Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zwart metalen hertenfamilie besteld grootste 50 cm, na 2 weken 2 hertjes geleverd gekregen waarvan de grootste 16 cm was...set is trouwens bij Temu voor nog geen 10 euro te bestellen... Natuurlijk ni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze website zag er professioneel uit. Zelf heb ik in het verleden websites en software geschreven en daarom was ik altijd zeer voorzichtig, maar ook mij hebben ze te pakken gehad. Toen ik bestelde ha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

INTERNET OPLICHTERS!!! Helaas het leek leuk een kerstboom (1,20 m. Voor €59,95) , net het kunststof vogeltje ontvangen. Reageren nergens op (email, telefoon). Vogel is al gevlogen. Morgen ga ik aangif... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Toch geleverd

Vandaag eerst een negatieve revieuw geschreven omdat ik mijn pakket na 2 weken nog niet had en ineens vanavond werd het bezorgd. Keurig verpakt en alles geleverd. Kerstboompje met 17 poppetjes met namen er op. Ik sta versteld! Negatieve revieuw is verwijderd.

3 de diciembre de 2024

V8 motor

Een V8 motor besteld om zelf in elkaar te zetten. Zag er op de foto's en video's heel leuk uit. Maar in de doos zat een slecht plastic gegoten motor waar je helemaal niks mee kan!

Wees gewaarschuwd en bestel niet op deze site.

3 de diciembre de 2024

Allemaal oplichterij

Allemaal oplichterij, kerstboom besteld voor 70,- krijg daarvoor een plastic vogeltje met andere woorden fluit er maar naar😡
Heb Nietbezorgd.nl ingeschakeld en hoop zo mijn geld terug te krijgen.

23 de noviembre de 2024

Kerstboom besteld, niet ontvangen

Kerstboom besteld, kreeg een plastic vogeltje. E-mail gestuurd, kreeg een reactie dat de boom binnen 10 dagen alsnog bezorgd zou worden. Helaas niets ontvangen, en nu is de website uit de lucht. Gelukkig met credit card betaald, dus kan ik mijn geld terugvragen

3 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je suis trop déçue parce que je n’ai…

Je suis trop déçue parce que je n’ai pas toujours reçus et je suis triste pour j’etais agreable pour montre mes enfants mais pour rien et tout perdu!!!!!!!!! Ca veut dire qu’il vole. Comment fait me rembourser ??? Aider-moi ??? Parce que je suis sourde…

2 de diciembre de 2024

Oplichters.

Oplichters.
Als je er bent ingetrapt gelijk aangifte van doen, dit dan ook zojuist gedaan en nu eens kijken of onze wethandhavers gaan optreden.

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier ook een mini V-8 motor besteld om…

Hier ook een mini V-8 motor besteld om zelf in elkaar te zetten voor mijn zoon. Op de site/het filmpje een mooie werkende motor te zien. Wat krijg ik gisteren: een slecht plastic gegoten motor model met twee elastiekjes erbij om erom te doen. De site is uit de lucht, kan geen contact opnenen met de klantentenservice/ website. Weg geld.... wat een oplichterij!

Mini V-8 motor blijkt plastic gietstuk

Een mini V-8 motor besteld om zelf in elkaar te zetten met mijn kleinzoon om de basisprincipe van een brandstofmotor te laten zien. Wat krijg ik: een slecht plastic gegoten motor model uit 2 delen waarvan het tweede deel een touwtje is wat om de tandwieltrein moet maar door slechte gietwerk ook nog niet past. Kan geen contact opnenen met de clientenservice/ website. Deze ligt eruit.

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb ook die kerstboom besteld

Ik heb ook die kerstboom besteld 180 hoog 99 euro kreeg dus ook dat bekende vogeltje .wat kunnen we hieraan doen ?? Aangifte .nee want het gaat gewoon op de stapel en gooien het dan weg.er wordt gewoon hier niets aan of met gedaan.maar de oplichters blijven wel zo lekker bezig.geld verdienen met niets doen.wat een oplichters bende ..ze zijn er wel maar reageren niet per mail alleen met die vogeltjes

FRAUD

FRAUD, FRAUD, FRAUD. I ordered a Christmas tree and paid almost 100€ and got a f.....g plastic bird (which was delivered to the mailbox by the way). Beware people, this is a SCAM.

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Ondanks steeds zo alert te zijn, met 2 voeten ingetrapt. Hertenfamilie besteld op 01/11 en gisteren een spuuglelijk klein hertje aangekregen. Mailadres en site bestaat niet meer, dus klacht naar hen persoonlijk komt niet aan. Uiteraard klacht neergelegd, maar centjes ben je wel kwijt. Deze sites creëren zoveel wantrouwen, dat je goedbedoelde site gaat weren.

27 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas er is verschrikkelijk veel…

Helaas er is verschrikkelijk veel mensen veel leed aangedaan, ook mij met een boom van 2 meter tien van 129,- euro. Gelukkig kan ik denken Karpe Diem. eens gaan zij hieraan kapot!! sterkte gewenst voor alle mensen !

1 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.