Personligenoglering Opiniones 127

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre som de fleste andre her, så læste jeg trustpilot alt alt alt for sent. Intet af det de skriver passer. Leveringstid, tid til afsendelse, kvalitet osv osv. Og så er de selvfølgelig slet i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nej, bare NEJ!! Hop ikke på denne dårlige butik. Skoleeksempel på at man SKAL læse trustpilot og IKKE deres egne anmeldelser på siden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er et scam firma Har endnu ikke modtaget mine varer trods der er gået 3-4 uger Kundeservice svarer ikke Ville stærkt fraråde at købe derfra

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det her er et firma som sender fra Kina - hvilket betyder at der kommer moms + told oveni !!!!!!! INGEN steder er det nævnt ej heller reklameret for at varer bliver sendt fra Kina og at man lige sk... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KÆMPE SCAM - HOLD DIG VÆK!

Desværre som de fleste andre her, så læste jeg trustpilot alt alt alt for sent.
Intet af det de skriver passer. Leveringstid, tid til afsendelse, kvalitet osv osv. Og så er de selvfølgelig slet ikke til at få fat i.
Hold jer langt væk fra det forfærdelige firma af et scam.

3 de febrero de 2026

Nej!!

Nej, bare NEJ!! Hop ikke på denne dårlige butik.

25 de enero de 2026

Spam hjemmeside

Spam hjemmeside - bestilte en nøglering den 1/1, og har intet modtaget.

PostNord har modtaget en “pakkenummer” men intet modtaget

Skulle have tjekket trust først

1 de enero de 2026

Aldrig bestil her fra!!!

bestilte en vare 12.12.25’ den 14.12.25 registreres den igen som bestilt. 16.12 modtager jeg mail om den er sendt. Men d. 19/12 får jeg så besked fra PostNord om at pakken er registeret til indlevering.. jeg skulle have GOOGLET trustpilot før jeg bestilte.. da på hjemmesidens egen trustpilot vises kun 5/5 stjerner….
Føj hvor er det usselt!!

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg modtog mine 5 nøgleringe knap 4…

Jeg modtog mine 5 nøgleringe knap 4 uger bestilt. Efter 3 uger fik jeg et brev fra tolden om at jeg skulle betale 270 kr for told for at få mine varer (oveni prisen for nøgleringe).
Det fremgår ikke at varerne sendes fra Kina. Firmaet lovede mig penge retur for told hvis jeg betalte, det er et par uger siden nu og jeg har intet hørt. Handler ikke her igen.

17 de noviembre de 2025

Levering

Jeg har bevidst - efter jeg læste anmeldelser omkring leveringstid - bestilt i meget god til. Dog er det over 3 uger siden, og jeg har stadig ikke modtaget eller hørt noget. Jeg bliver bekymret for, om jeg kommer til at modtage min nøglering..

31 de octubre de 2025

Stay away

No mail about my item being sent
No good costumer service about it
No item received
Been 18 days now
Money lost apparently

And they seem to lie about the good costumer reviews

7 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er nu 12 dage siden jeg bestilte en…

Det er nu 12 dage siden jeg bestilte en personlig nøglering den 1. Juni. Den er endnu ikke modtaget. Firmaet påstår den er afsendt 4.juni.men kan ikke selv følge forsendelsen nogen steder og der svares IKKE på Email. Tænker det er et svindel firma. Så agter at lave indsigelse imod dem i min bank.

12 de junio de 2025

Svindel firma

Firmaet reklamere med levering i løbet af 5 - 7 dage og i enkelte tilfælde længere.

Det er nu 3 uger siden min ordre blev afsendt og jeg har stadig ikke modtaget den, kundeservice beder dog ikke overraskende at jeg giver det et par dage mere (det var 3 dage siden).

Tracking nummer gives ikke da varen sendes som almindelig brev, hvilket i min optik er et tåbeligt argument da kunder altid betaler for forsendelse.

Jeg kan desværre kun komme frem til at "firmaet" må være oprettet til at svindle, så næste skridt er at oprette indsigelse i banken.

*** korrigeret ***

Nøgleringen kom så endelig 2 dage efter mit oprindelige opslag, det ændre dog ikke ved min rating.

23 de mayo de 2025

Advarsel

ADVARSEL!! SCAMFIRMA!! KØB IKKE NOGET OG LØB SKRIGENDE VÆK!!

Hvis jeg kunne give minus 100 stjerner havde jeg gjort det. Jeg er dybt foraget og chokeret over at man kan være så nederdrægtig og kynisk at lege med folks følelser. Dette såkaldte firma der kalder sig selv "personligenøgleringe.dk" er for det første ikke dansk, og så sælger de personlige varer som vi alle gerne ville have købt til nogen vi har kær.
Købe gør man skam, men man modtager bare aldrig nogen vare fordi at det ikke er et rigtigt firma, men et stort fupnummer.
Jeg ærgrer mig gul og grøn over at jeg ikke tjekkede trustpilot først da det er tydeligt at se at jeg ikke er den eneste med denne oplevelse.
Så hermed en opfordring til alle mine medmennesker: Tjek altid trustpilot og andre anmeldelsessteder inden I handler online!
Denne slags svindlere skal ikke have lov til at blive ved med at berøve godtroende kunder.
Føj for pokker hvor skulle i skamme jer "personligenøgleringe"! I kan bare sende jeres formelle autosvar med hvad end syg undskyldning i kan brygge sammen. Det er fem potter p*s værd, for jeg har ikke modtaget nogen vare og I har taget mine penge, ligesom I har gjort med en masse andre mennesker. Punktum. Føj for s*t*n siger jeg bare!

19 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var ret nervøs efter anmeldelserne her på trustpilot, men ingen klager herfra! Jeg har fået den fineste nøglering med billede hjem i en fin pose. Leveringen tager 2-3 uger, så man skal bare huske at bestille i god tid.😊 Jeg havde kontakt med kundeservice undervejs i processen, og de svarede indenfor et døgn, så alt i alt en god oplevelse.

28 de noviembre de 2024

Bestil aldrig derfra!

De overholder ikke de betingelser vedrørende leveringstid. På deres hjemmeside fremgår det, at der kan forekomme en leveringstid på 5 til 7 hverdage og i nogle tilfælde over.
Trods ovenstående kan de ikke oplyse mig om hvornår jeg kan forvente at modtage min betalte nøglering…
Det er over en måned siden jeg har bestilt og jeg har desværre ingen formodning om at modtage min nøglering….

1 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.