Perlenodense Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige været forbi butikken og bestilt vores vielsesringe, hvor vi blev betjent af Lene. Hvilken dejlig oplevelse og hele turen værd fra Næstved. Lene fremstår lige dele professionel, humoristis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Я впервые оформила свой заказ на сайте PERLEN. Заказала два шарма PANDORA. Замечательный сервис. С оплатой не было проблем. Была приятно удивлена сроками доставки. В течении 9-ти дней получила уже сво... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte julegave til kæresten herfra. Det produkt jeg oprindeligt ville have købt viste sig desværre at være udsolgt. Men fik en sød besked fra Katrine, hun undskyldte og tilbød mig et lige så... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service, altid venlig betjening lige meget hvem der er i butikken. Selv vanskelige ønsker så som hurtig gravering i et materiale, der ikke er købt hos dem, er de bare så servicemindet. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!
Jeg havde en arvet forlovelsesring, som andre guldsmede i byen ikke ville lave mindre. I stedet for at forsøge at sælge mig en anden forlovelsesring, så tilbød Perlen som de eneste at tilpasse ringen, og det blev et fantastisk resultat!
Søde og dygtige mennesker - her vil jeg helt sikkert komme igen.

17 de julio de 2023

Excellent unrivalled service

Excellent unrivalled service. Very prompt in corresponding and keeping the customer appraised of receipt and delivery of orders. Very helpful in providing information/photos of items, that I requested in the recent past. Always willing to help wherever and whenever possible.

12 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hjælpsom kundeservice.

Jeg bestilte et sølvarmbånd og fik ikke min rabatkode før jeg havde sent min ordre. Men Tanja fra butikken har sørget for at rabatten er trukket fra min ordre inde de trak beløbet på købet. Stor tak for hjælpen og den gode service. Jeg har i dag modtaget mit flotte armbånd som var pakket i en æske som var pakket flot ind i silkepapir med en hilsen på. Det er ikke sidste gang jeg bestiller smykker her.

11 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Julen blev reddet takket være Perlen :)

Julen blev reddet takket være Perlen :)

Jeg købte igen i år en af mine julegaver på hjemmesiden, den dukkede op 2 dage efter, endda fint indpakket. Super service.

Syntes at I tilbyder en fin service, både med forsendelse og returnering, som er beskrevet fint hver gang man handler hos jer, og så er personalet smilende og venlige.

Jeg vil hermed medgive min bedste anbefaling, og så støtter jeg en oveni en lokal "butik" :)

19 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en julegave til min hustru i slut…

Købte en julegave til min hustru i slut november med gaveindpakning.
Hun kunne desværre ikke lide smykkerne og vil derfor sende dem tilbage og få pengene retur.
Til min store overraskelse skulle man have skrevet at gaven først skulle gives den 24. december da der kun er 14 dages refunderings ret...

Har så fået et tilgodebevis - men det er sågu da træls at finde ud af....

Så pas på når du køber noget hos dem!

8 de enero de 2023

Kære Hans,

Vi er virkelig kede af at have fået en 1-stjernet anmeldelse af dig, da du i selve købsprocessen har accepteret vores handelsbetingelser, hvori dette er beskrevet.

Man kunne naturligvis have diskuteret, om vi skulle have givet dig pengene retur alligevel til trods for, at datoen var overskredet med nogle uger. Derved havde vi måske undgået en dårlig anmeldelse, som du truede med i vores mailkorrespondance.

Hermed ønsker jeg dig en god dag.

Superb kundeservice

Stod lidt med håret i postkassen, men de gav virkelig den bedste kundeservice.

21 de diciembre de 2022

Kære Morten,

vi sætter stor pris på, at du synes, vores kundeservice er god.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

God dag.

Mvh Tanja, Perlen Odense

Min pakke kom ikke

Min pakke kom ikke. Jeg skrev til Perlen, og kundeservice svarer tilbage indenfor 2 timer. De var yderst hjælpsomme, og den endte med, at de fremsendte mig en ny pakke. Jeg kan varmt anbefale dem, det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg har handlet hos dem. Det er bare super god service.

Maj-Britt

19 de diciembre de 2022

Kære Maj-Britt,

tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på dem og er glad for at høre, at du gerne vil handle hos os igen.

God dag.

Mvh Tanja, Perlen Odense

Manglende opdatering af lagerbeholdning

Jeg lægger en bestilling på 2 varer som på hjemmesiden står til at være på lager. Dagen efter bliver jeg ringet op, at den ene vare er i restordre og først kan leveres om ca. 20 dage. Der tilbydes ingen form for kompensation for fejlen, da det blot er normal procedure at varen fremgår som værende på lager men ikke er det.

20 de octubre de 2022

Kære Anita,

Vi beklager mange gange, at du har fået det indtryk af vores service, da det bestemt ikke er det, vi stræber efter.
Vi fik, mod forventning, varerne hjem fra firmaet og kontaktede dig hurtigst muligt, så vi kunne rette op på de manglende smykker på din ordre.
Vi kunne dog forstå, at du havde fundet varerne et andet sted og kunne desværre ikke hjælpe dig.

Med venlig hilsen Tanja, Perlen Odense

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man føler sig velkommen i butikken

Søde og hjælpsomme piger som står i forretningen, altid klar med god rådgivning. Har både købt smykker og fået lavet smykker hos dem, det er konkurrencedygtige priser.
Et lille men, er dog at jeg blev betjent af en dame i spraglet tøj sidst, som var lidt af en sær snegl, men det skal der selvfølgelig også være plads til.
Tak for god service altid, til de unge piger 👏🏻

24 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 smykker, som jeg skulle bruge som gave. 23 timer efter, at jeg havde bestilt, kunne jeg afhente smykkerne (fint pakket ind i hver deres æske)hos vores lokale pakkeshop. Rigtig fin service og konkurrencedygtige priser.

21 de julio de 2022

Et trygt sted at handle

Handlede et meget fint smykke hos Perlen Odense. Alt gik godt med levering. Et trygt sted at handle.

29 de junio de 2022

Kære Kirsten.
Tusind tak for stjerner og de fine ord! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos Perlen, og sætter pris på at du tog dig tid til at anmelde os.

Rigtig god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilt min pakke for en uge siden…

Jeg bestilt min pakke for en uge siden og har kun fået besked på den er afsendt?

29 de junio de 2022

Respuesta de Perlenodense

Kære Ida. Jeg er ked af at se den ene stjerne. Din pakke er afsendt i onsdags, den 22. juni, med den leveringsmetode du har valgt - PostNord / Frimærke. Som der også står beskrevet ud for, kan dette tage op til 8 hverdage førend PostNord leverer din pakke i din postkasse. Jeg kan desværre ikke gøre det hurtigere, da pakken siden i onsdags, har været i PostNords besiddelse.

Dukker pakken modforventning ikke op, indenfor de 8 hverdage, må du meget gerne kontakte mig på mail@perlenodense.dk så skal vi nok finde en løsning på det. Heldigvis er det yderst sjældent at pakkerne ikke dukker op.

Du ønskes en dejlig dag.

Super service;-)

21 de junio de 2022

Kære Poul.

Tusind tak for 5 stjerner og de fine ord. Det sætter vi stor pris på. :-)

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice. Tusind tak

7 de marzo de 2022

Hej Noah.
Tusind tak for de søde ord. :)

Rigtig god dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

СВ3000002628

СВ: Заказ № 3000002628Уже прошло более 3 недель с момента отправки заказа и 40 дней с момента заказа товара.мне нужны документы
P.S товар пришел но прошло 28 дней с момента отправки,все хорошо

15 de febrero de 2022

Dear марина
I am so sorry to see that review you gave us.
You placed your order January 24th an already the day after we shipped your package. As you have chosen standard delivery without tracking, we can not track how long your order is in process. It isn’t possible to track an order sent with stamp. It can take up to 40 working days from Denmark til Russia (Not include weekends) But normally it goes faster than that.
16 days has passed and hopefully you will receive your package very soon.
Next time – if you want to be sure to track your order on its way, you can choose to pay for tracked delivery 😊

If your package has not appeared after the 40 working days, please let me know. Then we will find a solution together.

I wish you a great day, and cross my fingers for you will get your package soon.

Best Regards,
Katrine from Perlen.

_____________
Update: Thank you for your message. I am happy to see that your package ha arrived :)

Best Regards,
Katrine from Perlen

Schneller Versand

Schneller Versand, sofortige Antwort auf eine Nachfrage und kurze Lieferzeit. Bin sehr zufrieden, vielen Dank 😊❤

4 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De havde ikke varen og spildte min tid

Jeg gennemførte køb af vare på deres hjemmeside, som de så bagefter kontaktede mig om, at de ikke havde alligevel. Så jeg spildte tid ift at få fat i en anden gave og nå de inden den lejlighed, hvor gaven skulle gives, fordi de ikke havde opdateret deres hjemmeside. Fik en forklaring om, at det skam var producenten, der ikke havde givet dem besked om, at varen var udgået.

2 de enero de 2022

Kære Hans.
Jeg er ked af at se den 1-stjernet anmeldelse.
Vi har ligesom mange andre virksomheder, samt producenten, forsøgt at følge med op til jul med opdateringer af hjemmesiden og eventuelt udgået/ udsolgte varer. Vi har haft rigtig travlt - ikke at det skal være en undskyldning - og har desværre misset disse øreringe. Vi kontaktede dig allerede dagen efter du havde lagt din ordre om eftermiddagen, for at du kunne nå at finde en anden gave i tide.
Jeg håber at du trods alt fandt en anden gave i tide og at den faldt i god jord.

Du ønskes et rigtig godt nytår.

MEGET lang leveringstid

Bestiller en vare på Black Friday, som først bliver afsendt d. 10. december - men uden et tracking nr. og med en transporttid på op til 8 hverdage. Så den julegave når ikke frem i år til den som den skulle glæde.

20 de diciembre de 2021

Respuesta de Perlenodense

Vi beklager naturligvis mange gange at øreringene blev udsolgt fra firmaet, da efterspørgslen var så stor.

Hvilket vi har meddelt dig pr. mail tidligere.

Som firma arbejder vi både med Post Nord og med GLS, hvor det er muligt for kunden at vælge sin fortrukne leveringsmetode.

Det tager mellem 2-8 hverdage med det firma som du har valgt og kigger vi på kalenderen, så burde pakken komme i din postkasse en af de kommende dage og meget gerne inden jul, så julen er reddet for dit vedkommende.

Vi forsøger altid at gøre ting en anelse bedre for vores kunder og vi vil undersøge hvilke andre firmaer, der er på markedet.

Mvh Nadia

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.