Jag har idag haft ett möte ang min pension med Tom Essberg. Har varit kund här i flera år, då jag känner att jag är ganska okunnig inom detta. Men har fått den bästa hjälpen och känner mej trygg med... Ver más
Jag har varit kund i många år och haft lyckan att få hjälp med rådgivning och placering på bästa sätt för att kunna få möjlighet med tidigare pensionering.Jag känner mig trygg med Tom Essberg som har... Ver más
Hade ett samtal med Per-Erik Gustafsson om en ändring i mitt avtal. Blev så härligt bemött och det blev ett personligt samtal om inte bara mitt ärende. Per-Erik gav förslag på månadsbetalning och hjäl... Ver más
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen. Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionsspa... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Pensionera är en effektiv marknadsplats där du som kund får ökad transparens, personlig rådgivning och möjligheten till att göra förändringar med syfte att förbättra din pension.
Vasagatan 16, 111 20, Stockholm, Suecia
- 0105517526
- info@pensionera.se
- pensionera.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Bra och tydlig rådgivning
Bra och tydlig rådgivning. Behövs när man själv inte förstår så mycket av pensionsdjungeln. Stort tack till Anne Millebrand
Proffsigt
Hade ett mycket fint och proffsigt samtal med Anne Millebrand. Mitt totala ointresse för ekonomiska frågor togs emot fint av Anne.
Jag känner att hon gav bra tips och råd och var mycket trevlig under hela samtalet.
Anne millebrant en stjärna som
Anne millebrant en stjärna som
Hjälpte mig med mina pensioner
Det gick jättebra+++++
Jag blev kontaktad av Eterum genom…
Jag blev kontaktad av Eterum genom kundansvarig Per-Erik pga en obetald faktura. Jag fick ett enormt trevligt bemötande och då jag hade frågor om den tjänst fakturan gällde fick jag även hjälp med att få svar på mina frågor. Vi kom fram till en lösning framåt som jag känner mig mycket nöjd med. Stort tack till Per-Erik för ett givande och mycket trevligt samtal.
Smidigt och väldigt hjälpsam person
Smidigt och väldigt hjälpsam person
Verkar oseriöst
Min förmedlingsfullmakt som jag hade haft låg fortfarande kvar, efter två år. Efter avslutat kontakt, med ett annat företag? De tog bort den nu 2025. Det upptäcktes då jag var i kontakt med de, vid en förfrågan. Oseriöst, att den legat där så länge, och ingen har upptäckt det förrän nu?
Sedan Start!
Har varit kund hos Pensionera sedan start och tycker att de har en professionell inställning och kunskap Senaste kontakten med Anne Millebrand blev inget undantag. Fick hjälp med att flytta fonder och göra en riskbedömning.
Alltid bra service och bra samtal
Alltid bra service och bra samtal
Duktiga på att berätta och förklara (Marcus Holmström)
Grundlig hjälp
Carl Oscar Backlund som jag hade samtal med var mycket lyhörd tålmodig och förklarade det jag behövde veta på ett mycket enkelt sätt! Toppen rådgivare!
Proffsig rådgivning
Proffsig rådgivning. Har aldrig intresserat mig för att sätta mig in i hur det fungerar men med hjälp av Philip Snell känner jag mig mer vetgirig och vill hålla mer koll.
Det gick ju bra.
Jag har lite svårt att förstå hur allt funkar men med hjälp från min handläggare (Annie Millebrand) så fick jag mig en bild av hur det ser ut och fick hjälp att placera mina pengar så jag kände mig trygg i mina val. Tack så mycket :)
Datumet nedan stämmer inte utan det är datumet då jag skrev detta.
Har fått rådgivning av Anne Millebrand…
Har fått rådgivning av Anne Millebrand på Eterum/ pensionera. Det känns tryggt och professionellt varje gång jag får rådgivning från Anne.
Katarina
Vi hade ett bra samtal,jag och Anne…
Vi hade ett bra samtal,jag och Anne Millebran. Fick hjälp med att flytta mina fonder och göra en riskbedömning. Fick även svar på andra frågor på ett tillfredsställande sätt.
Pratade med Per-Erik Gustafsson och han…
Pratade med Per-Erik Gustafsson och han gav mej mycket bra information som jag förstod.
Kan bara säga att det var 100% positivt telefon samtal 👍👍👍👍👍
Jag rekommenderar Anne Millebrand som finansiell rådgivare!
Anne Millebrand ger en mycket tydlig och professionell
finansiell rådgivning. Hon gör det lättare att fatta egna beslut. Det är verkligen bara att rekommendera!!
Snabbt å smidigt
Det gick enkel att göra det som behövdes,trots att det strulade med min telefon och bankid.Trevligt och proffsigt bemötande.
Jag hade ett trevligt och konstruktivt…
Jag hade ett trevligt och konstruktivt samtal med Anne Millebrand och jag kände mej trygg i de beslut vi tog.
Samtal
Tycker samtalet var mycket bra fick svar på mina frågor. Har nu förståelse på vad jag har.
Rådgivare
Philip Snell var en trevlig och tillmötesgående rådgivare.
Jag tyckte att vårt samtal var väldigt bra
Jag tyckte att vårt samtal var konstruktivt och jag förstod innebörden av allt. Det fanns en vilja att förstå och se möjligheter. Vi pratade om andra samhällsfrågor som vi båda blev engagerade i. Summan blev ett väldigt bra samtal