Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa razy po 600 zł paysafecard pieniądze zostały z konta pobrane a kod na adres email nie przyszedł do dziś, Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Limit zaplac play za niski

Respuesta de Payticon Sp. z o.o.

Rozumiemy, że limit w płatności Zapłać Później może być zbyt niski i utrudniać zakup. Ten limit jest ustalany przez operatora usługi na podstawie jego wewnętrznych zasad i oceny, a my jako sklep nie mamy możliwości jego zmiany ani podniesienia.

Jeśli chcesz zrealizować zamówienie, możesz wybrać inną metodę płatności (np. przelew, BLIK, karta), a w sprawie wysokości limitu najlepiej skontaktować się bezpośrednio z operatorem Zapłać Później — to on może wyjaśnić szczegóły decyzji.

Szybko sprawnie wygodnie

Best best help help

Best best help help

Valorada con 4 estrellas sobre 5

really good site with a lot of…

really good site with a lot of different payment methods

only issue is that closing the account through the website seems to be not doable, you have to contact them persoanlly

good good good

31 de octubre de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do…

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do logowania? Pamiętam numer telefonu nie pamiętam maila

25 de octubre de 2025

Natychmiastowa wplata

Czas realizacji

2 de septiembre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić…

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić przelew weryfikacyjny po tym przelewie 0 kontaktu na maila nikt nieodpowiada, kasa przepadła nie polecam

7 de septiembre de 2025

Respuesta de Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że osoba opisana w komentarzu nigdy nie posiadała konta ani nie dokonywała zamówienia w naszym sklepie. Proces weryfikacji płatności, o którym Pani wspomina, jest standardową procedurą mającą na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa naszych klientów. Na wszystkie wiadomości e-mail odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe – zazwyczaj w bardzo krótkim czasie.

Jeżeli sytuacja dotyczy innego sklepu lub nieporozumienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami, abyśmy mogli wszystko sprawdzić i pomóc w wyjaśnieniu sprawy.

good website and app

1 de marzo de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Banda oszustów kupiłem kod i nie…

Banda oszustów kupiłem kod i nie odblokowali mi tindera bo inny „ kraj zakupu”. Co za złodzieje nie polecam nic od nich kupować tinder i te kody za ponad sto złotych to oszustwo

22 de agosto de 2025

Dzień dobry,

przykro nam, że spotkała Pana taka sytuacja. Chcielibyśmy wyjaśnić, że kody Tinder zakupione w walucie PLN są przeznaczone wyłącznie do aktywacji na terenie Polski. W związku z tym ich użycie w innych krajach, np. w Holandii, może skutkować brakiem możliwości realizacji kodu.

Nasza firma zajmuje się wyłącznie dystrybucją kodów i nie ma wpływu na zasady aktywacji oraz politykę regionalną ustalaną przez dostawcę usługi – w tym przypadku Tinder. W przypadku trudności z realizacją kodu reklamacja powinna być kierowana bezpośrednio do serwisu Tinder, który odpowiada za obsługę i aktywację zakupionych produktów.

Jeżeli będzie Pan potrzebował dodatkowych informacji od nas w celu zgłoszenia reklamacji do Tindera, prosimy o kontakt – chętnie udzielimy niezbędnej pomocy.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, próbują wyłudzić zdjęcia dowodu po zakupie, niby z przyczyn bezpieczeństwa, omijać szerokim łukiem.

16 de agosto de 2025

Dzień dobry,

chcielibyśmy odnieść się do Pana opinii. Nasz serwis przywiązuje dużą wagę do bezpieczeństwa transakcji i dlatego niektóre z nich podlegają dodatkowej weryfikacji. Jedną z możliwych form weryfikacji jest potwierdzenie tożsamości dokumentem – proces ten realizowany jest przez zewnętrzne, certyfikowane narzędzie, które nie udostępnia nam danych osobowych. My otrzymujemy jedynie informację, czy dokument został zweryfikowany jako prawidłowy.

Warto zaznaczyć, że weryfikacja nie zawsze odbywa się w ten sposób – dostępna jest również weryfikacja przelewem weryfikacyjnym.

Pańska transakcja została pomyślnie zweryfikowana, a w późniejszym czasie dokonywał Pan kolejnych zakupów, co bardzo nas cieszy.

Szybko świetnie polecam

Szybko świetnie polecam

1 de agosto de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam gorąco realizacja zamówienia…

Polecam gorąco realizacja zamówienia natychmiastowa ,kontakt z firmą perfekcyjny goroąco polecam.

2 de agosto de 2025

Karty paysafecard bez prowizji

Karty paysafecard bez prowizji, szybka transakcja, kod od razu się wyświetla

6 de julio de 2025

Jest ok

Wszystko jest ok

1 de julio de 2025

Bardzo fajna apka

4 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wszystko jak najbardziej w porządku;)

28 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.