Brillen zijn van prima prijs/ kwaliteit verhouding. Helaas was de één te groot en de ander te smal. Een 6 vanwege de communicatie. Dit moet wel echt een stuk vlotter. Retouraanvraag dient goedgekeurd... Ver más
Kwaliteit bril; helemaal voor de prijs. Ziet er ook heel trendy uit. Levering was zeer snel. Enige puntje ter verbetering is het missen van een bescherming hoesje. Dat hoeft weinig te kosten maar... Ver más
Brillen zijn kwalitatief uitstekend voor die prijs. Mijn bril werd beschadigd geleverd door de DHL bezorger, waar ik vervolgens contact met PB Sunglasses heb opgenomen. Er werd zeer snel gereageerd en... Ver más
La empresa ha respondido
Ik wil graag mijn positieve ervaring met PB Sunglasses delen. Hun klantenservice is echt top! Het personeel is ontzettend vriendelijk en ze reageren snel op vragen en problemen. Toen ik een klacht h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sunglasses that make a statement. #PBsunglasses
Sunglasses that make a statement. #PBsunglassses
Escrito por la empresa

- TIME TO SHINE.
- The online shop where you order stylish sunglasses made of strong materials.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Retour gestuurd op 16 juni
Retour gestuurd op 16 juni. Maar nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Geen reactie op m’n mail.
Goeie kwaliteit prijs verhouding
Goeie kwaliteit prijs verhouding
Mooi product
Zonnebril kwam wat laat aan, maar werd verder door de team goed op gepakt! Hartstikke fijn.!!

Respuesta de PB Sunglasses®
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering.
Producten zien er netjes uit
Levering was keurig op tijd en het is…
Levering was keurig op tijd en het is ook zo als beloofd
perfectie en kwalitatief product
Retour aangevraagd
Retour aangevraagd, duur nu al paar weken geen reactie ook niet op een mail of whatsapp berichtje.
Graag een reactie zodat ik de brillen kan retourneren en geld terug kan ontvangen.
Kwalitatieve bril voor prima prijsje
Inmiddels al jaren brillen van PB. Kwalitatief is er een merkbare verandering doorgezet. Zijn stevig, voelen goed aan en de pasvorm is ook top. Prijs/kwaliteit is dan ook naar verhouding.
Echt super goede service
Echt super goede service , goede kwaliteit en super vriendelijke eigenaar!!
Zeer tevreden! Top kwaliteit voor een lage prijs
Ik ben zeer tevreden! De bril was snel in huis. Goede kwaliteit en ziet er super uit! Was mooi verpakt. Ik raad deze zeker aan!
2 fijne brilletjes
2 fijne brilletjes, verzending zonder problemen👍
Goede service en snelle verzending
Mooie bril en super snel verzonden
Aucune réactivité
Pas de nouvelle de ma commande pendant une semaine. L'une des deux paires est griffée. Ma demande de retour est sans réponse.
Goede service & snelle levering
Hele snelle levering
En klantenservice reageren ook heel snel
Zeker een aanrader om Te bestellen
Wat een slechte service
Wat een slechte service, bril teruggestuurd omdat hij scheef was, eer ik een retourlabel gestuurd kreeg was er alweer een week voorbij. Nu ben ik al 2 weken op mijn geld aan het wachten. In de tussentijd contact opgenomen via de app, resultaat 0!!!

Zeer vriendelijk geholpen
Zeer vriendelijk geholpen. Tijdens transport is de bril beschadigd geraakt, maar zeer vriendelijk en heel snel opgepakt door de klantenservice. Er is kosteloos de volgende dag een nieuwe bril opgestuurd!

Respuesta de PB Sunglasses®
Más información sobre otros tipos de reseñas.