Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kupiłam już kilka rzeczy z tego sklepu. Rozmiar zawsze był dobry, jeśli coś miało rozmiar zawyżony, była o tym informacja. Dobra jakość i dobry opis pozwalający dobrać odpowiedni rozmiar.
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Ver más
Otrzymałam używaną, brudną kurtkę. Ze zwrotem również problem. Brak możliwości połączenia z Konsultantem to według mnie porażka. BOT nie rozwiązał sprawy. Mial przekierować sprawę do konsultantów któr... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa para hombres
- Zapatería
- Tienda de ropa de calle
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...
Información de contacto
Polonia
- peek-cloppenburg.pl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fajny sklep internetowy
Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Polecam.
Kupiłam już kilka rzeczy z tego sklepu
Pierwszy raz kupiłam online z tej firmy…
Pierwszy raz kupiłam online z tej firmy
Spodobał mi zakiet krótki bardzo elegancki i szykowny
Bardzo dobra jakość
Bardzo dobra jakość, w promocji ceny adekwatne, szeroki wybór
towar nie został dostarczony od 7 dni.
towar nie został dostarczony od 7 dni.
bardzo pomocny był szczegółowy opis…
bardzo pomocny był szczegółowy opis produktu, łącznie z podaniem wzrostu modelki
Zwrot odesłany 26.05,pieniądze oddane po terminie
Zwrot odesłany 26.05, dotarł 28.05.Od odstąpienia od umowy zawartej na odległość minęło 24 dni i zwrot pieniędzy dotarł dzisiaj na moje konto.Uzyskałam go dzwoniąc praktycznie codziennie na ukryty przed światem numer telefonu 22 5244219, podaję gdyby ktoś miał ten sam problem co ja.Można dzwonić od godz.10-15 w dni robocze.Czeka się długo, chyba,że dzwoni się równo o godz. 10.Panie bardzo pomocne i super się współpracowało, ale musiałam wysłać pismo z wezwanie do zapłaty w terminie 7 dni pod groźbą oddania sprawy do sądu.W przypadku mediacji z tym przedsiębiorcą można dzwonić do Europejskiego Centrum Konsumentów, mają już sprawy tego przedsiębiorcy.Infolinia czynna od godz.10-13, spółka zarejestrowana w Niemczech, dlatego Rzecznik Praw Konsumenta nie może pomóc.W przypadku braku chęci do mediacji sprawę można oddać do sądu, szczegóły dostępne pod infolinią Europejskie Postępowanie w sprawach drobnych roszczeń.To jest droga sądowa, nie trzeba mieć prawnika i jest uproszczona. Piszę gdyby ktoś z Państwa nie odzyskał pieniędzy.Ta firma jest jak piramida finansowa,kusi dobrymi cenami i moim zdaniem nie ma ciągłości finansowej, dlatego przekracza ustawowe terminy.Ktoś kiedyś pieniędzy nie odzyska. Dodam,że na stronie nie ma telefonu do sklepu online, a sklepy stacjonarne to inna spółka.
Na stronie www można ewentualnie nawiązać kontakt z chatem.To samo strona niemiecka i nic lepsze sytuacje.Na mojego pierwszego emaila odpowiedziano,że mają opóźnienie, gdyż zajmują się zwrotami z przełomu roku! Dodam,że pisałam w czerwcu.
Generalnie omijać szerokim łukiem chyba,że ktoś nie będzie reklamował towaru w przeciągu 2 lat, nie czeka na pieniądze, kupił towar jest zadowolony i nic nie oddaje.Współczuje pracownikom i klientom.
Nie polecam. Zwrot wysłany 26 maja, jest 17 czerwca i do tej pory nie otrzymałam zwrotu gotówki. Brak kontaktu z kimkolwiek. Możliwa rozmowa z chatem.
Dobra jakość w stosunku do ceny:)
Dobra jakość w stosunku do ceny:)
Dobre wyroby
Dobre wyroby, duża różnorodność towarów, dobra wysyłałka.
Nie brakuje oceny klientów pod danym towarem.
Moja ocena jest bardzo pozytywna.
Obsługa klienta to jakiś żart
Jak zamawiacie to nie liczcie na szybki przebieg zwrotu, czekałam miesiąc na pieniądze, obsługa klienta nie istnieje, poprosiłam na czacie o rozmowę z konsultantem - próbowałam dowiedzieć się czegokolwiek konkretnego, w jakim terminie otrzymam pieniądze, bo regulaminowe 14 dni już minęło, konsultant odpowiadał w kółko to samo, że mam czekać, po czym w końcu sam opuścił czat. Tak samo z kontaktem mailowym, wysyłają automatyczne formułki "zwrot się procesuje", nie ma tam żadnego kontaktu z człowiekiem. Jeśli można sobie pozwolić na zamrożenie pieniędzy na jakiś czas to ok, ale w innym razie odradzam
Koszulka polo Ralph Lauren
Super sklep ....szybka wysyłka zgodność towaru...wszystko na 5
NA BIEŻĄCO PODAWANE INFORMACJE O…
NA BIEŻĄCO PODAWANE INFORMACJE O WYSYŁCE TOWARU. Szybka ,bezproblemowa dostawa
Świetna obsługa & jakość produktów.
Świetna obsługa.
Strona www intuicyjna doskonale.
Jakość produktów wyśmienita.
Jakość prezentowanych produktów i…
Jakość prezentowanych produktów i bardzo miła obsługa w sklepie
Polecam sklep zawsze szybko i sprawnie.
Polecam sklep zawsze szybko i sprawnie.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.