Persoonlijkheid.nl Opiniones

4,8

Wat de opleiding mij vooral heeft gebracht, is dat ik me veel bewuster ben geworden van waar mijn eigen gedrag vandaan komt. Daardoor herken ik sneller waarom ik op bepaalde situaties reageer zoals... Ver más

Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig, sta je open voor veranderen en ben je bereid om ermee aan de slag te gaan? Dan zijn de testen, maar vooral de 3 daagse echt life changing. Je zit in e... Ver más

Onwijs waardevolle 3-daagse training gehad van Team Persoonlijkheid.nl. De grote samenvatting is wat mij betreft "jezelf begrijpen = doelen bereiken". En door deze training begrijp ik mezelf veel bete... Ver más

Ik vond het een goede test, wel vond ik sommige onderdelen lastig te begrijpen en was ik in eerste instantie niet zo te spreken over de test. Het hele bestand in mijn chatgpt geupload en die he... Ver más

Waardevolle inzichten

De test maken ging heel makkelijk. De vragen waren duidelijk en de tool werkte gewoon prettig. Ik deed de test voor een sollicitatie en vond het verrassend nuttig. Het rapport liet goed zien waar mijn sterke punten liggen en zorgde er ook voor dat ik even stilstond bij wie ik ben en wat mij typeert als persoon. Het rapport met de uitslagen is zeer waardevol!

29 de septiembre de 2025

Complexe materie werd ge-entertaind.

Complexe materie werd ge-entertaind.

Met het duo Miro en Ellian* was de stof leuk om te volgen en ik merk dat ik na 7 maanden meer omzet draai, betere relaties heb en een betere relatie heb met mij zelf (lees: zelfacceptatie).

Mijn humor is ook sterk verbeterd, het moet Elian zijn.

13 de enero de 2025

Enorm veel inzichten opgedaan

Enorm veel inzichten opgedaan. Mooie bron om te reflecteren op jouw persoonlijkheid en de krachten/valkuilen die je bezit.

Veel aan gehad de afgelopen tijd. Kijk af en toe nog terug naar de uitslag en kan hierdoor mezelf beter begrijpen en uitleggen waarom ik werk zoals ik werk.

5 de junio de 2025