Virkelig sød og professionel. Laver de fineste huer :o) Fik den også hurtigt trods det Black friday jeg bestilte. Kan varmt anbefales
La empresa ha respondido
Har bestilt to bloomers til mine piger på hhv. 11 mdr. og 3,5 år. Bestilte størrelse 86 og 110. De er virkelig lækre, men desværre meget meget lille i størrelsen, især elastikken om lårene. Mine piger... Ver más
La empresa ha respondido
Unikt børnetøj, som man ikke lige finder så mange andre steder og som klæder min pige flot på. Har handlet der flere gange og tøjet er blevet leveret inden for en rimelig tidsramme.
La empresa ha respondido
Velkommen til mit lille kreative univers. Hos Petitflora finder du babytøj & børnetøj som jeg selv designer. Du finder tøj til dine små guldklumper i størrelse 0 - 6 år. Babytøjet & børnetøjet hos Petitflora er lavet i lækre økologiske metervarer. Tøjet er lavet i afdæmpet farver som passer til den nordiske børnemode. Derudover finder du interiør til børneværelset fra Cotton & sweets. Lækre strømper & strømpebukser fra Condor + hårpynt og accessories fra Bows by stær. Jeg glæder mig til at møde dig i shoppen og står altid klar til at hjælpe dig. Hurtig levering og GRATIS fragt v. 399 kr.
Niels Bohrs Vej 16, Taulov, 7000, Fredericia, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og hurtig levering. Baby huerne er så fine😊

Respuesta de Petitflora.dk
Det er simpelthen bare det smukkeste og sødeste tøj, det er helt sikkert ikke den sidste gang jeg bestiller. Og så er det et kæmpe plus at det er økologisk og produceret i Danmark. 👌😄

Respuesta de Petitflora.dk
Petit flora giver en sød og personlig betjening :-)

Respuesta de Petitflora.dk
Super hurtig levering, nem og let at finde rundt på hjemmesiden, dejligt med bekræftende mails under vej.

Respuesta de Petitflora.dk
Fantastisk service. Havde fået tilsendt nogle leggings som ikke passede i målene på trods af rigtig størrelse. Ringede til Anja og der var absolut ingen problemer i at sende dem retur og så skulle hun nok lave nogle der var helt skræddersyede til min datter. Det må man kalde god service.
Ikke sidste gang jeg handler hos Petitflora.dk

Respuesta de Petitflora.dk
vær opmærksom på leveringstiden, da nogle af tingene skal produceres først 😊

Respuesta de Petitflora.dk
Bestilte meget fine bloomers i lækker kvalitet, til barnebarnet. Hurtig levering og fine produkter.Jeg handler helt bestemt hos Petitflora igen,

Respuesta de Petitflora.dk
God service, bestemt et sted jeg kunne finde på at handle igen

Respuesta de Petitflora.dk
Jeg modtog en besked om at varerne var afsendt dagen efter jeg afgav min ordre. Virkelig hurtig ekspedition!

Respuesta de Petitflora.dk
Fantastisk god service. Mail bliver besvaret med det samme.

Respuesta de Petitflora.dk
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.