Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende Kundebetjening! Jeg bestilte nogle varer - søndag, den 23.08.2020 - hos Perfect Body. Disse varer ankom i dag - tirsdag, den 25.08.2020 helt uden forsinkelse eller problemer af n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min veninde og jeg bestilte produktet efter at have undersøgt forskellige produkter online og læst anmeldelser. Vi blev slemt skuffet, da vi afprøvede produktet. Efter at have brugt ret mange kræfter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service fra medarbejder i telefonen. Kunne hjælpe med handel selv om jeg skulle bruge alternativ betalings metode, der fra veg den de har på hjemmesiden. Levering 23 timer efter afgivet o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Perfect-Body.dk blev lanceret i 2013 men Perfect-Body's produkter har været på markedet i snart et årti. Vi går meget op i at vores kunder skal være glade, for glade kunder gør os glade. Vi har endnu ikke fået en dårlig anmeldelse og vi vil gøre alt for at det bliver ved med at være sådan. Hvis du har problemer, varen ikke lever op til dine forventninger eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre dig tilfreds med dit køb. Hos Perfect-Body sælger vi blandt andet hudpleje, skønhedsprodukter, olier, cremer, DermaRoller, Black Mask og tandbelgningspenne.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed hjælp til rette produkt

God service fra medarbejder i telefonen.

Levering 23 timer efter afgivet ordre.

Holdnings korrigerende T-shirt.
Sidder perfekt og har været mig en stor hjælp siden købet.

Tak for hjælpen.

3 de junio de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os og har fået glæde af produktet. Fortsat rigtig god dag :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produktet er virkelig dårligt

Produktet er virkelig dårligt. De pads der skal knappes på, passer ikke i hullerne til aktivatoren. De kunne ikke sidde fast på huden. Levering var hurtig.

5 de mayo de 2022

Hej Lotte.
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter. Du er altid velkommen til at skrive til os, så kan vi finde en løsning på det sammen. Vi kan eventuelt sende nogle nye pads afsted til dig eller en ny EMS hvis produktet er defekt. Ellers har vi også 30 dages fuld returret med tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fortsat rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en sundepil krystal epilator…

Jeg købte en sundepil krystal epilator dims og troede ærligtalt ikke det ville virke. OMG! Det gjorde den! Jeg er meget glad for mit køb, og mine hårfri og bløde ben! Pakken kom lynhurtigt og der var endda lidt slik i! Rigtig god oplevelse med handel på denne side. Kan anbefales.

22 de abril de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Anne. Mange tak for din fine anmeldelse, hvor er vi glade for at høre din positive oplevelse med Sundepil hårfjerning. Fortsat rigtig god dag :)

Perfekt service

Perfekt service. Let bestilling og efter 2 dage kom min pakke..
Ikke sidste gang jeg bruger jer.

14 de abril de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Erica. Tak for din fine anmeldelse, det er vi enormt glade for at høre. Fortsat rigtig god dag :)

Hurtig levering af ordre

Hurtig levering af ordre, som lever helt op til forventningen :-)

10 de abril de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Nana. Mange tak for din anmeldelse, vi er så glade for at høre at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Fortsat rigtig god dag :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel firma

Svindel firma. Jeg havde bestilt et produkt til min ryg der aldrig er blevet leveret. Jeg har nu ventet i over en måned og får ikke længere svar på e-mails.

Redigeret og tilføjet svar fra mig efter svar fra perfect-body nedenfor: Jeg bestilte produktet d. 18. Februar hvor der stod på deres hjemmeside at produktet ville blive sendt til mig senest sidst i Februar, det vil sige indenfor 10 dage. Jeg skriver d. 1. Marts om produktet snart er på vej, da jeg ikke har modtaget ordrebekræftelse på afsendelsen og denne blev lovet indenfor februar. Patrick Kronholm fra deres kundeservice svarer mig dertil igen at produktet bliver afsendt indenfor en uge, det vil sige senest 7. Marts. 3 uger efter, d. 22. Marts om morgenen, er der stadig intet nyt og jeg skriver igen hvad der sker med ordren. Jeg får ingen svar herpå. Indenfor et par dage skriver jeg igen og kræver afsendelse eller annullering af ordren. Først efter jeg skriver personligt til ‘Patrick Kronholm’ på linkedin på hans personlige profil kommer der svar om at ordren ‘sidder fast i Tysklands told’ og at min ordre nu er annulleret. Perfect-body har nu indhentet flere oplysninger for at få min anmeldelse fjernet fra trustpilot. Det lugter langt væk af systematisk svindel hvor forretningen satser på at Trustpilot kan fjerne anmeldelsen og samtidig vil størstedelen af kunderne give op når de ikke får leveret deres udsatte / forsinkede ordre. Det virker på alle måder som et meget lusket internetfirma desværre.

23 de marzo de 2022

Hej Jorgen 🙂
Vi er meget kede af at høre at du ikke har været tilfreds med oplevelsen hos os at du synes vi er et svindel firma. Det produkt du har bestilt hos os er en forudbestilling, hvilket fremgår på produktsiden når du bestiller hos os og i de mail korrespondancer vi har haft sammen efterfølgende. Det er derfor først muligt for os at sende produktet når vi får det på lager igen, hvilket vi regner med at vi gør inden for den næste uges tid.

Pengene er ikke blevet trukket fra din konto, det gør vi først når produktet er sendt afsted. Men efter aftale med dig har vi nu i stedet annulleret din ordre. Vi beklager selvfølgelig hvis det ikke har været tydeligt nok at det har været en forudbestilling, men vi håber at du føler at problemet er blevet løst ordentligt.

Mvh Emma fra Perfect Body 🙂

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt er fint og godt tak

20 de febrero de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Vitkov. Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os. Hvad syntes du at vi kunne gøre bedre for at fortjene 5 stjerner? 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Mit barnebarn fik 2 ens massagepistoler i julegave. Jeg returnerede den ene. Nemt da jeg bare fulgte anvisningen og kunne udskrive "gratis fragt" for returpakken. Få dage efter havde jeg mit fulde beløb tilbage på min konto. Min varmeste anbefaling til Perfect-Body - her tør jeg sagtens handle en anden gang.

18 de enero de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Ulla. Tak for de fine ord og anbefaling, det er vi glade for at høre. Fortsat rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fint udbud

Hurtig levering og fint udbud. Jeg fik, hvad jeg havde bestilt, efter bare 1 døgn

10 de enero de 2022

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Birgit. Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har haft en positiv købs oplevelse hos os :) Fortsat god dag.

Holdningskorrigerende trøje

Holdningskorrigerende trøje
Super produkt. Hurtig levering.
Fem ***** herfra

30 de diciembre de 2021

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Dorit. Tak for din anmeldelse og dejligt at høre at du er tilfreds med din holdningskorrigerende trøje. Fortsat god dag :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fin webshop

Super fin webshop. Hurtig levering

30 de diciembre de 2021

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Hanne. Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har været tilfreds med oplevelsen. Vi vil meget gerne høre hvad du syntes vi kunne gøre bedre, for at fortjene 5 stjerner? :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har sendt en vare retur og mindre end et døgn efter er pengene kommet retur 👍

29 de diciembre de 2021

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Tina. Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre at det hele gik som det skulle. Fortsat rigtig god dag :)

+’er herfra :-)

Super hurtig levering, god info og fint produkt 😊🌸

20 de diciembre de 2021

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Anna. Tak for anmeldelsen, vi er glade for at høre at du har været tilfreds med dit køb hos os. Fortsat rigtig god dag 😊

En vild oplevelse

En vild oplevelse! foot pads som renser kroppen for toksiner virker fra første nat og med stor virkning! efter 2 dage 1,2 kilo tabt, og frisk i hovedet som aldrig før. Kroppen har det bare så godt. Det skal alle prøve!

25 de noviembre de 2021

Respuesta de Perfect-Body.dk

Hej Jeremy. Mange tak for din fine anmeldelse, hvor er vi glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores foot pads. Fortsat rigtig god dag 😊

Top dollar produkt

Top dollar produkt, samt mega lækkert med en personlig hilsen samt bolsjer. Fortjener 5 stjerner

22 de noviembre de 2021

Hej Alexander. Tak for anmeldelsen, det er vi glade for at høre 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.