, så jeg har sendt dig en mail, som du meget gerne må besvare.

1 stjerne for eklatant magtmisbrug

Jeg handlede for €37,80 på Anycubics europæiske hjemmeside og fik spærret mig kort 10 minutter efter.
Ændring af købsmønster og overførsel af Euro til Hong Kong, var årsagen.
Og det endda på trods af, at jeg godkendte betalingen ved Nets selv via MitID - det er jo et fuldstændigt vanvittigt magtmisbrug og jeg finder mig ikke i det!!
Stor tak til Anycubic for alligevel at gennemføre min ordre.
Jeg har klaget til både Danske Bank og Nets over episoden.
Men når man lader AI tage styringen over algoritmerne, vil der nødvendigvis opstår hallucinationer indimellem - og Nets er åbenbart fuldstændigt ligeglade med kvaliteten - bare det er billigt at drifte.

17 de febrero de 2026

Kære Jesper

Det er korrekt at Nets kan spærre et betalingskort på foranledning af ens egen bank. Hvis Nets spærrer et kort, så vil det altid være på vegne af banken. Det er derfor ikke muligt at uddybe årsagen til spærringen af dit kort.

Hvis Nets ikke gør dette, så kan det betyde, at man potentielt kan risikere et økonomisk tab.

Ovenstående er også årsagen til at du har oplevet, at det ikke har været muligt at foretage visse transaktioner med dit betalingskort.

Hvis du har spørgsmål til brugen af dit kort, og du oplever begrænsninger i betalingssituationer, så bedes du rette henvendelse til din egen bank, da det er der du er kunde. Hvis din bank har spørgsmål, eller brug for yderligere afklaring, så kan banken kontakte Nets.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min kone blev snydt i Mexico af en…

Min kone blev snydt i Mexico af en taxachauffør, der opkrævede hende 18.000 pesos i stedet for 180 pesos (over 6000 kroner). Heldigvis betalte hun med Mastercard, så hun er beskyttet mod svindel. Når man ringer til Mastercard, bliver man henvist til Nets. Vi kender Nets, de har stoppet betalingen, da jeg ville købe noget på eBay. De sagde, at det var en usædvanlig transaktion. Men når en taxachauffør i Mexico City opkræver et højt beløb, gør Nets ingenting! Jeg ringede til Nets, men de insisterer på, at de ikke har noget med det at gøre.

24 de febrero de 2026

Kære Peter

Hvorfor der ikke er spærret for den specifikke transaktion, kan vi ikke svare på her, da vi ikke har jeres data, og dermed ikke kan undersøge sagen nærmere.

Vi vil anbefale at I kontakter jeres egen bank. De kan rådgive i forhold til det videre forløb, og også svare på om det er muligt at lave en indsigelse imod det beløb.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har igennem mange år været kunde ved…

Har igennem mange år været kunde ved Nets, hvor de har haft vores aftaler på Visa og Mastercard for flere webshops.
Vi har så for et år siden skiftet til Flatpay, og lukket et par webshops undervejs.
Fik i dag en opringning af en medarbejder, som talte ned til mig og sagde at vi have oprettet "skygge" aftaler- aner ikke hvad det betyder, så sprugte om han beskyldte mig for noget. Det uløste at han talte endnu mere ned. Og sagde hvad jeg dog havde tænkt på da jeg oprettede aftalen med Flatpay.
Men jeg fik da også lige afvide at jeg fik en ekstra regning på 2000 kr for brud på aftalen.
Underlig måde at håndtere sådan en sag på.

20 de febrero de 2026

Kære Kunde

Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse. Vi tager din feedback alvorligt og er kede af at høre, at du føler dig talt ned til. Vi vil undersøge sagen nærmere og sikre, at vores kommunikation fremover er mere respektfuld og hensynsfuld. Vi har i denne forbindelse også sendt en email til dig så vi kan har mulighed for at kigge ind i sagen. Tak for din tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg fået spærret 3 kort på 2…

Nu har jeg fået spærret 3 kort på 2 dage. Jeg har forsøgt at betale billeje hos Koreas største udlejningsfirma og færgebilletter hos et stort internationalt japansk ejet rederi. Men jeres algorime lukker for handlen.

Det er jo dybt problematisk at man på den måde bliver tvunget til at benytte Hertz, Avis, Direct Ferries, Momondo og booking.com

Og så har i i øvrigt ikke en adgang til skriftlig kundeservice.

17 de febrero de 2026

Kære Thomas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og fin vejledning samt…

God og fin vejledning samt sammenlægning af priser.

11 de febrero de 2026

Kære Tahir

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores vejledning og prissammenligning. Tak for din positive feedback!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.