Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da der var en systemfejl på min hustrus telefon, blev vi anbefalet at kontakte PC FONE, det har vi ikke fortrudt, inden for en halv time, virkede min hustrus telefon ferpekt igen. Samtidig med at vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en fantastisk service!! Supervenlig, lynhurtig, forklarer alt grundigt så jeg forstår det, jeg er bare en meget glad og tilfreds kunde. Fik en helt ny computer og downloadede mit første pr... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blandet følelse Skulle have skiftet skræm på 2 iPads Den ene blev fin, men den anden blev kun værre, virkede ikke ordenligt efterfølgende - den genstarter hele tiden, og halvdelen af skærmen vi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Asistencia y servicios informáticos

Escrito por la empresa

"Velkommen til vores butik, der specialiserer sig i reparation af telefoner og computere. Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og effektiv service til vores kunder. Vores erfarne teknikere er dygtige"

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fremragende service!!

Fremragende service! Servicemanden kom hjem på min adresse, endda på en søndag, for at installere en sidste dims i telefonen, helt gratis. Service over alt forventning, kan klart anbefales!😁

27 de julio de 2025

Hurtig, venlig & tryg betjening

Hvad gør man når ens PC Macbook Air's batteri ikke fungere. Jeg kontaktet PC Fone, som klart og seriøst kunne forklar, at PCéren sagtens kunne komme til at fungere igen, for små penge, hvorfor jeg valgte at tage opfordring op.
Jeg sidder nu med min Macbook Air og den fungere optimalt som den heletiden har gjort. Så det er klart et besøg værd at tage PC Fone med på råd inden man bare køber nyt. Så mine anbefalinger er klart 5* til PC Fone. Hov da jeg så hentede min PC, fik vi lige en samtale på mit Iphone ur, hvor glasset var gået itu, Ja selv der fik jeg en mulighed for et valg, og valgte så også her, at betale for et nyt glas, efter en seriøs samtale og valget så at få udskiftet glasset pga af en fin pris. Tak for god betjening.

20 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og personalet…

Virkelig god service og personalet giver godt råd og er hjælpsomme. Fik skiftet skærm og panserglas til en fair pris. Var én af de billigste, som jeg fandt. De var færdige på under en 20 min, og telefonen virker upåklageligt. Virkelig god oplevelse. De får mine varmeste anbefalinger og kan kun anbefale stedet.

21 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil takke jer mange gange ...

Jeg vil takke jer mange gange for at have reddet min gamle Windows 7 computer. Det har ikke alene reddet mine data, men vigtigst, også min Visual Basic 6.0 installation, som er forudsætning for, at jeg fortsat kan vedligeholde de mange softwareløsninger, jeg gennem mange år har udviklet og løbende opdaterer.

Det giver tryghed at vide, at vi har så kompetente og hjælpsomme computerfolk i Nykøbing F.

4 de diciembre de 2024

Toller Service!

Toller Service ! Ich habe mein Handy dort geschickt, um es zu reparieren und es wurde wirklich ganz schnell repariert und genau erklärt, was das Problem war. Die haben auch echt gute Accessoires für Handys und so.
Sehr zu empfehlen!

10 de junio de 2024

Als ich im Urlaub war

Als ich im Urlaub war, hatte mein Handy plötzlich einen Defekt. Zum Glück fand ich diesen Reparatur-Laden in der Nähe. Der Techniker war äußerst kompetent und freundlich. Er hat das Problem schnell erkannt und mein Handy in kürzester Zeit repariert. Ich war beeindruckt von seiner Professionalität und der schnellen Abwicklung. Dank seiner Hilfe konnte ich meinen Urlaub ohne weitere Sorgen fortsetzen. Ich kann diesen Reparaturservice nur weiterempfehlen!

24 de agosto de 2024

Mega god service

Mega god service!
Min bærbar skulle repareres efter at den var gået helt i stykker, men der var en sød ekspert som forklarede alt i detaljer, så jeg ikke var i tvivl om noget som helst.

Jeg var nødsagtet til at få min computer tilbage samme dag, grundet arbejde og studie, og fik lov til at komme ind efter de var lukket så jeg kunne hente den.
Jeg vil klart anbefale PC Fone.

25 de julio de 2024

Respuesta de Pcfone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Imilie ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PcFone i Nykøbing Falster er en…

PcFone i Nykøbing Falster er en fantastisk butik 😊
Her kan man returnere sig gamle iPhone udstyr og få en bedre priser end hos Swappie og mindre omstændigt end hos Elgiganten (klimafokus i top).
Ejerne er søde og hårdtarbejdende mennesker, som altid er klar til at handle. Købmandskab på den gammeldags måde. Det savner jeg at vi kan igen i DK. Jeg ender altid med at gå derfra med nyeste opladningshightech og altid til en fair aftale. Har været der flere gange. Stor anbefaling her fra 🤩

14 de marzo de 2024

Dygtige og professionelle!

Dygtige og professionelle!
Kompetent service udover det sædvanlige!
Kan VARMT anbefale Pc fone i Nykøbing F !!
Efter en rigtig uheldig oplevelse på et andet pc værksted tog jeg kontakt til Pc fone som hurtigt fandt fejlen på min søns gamingcomputer og fik den repareret på kort tid.

24 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blandet følelse

Blandet følelse
Skulle have skiftet skræm på 2 iPads
Den ene blev fin, men den anden blev kun værre, virkede ikke ordenligt efterfølgende - den genstarter hele tiden, og halvdelen af skærmen virker ikke og Home knap ikke fuldt funktionel.
og fik kun at vide det var fordi den var blevet tabt. Og der ikke var garanti på mere. Jeg kunne få en ny skærm igen for 1700kr

Andet sted, fortæller mig den ikke er blevet lavet ordenligt.

24 de febrero de 2024

Respuesta de Pcfone

vi er ked af det du har oplevet hos os og prøver at finde en løsning hvor du forhåbentligt bliver du tilfreds og glad. Faktisk som regel når skærmen er i stykker, så tager vi det ikke som garanti og især når din iPad’s kanterne er i skærve og vi vil også fortælle dig at vi har også modificeret kanterne på din iPad på en måde, så de ikke længere er skæve men vi prøver altid at finde en løsning og på din situation vi hvis det er OK med dig , så vil vi lave din skærm igen under vores kost pris og så håber vi at du bliver glad og tilfredse og så får du også en gratis skærmbeskyttelse på iPad som som undskyld fordi det der sket med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en ipod der havde problemer med…

Havde en ipod der havde problemer med stikket og havde forsøgt flere steder men det gik ik
Vil gerne ha flyttet al musik fra den gamle til en nyere ...men det kunne man ik
Så gik jeg i pc fone og han fixede det .. helt fantastisk....når ingen andre kunne ...perfekt

13 de febrero de 2024

Respuesta de Pcfone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Tom ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de fiksede min telefon skærm på 11…

de fiksede min telefon skærm på 11 minutter og han sagde det ville tage 15-20 min virkelig god service kan kun anbefales herfra

16 de diciembre de 2023

Respuesta de Pcfone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Malthe ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Super god service

Super god service. Hurtig løsning af mit problem.
Kan kun varmt anbefale disse super flinke mennesker - der meget tydeligt ved hvad de laver.

7 de diciembre de 2023

Respuesta de Pcfone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Jonas ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

perfekt service

perfekt kundeoplevelse.

Havde min yngste søns PCér med til Pcfone i nykøbing .
Efter 5 min. fejlfinding var fejlen fundet, derefter tog det ca. 5 min. at løse fejlen og til en langt lavere pris end forventet.
Tak for god service

3 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service til en god pris!! 👍

26 de noviembre de 2023

Respuesta de Pcfone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Martin ☺️
Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.