Het deel van de klantenopvolging is flexible opgezet, zodat je zelf kan bepalen of je al dan niet per factuur een aanmaning stuurt of een totaal overzicht stuurt met de status van de factuur hiero... Ver más

Programma werkt goed en doet wat je ervan mag verwachten. Verbetering wel mogelijk door zelf meer instellingen te kunnen aanpassen om het gebruik aan te kunnen passen aan onze wensen.
La empresa ha respondido
Implementatie verliep soepel. Zeer goed ondersteund en begeleid bij de implementatie door Mark Elema! Koppeling met Visma.net was snel gerealiseerd en de door Payt uit te voeren stappen goed weergev... Ver más
Wij werken nu 1.5 jaar samen met Payt. Als startende ondernemer heb je veel zaken waar je druk mee bent. Payt heeft ons onwijs goed geholpen met het opzetten van de factoring van onze praktijk naar on... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Payt
Escrito por la empresa
De meeste complete software
Payt is de meest complete software en marktleider op het gebied van debiteurenbeheer. Met de slimme software worden repetitieve taken allemaal geautomatiseerd, waardoor onze klanten zich kunnen focussen op hun core-business. De software herinnert debiteuren geautomatiseerd aan openstaande facturen, zonder de controle en het persoonlijke contact te verliezen. Meer weten? Download brochure > Een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aanvragen? Dat kan! Vraag adviesgesprek aan >Payt
Escrito por la empresa

- Snelle en veilige factuurafhandeling voor elke organisatie
- Zorg voor meer overzicht, verbeter de cashflow van je organisatie en verklein financiële risico's. Get it. Payt.
Waagstraat 4, 9712 JX, Groningen, Holanda
- +31 85 0021 960
- info@paytsoftware.com
- paytsoftware.com

Ook een tevreden Payt klant?
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
We hebben nooit problemen.
We hebben nooit problemen. Bij ABZ Anloo, Annerweg 35
Overzichtelijk, snel en duidelijk
ik kijk voornamelijk naar de facturen en de betalingen. Dit is goed en overzichtelijk.
Ook is het communiceren met collega's heel makkelijk en snel.
Altijd snel en accuraat inzage in de…
Altijd snel en accuraat inzage in de facturatie!
Bart
Ekco NL
Terugdringen openstaande posten
Sinds invoering Payt veel beter het debiteurenbeheer onder controle. openstaande posten zijn beduidend teruggelopen.
Duidelijk en overzichtelijk!
Duidelijk en overzichtelijk!
Veronique
Ximedes/XPP
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. En als er een keertje hulp nodig is wordt je snel geholpen.
Goede ondersteunende tool voor de…
Goede ondersteunende tool voor de debiteurenbewaking. Het neemt je werk uit handen.
De rapportages zouden iets beter kunnen.

Respuesta de Payt
Overzichtelijk, makkelijk, snel, zeer tevreden.
Zeer tevreden met Payt. Overzichtelijk, makkelijk om hulp te vragen als je er toch niet uit komt. Puntjes voor verbetering worden opgepakt. In vergelijking met de derde partij waar wij eerst mee werkten, ben ik niet heel veel meer tijd bij. Al met al dus zeer tevreden en blijven wij Payt gebruiken voor onze declaraties.
Rosanne van Mondzorgcentrum Atik
het systeem is makkelijk en werkt zeer…
het systeem is makkelijk en werkt zeer efficiënt.
Praktijk voor tandheelkunde Leusden is blij
We werken met onze praktijk alzo'n 3 jaar naar volle tevredenheid met Payt samen. De bezoekers van onze praktijk ervaren het als een vriendelijke en handige manier van factureren. en wij zijn blij met payt als onze nota "faciliteerder"
Overzicht
Heel fijn om zelf de controle te hebben en direct met patienten in contact te staan.
Roelien Breuk
TP Zoeterwoudsesingel
Prettig programma
Prettig programma, overzichtelijk en goede service als je telefonisch of per chat contact nodig hebt.
Lotte Veth
Kies & Co
Effectief en overzichtelijk
Wij gebruiken de software van Payt al weer enkele jaren en we zijn er nog steeds heel blij mee.
win-win
een complete automatisering van je Debiteurenbeheer. je hoeft alleen maar bezig te zijn met de uitzonderingen. Scheelt ons veel tijd en klanten betalen sneller, een win-win.
Goed opvolgsysteem
Efficient systeem voor opvolging voor openstaande posten. Getec Park Emmen - Robert Bruining
Gebruikersvriendelijje software
Gebruikersvriendelijje software, duidelijke overzichten, snelle facturatie en klanten betalen sneller. Goede servicedesk/ondersteuning
Prima programma
makkelijke afhandeling, versturen van de facturen nogmaals. prima programma
Gebruiksvriendelijk programma met uitstekende helpdesk
Payt debiteurenbeheer is over het algemeen een prettig en goed hanteerbaar programma. Er zijn veel instelmogelijkheden, wat het systeem flexibel maakt, maar soms ook wat verwarrend kan zijn in het begin. Wat echt opvalt, is de prima helpdesk: goed bereikbaar, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Al met al een betrouwbaar systeem dat het debiteurenbeheer een stuk overzichtelijker maakt.
Payt biedt precies wat wij nodig hebben
Payt biedt precies wat wij nodig hebben: duidelijkheid, eenvoud en vooral tijdswinst. Veel processen worden automatisch uitgevoerd, waardoor er minder handmatig werk nodig en we ons kunnen richten op belangrijkere taken.
Alles is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Daarnaast werkt het systeem betrouwbaar en soepel, wat zorgt voor rust in onze financiële administratie.
Kortom: een efficiënt en prettig programma dat echt werk uit handen neemt. Zeker een aanrader voor organisaties die hun debiteurenbeheer willen stroomlijnen.
Anita Kexel
Brouwers Accountants B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.