Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTERS! Ondanks steeds zo alert te zijn, met 2 voeten ingetrapt. Hertenfamilie besteld op 01/11 en gisteren een spuuglelijk klein hertje aangekregen. Mailadres en site bestaat niet meer, dus klach... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zwart metalen hertenfamilie besteld grootste 50 cm, na 2 weken 2 hertjes geleverd gekregen waarvan de grootste 16 cm was...set is trouwens bij Temu voor nog geen 10 euro te bestellen... Natuurlijk ni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze website zag er professioneel uit. Zelf heb ik in het verleden websites en software geschreven en daarom was ik altijd zeer voorzichtig, maar ook mij hebben ze te pakken gehad. Toen ik bestelde ha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

INTERNET OPLICHTERS!!! Helaas het leek leuk een kerstboom (1,20 m. Voor €59,95) , net het kunststof vogeltje ontvangen. Reageren nergens op (email, telefoon). Vogel is al gevlogen. Morgen ga ik aangif... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boompje met figuurtjes met namen van de…

Boompje met figuurtjes met namen van de kleinkinderen besteld omdat het leuk leek. 60 euro betaald, al maanden niets meer van gehoord. Track en tracé melden nog steeds in behandeling, maar na het lezen van al deze berichten, vrees ik opgelicht te zijn. Why???

20 de noviembre de 2024

ARNAQUE ATTENTION !!!

ARNAQUE ATTENTION !!!

j'ai commandé un sapin de noël pliable, à la place j'ai reçu un petit oiseau tout plat dans une enveloppe livré par bpost dans ma boîte aux lettres, juste bon à mettre à la poubelle. Ce site personifymade.com est un site de voleurs.
On ne sera jamais remboursé.
A savoir que le site est soit disant à Amsterdam mais c'est de Chine que l'arnaque se trame.
La pub est chez Tik Tok.

OPLICHTERS

OPLICHTERS. NOG NIET EENS EEN STER WAARD. IK HAD DE HERTENFAMILIE BESTELD VAN 3 HERTEN. HELAAS KREEG IK 2 KLEIN HERTJES.KAN NIET MET ZE IN CONTACT KOMEN

20 de noviembre de 2024

Oplichters

Oplichters, scammers !!! grootschalige oplichting
Ik ben erg oplettend, dit is de eerste maal dat ik iets online via een webwinkel bestel, een winter kerstboom. Het vogeltje dat velen kregen, of nog krijgen, heeft een betekenis ".. de vogel is met de vele gedupeerden hun geld gaan vliegen..."
Het kost B-Post veel geld om de vogeltjes te leveren. BPost, of Post.NL, of andere pakjesbedrijven moeten ook zelf klacht neerleggen. Ook zij verliezen veel geld aan personeel dat rond moet rijden om een vogeltje te leveren, wordt dit dan niet onderzocht, als er van een bedrijf of transporteur Yunexpress zelfs met track and trace.. continu hetzelfde pakketje op de band komt. Er zit vermoedelijk wereldwijd een grote bende achter, dus zeker niet terugsturen, dan ben je nog eens extra 25€ of meer kwijt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 3 zwarte herten besteld de…

Ik heb 3 zwarte herten besteld de grootste zou 55 cm zijn. 50 euro
En ik heb 2 kleine zwarte beeldjes gekregen. In antwoord op de mail met mijn klacht kreeg ik dat ik het terug mag sturen naar China.
Pure oplichting

5 de noviembre de 2024

Bedrog!!!

Bedrog!!!! Totaal iets anders ontvangen dan ik bestelt heb! Heel zielige mensen dit!

19 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik ben er met mijn kop ingetuind…

Ook ik ben er met mijn kop ingetuind en vergeten reviews vooraf te controleren, zo dom! 130 euro naar de haaien en ja ik kreeg ook zo'n domme vogel. Heb aangifte gedaan bij de politie, ik adviseer iedereen dat ook te doen.

19 de noviembre de 2024

Arnaque

Arnaque! Cela ne vaut même pas une étoile. Reçu un horrible oiseau au lieu d un sapin. Impossible de les contacter. Une honte, du vol pur et simple

2 kerstbomen besteld

2 kerstbomen besteld. €233
Bestelling zou geleverd zijn.
Op mijn mails wordt niet geantwoord. Telefoneren lukt niet.Pure oplichterij
Heb wel 2 vogeltjes in plastic ontvangen.

Antwoord per email

Heb hier een eerdere review geschreven. Kreeg gister van 'Manon' een email, jaja, dat ik mijn verkeerd geleverde boom terug kan sturen naar een adres in China. Te gek voor woorden. Dat ga ik dus niet doen, teveel risico. Dus ik hou het kleine boompje maar. Dit is wat ze willen: dat je afhaakt en het opgeeft....

17 de noviembre de 2024

Oplichting via Facebook

Ik had een kerstboom besteld bij Personify interieur. Nette website, alles leek keurig in orde. Geen positieve of negatieve meldingen op Trustpilot, Personify interieur lijkt een nieuw bedrijf te zijn. Het duurde nogal lang voordat mijn kerstboom, ondanks een extra betaling voor een snelle levering, binnenkwam. Op Facebook staan, een aantal gesponsorde bedrijven die dezelfde kerstboom te koop aanbieden. Vreemd genoeg gebruiken ze allemaal dezelfde of bijna dezelfde filmpjes. Hieruit blijkt volgens dat het om één bedrijf gaat, dat waarschijnlijk niet echt bestaat. Als troost voor het wachten krijg je dan een klein plastic vogeltje opgestuurd maar een kerstboom ho maar.
Een aantal van deze bedrijven die ik na wat speuren op Facebook tegenkwam zijn:

Personifymade
Breqa
Dtncet
Yunexpress

Vuile oplichters

Het zijn vuile oplichters je besteld een kerstboom ter waarde van 99,95 en krijgt een pakketje met een brief je pakket is bezorgd maar geen kerstboom bellen en mailen heeft geen zin ga aangifte doen en hoop dat ze gepakt worden

3 de noviembre de 2024

Opgelicht met verkeerde kerstboom

Opgelicht met verkeerde kerstboom
Heb een kerstboom van 210 cm met elektrische lampjes (€129,95) besteld, krijg eentje van 120 cm met losse lampjessnoer op batterijen, na vele weken. Op mijn klacht hierover krijg ik als antwoord dat ik een e-mail moet sturen wat ik gedaan heb maar krijg verder geen antwoord.
Ik wil gewoon een kerstboom van 210cm. En het kleine boompje gaat retour. Of ze maken me het betaalde bedrag retour. Ze blijven adverteren op facebook. Ik wacht nog 1 dag en als ik dan nog geen reactie heb ontvangen van personifymade ga ik ook aangifte doen!

13 de noviembre de 2024

2-tal producten gekocht

PERSONIFY OPLICHTERS !!!
2-tal producten gekocht. The Christmass Tree 180 cm Euro 99,95 en The Christmass Tree 210 cmEuro 129,95, resp. bestelnrs #8700 en #8701.
Tel nr +31686433756 wordt niet opgenomen en er kan géén bericht heen worden verstuurd. OPLICHTING TEN TOP !! Ga aangifte doen bij de politie. Vermelde adres Keizersgracht 202, 1014 DR Amsterdam bestaat niet ! Moet vlgns. mij Keizersgracht 202a postcode 1016 DX zijn. Ga dit aankaarten bij de Geschillencommiessie en de consumenten bond. E-mail een paar keer beantwoord gekregen van o.a. Manon on en Cath. Hun email adres personifymade@gmail [.com] mag je niet vermelden

17 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.