Jag har idag haft ett möte ang min pension med Tom Essberg. Har varit kund här i flera år, då jag känner att jag är ganska okunnig inom detta. Men har fått den bästa hjälpen och känner mej trygg med... Ver más
Jag har varit kund i många år och haft lyckan att få hjälp med rådgivning och placering på bästa sätt för att kunna få möjlighet med tidigare pensionering.Jag känner mig trygg med Tom Essberg som har... Ver más
Hade ett samtal med Per-Erik Gustafsson om en ändring i mitt avtal. Blev så härligt bemött och det blev ett personligt samtal om inte bara mitt ärende. Per-Erik gav förslag på månadsbetalning och hjäl... Ver más
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen. Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionsspa... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Pensionera är en effektiv marknadsplats där du som kund får ökad transparens, personlig rådgivning och möjligheten till att göra förändringar med syfte att förbättra din pension.
Vasagatan 16, 111 20, Stockholm, Suecia
- 0105517526
- info@pensionera.se
- pensionera.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Marcus Holmström förklarade och gav mig värdefull information
Marcus Holmström förklarade och gav mig rådgivning när det gäller mitt sparande och min framtida pension. Marcus var kunnig, tydlig och förklarade på ett bra sätt.
Trevlig och bra o tydlig förklaring.
Tydlighet och tålamod.
Jag tycker Anne var tydlig med vad som…
Jag tycker Anne var tydlig med vad som ska ske.
Hon var lugn och tydlig.
Hon förklarade bra vad jag skulle göra och vad jag skulle kunna göra.
Tyckte att personen förklarade bra
Tyckte att personen förklarade bra. Men inte så lätt att förstå allt. Fast hon gjorde ett bra jobb och tog sig tid. Skulle vilja ha allt på mail. Så man ser.
Mvh Pethra

Respuesta de Pensionera
Bra omdöme
Bra på att förklara för en som absolut inte begriper nåt för det är ju en djungel - förstod ju inte hur allt funkar men någorlunda! Skulle däremot vilja ha prognosen skickad till nedanstående mejl, tack!
Hade telefon möte med Anne Nilsson idag. En mycket kompetent och trevlig person. Förklarade pensions upplägget så det blev begripligt för mig.👍👍👍👍👍
Vänlig och kompetent handläggning
Vänlig och kompetent handläggning. Per-Erik Gustafsson kan tjäna som ett föredöme för dem som arbetar med kundmottagning och angränsande uppgifter.
Tydligt och väl förberett från Eterum…
Tydligt och väl förberett från Eterum när samtalet skulle äga rum. Simon gav goda råd om riskerna och hur jag skulle tänka i framtida placeringar.
Trevligt telefonsamtal!
Väldigt trevligt bemötande av Per Erik Gustavsson. Sakligt och fint förklarad.
Ett mycket trevligt kundbemötande av…
Ett mycket trevligt kundbemötande av Per Erik Gustafsson. Han lyssnade mycket väl på de frågor och funderingar jag hade. Svarade till stor belåtenhet och skickade också över material som jag i lugn och ro kunde läsa igenom.
Christine Dahlberg
Bra förklaringar och väldigt trevlig
Mycket bra och trevligt bemötande från…
Mycket bra och trevligt bemötande från Marcus Holmström
Bra jobbat
Tack till Simon som lugnt och tålmodigt förklarar och hjälper mig igenom hela rådgivningen
Tack så mycket för bra hjälp Per-Erik
Tack så mycket för bra hjälp Per-Erik. Förklarade bra.
Bra och tydlig hemsida
Bra och tydlig hemsida, och en mycket lugn och tydlig rådgivare.
Hade ett trevligt och givande samtal…
Hade ett trevligt och givande samtal med Simon Molin som är kunnig och engagerad. Kändes helt rätt att lägga min pension i Simons och Pensioneras vård :)
Bra hjälp!
Marcus Holmström hade ett bra och informativt samtal och hjälpte mig förändra mitt pensionssparande. Tydligt och bra.
Trevlig att prata med
Trevlig att prata med. Och är bra att förstå vad man vill och pressar inte något man inte vill. 100 % bra kontakt. Simon