Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Ze geven zogenaamd een offerte vooraf maar het enige wat ze doen is ff snel en onnodig de accu vervangen en het dubbele bedrag verrekenen. Vóór de betaling en zogenaamde service is er heel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had een afspraak op de dag zelf om mijn auto te laten slepen. Hadden ze zich vergist in de datum en gaven ze me niks van een update. Eindstand zegt die kunnen we je morgen ochtend komen slepen tuss... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

heden vandaag wou ik graag weten wat de kosten op een jaar abonnement zouden zijn. ik heb dus 085-8000267 gebeld om 14:00 en kreeg helaas geen medewerker te spreken. Wel deed men mij net terug bell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top ze hadden geprobeerd waarom de bus de remmen niet werkte maar al snel gezegd dit is levensgevaarlijk Snel geholpen goeie service Lieve mensen en helpen mee denken

2,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,4

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geen betrouwbaar bedrijf.

Het duurde heel lang voordat de monteur op mijn locatie was. Daarbij werd mij beloofd dat ik de factuur en garantie achteraf toegestuurd zou krijgen wat dus niet gebeurd is. Heb diverse keren gevraagd om de factuur maar er wordt niet meer op mij gereageerd. Geen betrouwbaar bedrijf.

14 de mayo de 2026

Wees gewaarschuwd

Op 16 february jl. is er door Pechhulpdirect een niewe accu geplaatst in mijn auto. Ik heb E 235 betaald, een bedrag dat inclusief voorrijkosten was. Vorige week zondag 31 mei, 3 maanden later dus, startte de auto niet. De accu bleek gelekt te hebben waarbij de tray waarin de accu staat vol met accu vloeistof stond en ook is de vloeistof overgelopen in de motor en overgegaan tot wit poeder. Ik heb 3 dagen geprobeerd Pechhulpdirect aan de lijn te krijgen zonder succes. Uiteindelijk heeft de wegenwacht mij geholpen en moest ik een nieuwe accu laten plaatsen. Ik heb na het bezoek van de wegenwacht eindelijk iemand van Pechhulpdirect gesproken, die aan mij vroeg hoe het kon dat de accu lekte?? Er werd mij verzocht eea in een email naar hen toe te zenden. Dit heb ik bedaan met veel fotos erbij die voor zich spraken. Nooit meer iets van hen vernomen. Nog een paar keer gemaild maar geen succes. Nu wil ik van PechHulpdirect mijn geld terug maar die zijn van de aard bodem verdwenen. De accu had een garantie van 2 jaar bij aankoop en heeft het 3 maanden volgehouden. Telefoontjes, emails en ingesproken berichten hebben niets opgeleverd. Nu ga ik juridische stappen ondernemen. Mensen, wees gewaarschuwd. PechHulpdirect is een zeer slecht bedrijf en laat je volledig zitten met je probleem.

31 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I had a very bad experience with this…

I had a very bad experience with this company.

On 19 April in Amsterdam, I had a flat tire and found them through Google based on their positive reviews. During the phone call, I was clearly told the service would cost €119. However, after they arrived, I was charged an additional €89 for inspection and then €484 for replacing the tire — which is extremely overpriced considering the tire itself costs around €170.

In total, I paid €585 for a simple flat tire service, which is completely unreasonable and misleading.

Even worse, despite multiple requests, they have not sent me any invoice or explanation for these charges.

This feels like dishonest pricing and lack of transparency. I would strongly advise others to be very careful before using this service.

19 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.