Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je met une étoile car pas le choix mais ça en vaut zéro ! C'est clairement de la M.... pour rester polie. Prix exorbitant - qualité a C.... et tout cela vient de Chine ! Et pour un renvoi tout es... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je regrette de n'avoir pas consulté les avis avant de passer ma commande ... Articles de mauvaise qualités expédiés de Chine (aucun logo Pelie nulle part, même sur les emballages, clairement du d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Catastrophe. Des pratiques qui frôlent la pratique commerciale trompeuse. Annoncent 2 à 4 jours de livraison. En réalité, n’expédient qu’après qu’une demande claire de rétractation ait été formulée vu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Apres une première livraison erronée (mauvais modèle envoyé ), la seconde est pire encore. Sous une etiquette 90C se cache un produit XXL monstrueusement énorme qui n'a aucune chance d'aller. On vous... Ver más

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

First order was received

First order was received. Fitted well so I ordered another one but ordered the wrong size. Communication has been great. Returned free of charge. Ordering the correct size now.

24 de septiembre de 2024

Awful scammers

Awful scammers. First order got cancelled halfway here… replacement said it had been delivered and the tracking number was for a parcel that wasn’t mine!!! Took no responsibility and no refund! Total
Waste of time and money .. don’t waste yours!

31 de agosto de 2024

Catastrophique

Lors de ma 1ere commande, en début d’année, j’ai été très satisfaite des sous vêtements reçus. 2 e commande pour 92€ pour 3 ensembles, c’est catastrophique: les tailles et couleurs ne sont pas les bonnes, la coupe de mauvaise qualité sur l’un des modèles.
J’espère le faire rembourser mais je n’y crois qu’à moitié vu les autres avis!

20 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would give zero points

I would give zero points, if I could. I ordered lace knickers which stated one size. I’m a size s and they are still way too small!
Was told to send it back on my own expense to China.
AVOID!!!

30 de julio de 2024

Stay away! Scammers

The item I received looked nothing like the one in the picture. It also arrived broken. No return label. I was asked to fill out a "contract withdrawal from" and send the item back to China at my own cost. They make return process purposefully extremely difficult to discourage you from sending it back. Stay away!!

29 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This is an out of order company

This is an out of order company, they try everything not to refund your money if you decide to return your order. I had to dispute the transaction through my bank to get my money back. Stay away!

22 de julio de 2024

It's a scam!!!

It's a scam!!!. you think you are buying quality luxury lingerie. When in fact it's cheap tat from China. Avoid at all costs. I've just lost £80! Obviously I won't see a penny of it again. This should be banned as it's false advertising!

19 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM! Shouldn't be allowed to exist

I wish I had read the reviews before ordering. Website makes it look like you're buying good quality lingerie from France, but items come in separate packages from sweatshops in China. The quality is awful, and seems like it was made for 5 cents, when you paid hundreds of euros. When you complain about this they try to make the return really difficult, now they're trying to make me keep the items for a 20% refund which is not worth the items at all. Since I have to pay the return and it's from three different sweatshops in China, I'm afraid I'll never see any of my money back. These brokers/scammers shouldn't be allowed to exist.

24 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Si j'avais pu ne mettre aucune étoile…

Si j'avais pu ne mettre aucune étoile je l'aurai fait !! Si je peux éviter aux gens de se faire arnaqué... Qualité plus que médiocre par rapport au prix c'est une honte. Je suis écoeuré d'avoir mis autant d'argent là dedans.

1 de marzo de 2024

2 produits commandés

2 produits commandés: 2 tailles reçues non conformes à celles demandées.
Plus de 2 semaines de livraison, j’ai même pas essayé de renvoyer les articles. Déçue.

30 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.