2,8

Medio

PayPal confiscates funds

🚨 PayPal seized my funds after holding them for more than 2 years 🚨

I had funds frozen in my PayPal Colombia account for over 2 years. According to PayPal’s own policy, funds should be held a maximum of 180 days before being released.

After waiting patiently and contacting customer support many times, PayPal has now told me that my money will not be released. Instead, they claim it was used to cover “losses” supposedly caused by accounts linked to me – but they have provided no proof.

This is abusive, arbitrary, and unacceptable.

I demand:

A formal explanation with evidence of these alleged “losses.”

The immediate release of my funds.

Otherwise, I will escalate this case to the Financial Superintendency of Colombia and other consumer protection entities.

@PayPal – Customers deserve transparency and fair treatment, not confiscation of their money.

#PayPal #ConsumerRights #PayPalColombia #CustomerExperience

24 de agosto de 2025

Cashflow problemen snel verholpen

Wij hebben met onze Dropshipping store gigantisch veel omgezet gedraaid afgelopen jaar. Daar hebben wij ook het bekende Paypal probleem gehad, 300.000euro op Hold! Via via zijn wij terecht gekomen bij Nicky & Romana en die hebben ons geholpen om binnen 7 dagen ons geld los te krijgen van Paypal. Wij zijn goed geholpen en zijn nu van ons cashflow probleem af!! Ik wil Nicky en Romana erg bedanken voor hun inzet!

13 de octubre de 2021

Eerlijk & Transparant

Super fijn geholpen door jullie, ik werk al jaren met paypal en word gek van die constante holds.. ik heb zelf van alles geprobeerd maar niks lukte. Na jullie te hebben ingeschakeld was mijn geld na 2 weken voor 80% vrijgekomen, de andere 20% zal ook snel los komen! Nogmaals super erg bedankt voor jullie hulp!

13 de octubre de 2021