Personeelsvoordeelwinkel.nl Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Prijzen op hun site lijken redelijk voordelig, maar zijn excl. BTW (dat mág niet eens bij consumentenverkoop). Wil je je winkelwagentje afrekenen dan staat onderaan het bedrag aan BTW wat er nog bij o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling van eind november 2022 op 15 januari 2023 nog steeds niet ontvangen. Zeggen tijdens telefonisch contact van alles toe maar komen niets na en blijven verder geheel contactloos ! Dus is er ge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de cupones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Een eigen webwinkel in de huisstijl van uw bedrijf, met exclusieve kortingen op producten, tickets, uitjes en nog veel meer!

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

43 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Voorheen top

Voorheen top, sinds een jaar of wat FLOP. Ik heb met hele goede aanbiedingen in het verleden spullen voor het huis kunnen kopen, Walra handoekensets, pannen, etc. Mega goede kortingen, snel thuisbezorgd. Sinds een jaar oid is de website veranderd, sindsdien is er geen aanbieding meer te scoren en wordt je mailbox vol gespamd met 5% korting op een uitje ergens naartoe. Deze korting scoren we zelf wel elders hoger.

7 de enero de 2025

Waardeloos

Waardeloos!
In het verleden veel gekocht via de personeelsvoordeelwinkel. Kortingen zijn nu minimaal. Erg jammer! Kan dus beamen van TOP naar FLOP.

13 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hoop nabij voor oplossing

In 1e instantie teleurstellend omdat ik geen reactie kreeg op mijn vraag om aanspraak te maken op garantie voor een apparaat. Na enige tijd alsnog reactie ontvangen en prima voorstel ontvangen om mijn probleem op te lossen.

18 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voorheen leuke producten met echt goede…

Voorheen leuke producten met echt goede kortingen, dat was de moeite waard. Van keuken- tot tuingereedschap, speelgoed etc etc etc. Nu niets meer, enkel super lage kortingen. Wat is hier mis gegaan. Ik kocht echt regelmatig spullen hier op de personeelswinkel.nl , nu niet meer. Jammer dat de oude ''winkel'' niet meer bestaat. Gelukkig hebben wij nog de Philips MYshop. Die is nog wel ''vanouds'' goed gebleven :)

9 de julio de 2024

Geen zak meer aan

Er is helemaal niets meer aan. Vorige opzet had je fantastische aanbiedingen, met speelgoed, meubels, tickets, gereedschappen, als je het hier thuis roept stort bij wijze van spreken het huis in. Maar de nieuwe opzet slaat helemaal nergens meer op, alleen maar kortingsbonnen en geen producten meer. De hele site, de aanbiedingen, één grote flop geworden. Einde verhaal voor mij op deze ooit zo leuke site/winkel.

7 de junio de 2024

Van top naar flop

Ook ik heb besloten mij uit te gaan schrijven aangezien het gehele concept niet meer is zoals het eerst was. De opzet zoals deze nu is, met kortingvouchers e.d., hebben totaal geen toegevoegde waarde en vaak kun je deze ergens anders ook vinden, en soms zelfs nog lager. Nu maken we allemaal wel eens een spelvautje maar wat mij ook stoort zijn de vele taalfouten in de F.A.Q. waardoor het bij mij allemaal erg onprofessioneel overkomt.

15 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het concept is veranderd en niet ten goede

Het concept is veranderd. Denk dat er een apert verkeerde keuze is gemaakt waar men zeker spijt van zal krijgen. Heb de afgelopen jaren tientallen keren besteld. Gezien de nieuwe inrichting blijft het daarbij. Jammer.

9 de mayo de 2024

Waardeloze website

Sinds de wijziging naar het nieuwe concept is het van een leuke voordeelwinkel (he waar komt die naam toch vandaan?) veranderd in een 13 in een dozijn kortingcodewebsite. Totaal waardeloos dus. Ik had gehoopt dat er soms nog iets leuks voorbij komt. Maar het is totaal hopeloos.

2 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This website has become terrible.

This website has become terrible.

Before it changed you could buy lots of items at cheaper prices with a huge range.

Now it's nothing more than a coupon site with terrible offers, they are not even appealing. Such a shame this site has become like this, what a downgrade and slap in the face to customers.

24 de abril de 2024

Retour defect apparaat

Heb op 25 maart defecte elektrische plaat verwarming retour gezonden (kapot bij aankomst). Na overleg retour gezonden. Tot op heden geen aankoopbedrag retour, 100 euro! Geen reacties op mails, niet telefonisch bereikbaar.
28/4/24 Update: het bedrag is teruggestort

23 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bah, Personeelsvoordeelwinkel is een kortingscode-site voor derden geworden!

Ben het helemaal met de onderstaande reviews eens: die geweldige Personeelsvoordeelwinkel van weleer is geen webwinkel met leuke en handige spullen meer maar slechts een kortingscode-site voor derden: bah!
Denk dat de naam "Pesoneelsvoordeelwinkel" inclusief onze e-mailadressen aan een andere partij verkocht is; heb me dan ook per direct afgemeld voor de nieuwsbrieven met z.g. koopjes...

15 de abril de 2024

Het hele concept van…

Het hele concept van personeelsvoordeelwinkel is om zeep geholpen.
De leuke koopjessite is veranderd in een redirecting naar onlinewinkels, met alleen maar kortingcoupons.
Deze korting heb je ook al bij de betreffende onlinewinkels.
Heel jammer

22 de abril de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.