After much time spent looking for a reliable peptides supplier in Europe ,due to reading about all the scams and bad products sold, I can say that I am extremely happy with this company. From delivery... Ver más
La empresa ha respondido
Heel erg tevreden over deze shop . Al men tweede bestelling intussen. Werking 10/10 . Bezorging 10/10 (2werkdagen BE geleverd ) Ook heel voordelig in vergelijking met andere duurdere aanbieders. Mooi... Ver más
Top service, fijne communicatie en snelle levering. Ik gebruik nu zelf een tijdje Retatrutide Vial en ik kan niks anders zeggen dan dat het top spul is. Doet wat het beloofd, zeer tevreden!
La empresa ha respondido
I have been dealing with this company for while now, and it's been a pleasure from day one! I the world full of scammers is so refreshing to find company so professional. Customer service 5 stars, al... Ver más
La empresa ha respondido
Peptidesvoordelig.nl is een Nederlandse leverancier van researchproducten en laboratoriumbenodigdheden, actief binnen Nederland, België en de Europese Unie. Wij richten ons op consistente kwaliteit, transparante volumestructuren en efficiënte verwerking van bestellingen voor zowel particuliere als professionele afnemers.
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Producten zijn betaalbaar en nog belangrijker van kwaliteit! Klantenservice lijkt haast wel 24/7 beschikbaar en je hebt snel antwoord op je vragen. Pakketjes zijn snel binnen en zijn altijd echt een feestje om uit te pakken. Al aantal keer besteld hier en blijf dat zeker doen!

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Reta kwam ongekoeld aan terwijl het 27+ graden was. Ik heb bij meerdere verkopers gekocht, echter heeft deze geen enkele effect. Of het is ondergedoseerd, of degradatie doordat het ongekoeld is opgestuurd in de warmte of er zitten helemaal geen werkende stoffen in.
Update 1 sept: tot op heden geen passende oplossing. Ongeacht de oplossing. Dat zij het al ongekoeld opsturen is al een NO GO om er te bestellen. Elk ander aanbieder doet het altijd gekoeld verzenden. Dat is de basis voor de houdbaarheid. Daarna kan men testen op werkzame stoffen en zuiverheid.

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Beste communicatie van alle gebruikte vendors. Goed en zorgvuldig verpakt en shipped en werkt naar verwachting.
Enige kanttekening is dat mijn reta met het warme weer ongekoeld verzonden was. De pen was warm en dit kan voor degradatie zorgen.
Dat gezegd te hebben is de eerste week naar volle tevredenheid afgerond en mocht er alsnog verminderde werking plaatsvinden komende weken is toegezegd samen tot een oplossing te komen.
Uitstekende kwaliteit en als kado extra alcohol whipes en needle tops gekregen.
Raad ze met vol vertrouwen aan.

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Enorm positief met de ervaring! Snelle levering, goed ontvangen en voordelig!

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
ik heb al op heel wat plekken besteld , maar ik heb hier de beste ervaring gehad. de naam doet hun eer aan. ze zijn voordelig en dat voor een super kwaliteit. ik had vandaag per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst en hun een mail gestuurd. ik kreeg binnen no time een reatie of ik een vervangend product wou of een terugbetaling. super klantenservice! ook heb ik op nog maar weinig plekken mee gemaakt dat het zo professioneel word ingepakt als hier, en dat voor de lage prijs die je betaald. dit gaf mij al direct vertrouwen. ik raad deze plek iedereen aan!

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Snelle verzending. Goed advies. Na een week Reta zag ik al verschil. Inmiddels voel ik ook het verschil. Heb me sinds lange tijd niet meer zo goed gevoeld als nu. Via whatsapp zijn ze snel bereikbaar als je vragen hebt.

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Super service en alles netjes en goed bezorgd comunicatie is perfect ik zal dit iedereen aanraden

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Top service. Na vele zoemtochten online mag ik oprecht zeggen dat men een top klantenservice heeft en geweldige kwaliteit producten.

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Had veel vragen en ben ontzettend goed geholpen. Snelle reacties en heel vriendelijk. Het kwam ook heel netjes verpakt aan ben er erg blij mee!

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Altijd top netjes verpakt komt goed aan en werkt ook super 👌

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Heel snelle levering zorgvuldig en mooi verpakt, duidelijke website en hele mooie prijzen vergeleken met anderen super tevreden

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
لم استخدمه بعد لكن خدمة العملاء والتوصيل سريع وجيدة جدا والتغليف ممتاز . لكن لم يكن هناك شهادة تثبت جودة ونقاء المنتج

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Netjes en snel geleverd. Eerlijke prijzen! Fijn bedrijf.

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Super schnelle Lieferung, sehr gut le Produkte und ein ganz toller Kundendienst, der echten Service bietet👍🏻👍🏻👍🏻

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Excellent product, very good customer service and super fast delivery.
Thank you Yvonne Rogers

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Snelle levering, bij de bestelling wat onduidelijkheid betreft de betaling maar erg snel en duidelijk via whatsapp terug gecommuniceerd en daarbij een goede uitleg gegeven over hetgeen. Dag erna in de namiddag via PostNL bestelling keurig geleverd in goede verpakking dus absoluut niets op aan te merken! Nu de kwaliteit van de producten checken, kom hier zeker op terug als het resultaat meetbaar is (of hoort te zijn hahah) :D Tot nu toe is er niets mis met dit bedrijf, integendeel!! Tnx!!

Respuesta de Peptidesvoordelig.nl
Snelle verzending, goed professioneel ingepakt. Heb al een aantal keren besteld, en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!