Bijna volledig tevreden , de eerste keer kregen we een dubbele doos als verpakking , de tweede keer een enkele waardoor de kattenbakvulling dus bijna op straat lag. Verder alles goed.

Supergoed soja kattenbakvulling. Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik ha... Ver más
La empresa ha respondido
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden. Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkeli... Ver más
Ik gebruikte voorheen houtkorrels in de kattenbak, maar in aanraking met vocht verpulverd dit en ging je het echt ruiken. Deze tofustaafjes, die ook nog eens lekker ruiken zijn klontvormend en mag je... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Acerca de PetMates
Escrito por la empresa
Over PetMates
PetMates helpt katten en hun baasjes met hoogwaardige tofu kattenbakvulling. Onze kattenbakvulling wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten (erwten) en is ontwikkeld om het leven van zowel katten als hun baasjes makkelijker, hygiënischer en duurzamer te maken.Sterke absorptie en geurcontrole
De PetMates tofu kattenbakvulling heeft een zeer sterk absorberend vermogen. Urine wordt snel opgenomen en vormt stevige, compacte klontjes die eenvoudig uit de kattenbak te scheppen zijn. Door deze snelle absorptie worden onaangename geuren direct geneutraliseerd. Dit zorgt voor een frisse kattenbak en een fris huis.99% stofvrij en minder uitloop
Onze kattenbakvulling is 99% stofvrij, waardoor er nauwelijks stof vrijkomt bij het vullen of schoonmaken van de kattenbak. Door de stevige klontvorming is er weinig uitloop en blijven er nauwelijks korrels aan pootjes of vacht plakken.Milieuvriendelijk en praktisch
De klonten die je uit de kattenbak schept zijn volledig oplosbaar en kunnen veilig door het toilet worden doorgespoeld. De schone korrels (zonder urine en kattenuitwerpselen) mogen daarnaast in de GFT-container.Langere gebruiksduur
Door het sterke absorberende vermogen doe je met onze tofu kattenbakvulling gemiddeld tot drie keer langer dan met traditionele kattenbakvulling. PetMates tofu kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar en verpakt in gerecycled papier.Onze belofte
Escrito por la empresa

- Kwaliteit en service voor katten en hun baasjes
- Bij PetMates staat kwaliteit voorop. Onze tofu kattenbakvulling is 99% stofvrij, sterk absorberend en neutraliseert onaangename geuren, waardoor de kattenbak fris blijft en je huis schoon. We doen er alles aan om onze klanten vriendelijk, snel en zorgvuldig te helpen.
Euregioweg 330, 7532SM, Enschede, Holanda
- +31 6 1808 1800
- info@PetMates.eu
- petmates.eu

Frisse kattenbak, fris huis
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Bijna volledig tevreden
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje…
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden.
Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkelijk op te scheppen.
Ook blijft er weinig aan de pootjes hangen.
Kortom ,niet de goedkoopste maar zeker de fijnste keus.
Perfecte behandeling ondanks wijziging…
Perfecte behandeling ondanks wijziging levering

Supergoed soja kattenbakvulling.
Supergoed soja kattenbakvulling.
Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik haal elke dag de ontlasting (mooi droog) en de urine (klont) eruit en 1x per maand de bak volledig schoonmaken. 1 zak kan ik met 2 katten (2 bakken) makkelijk mee doen totdat de volgende levering komt.
Het mooie van het abonnement is dat er altijd op tijd weer een nieuwe levering voor de deur staat. Ik hoef daar niet meer over na te denken.

Respuesta de PetMates
Het is zo fijn dat er iedere maand een…
Het is zo fijn dat er iedere maand een zak tofu kattenbak vulling netjes op tijd wordt geleverd!

Respuesta de PetMates
Alleen maar goede ervaringen mee en een…
Alleen maar goede ervaringen mee en een fijne klantenservice

Respuesta de PetMates
het kattenzand is zeer zuinig in…
het kattenzand is zeer zuinig in gebruik. alleen werd mijn rekening al betaald op maandag en kwam de levering pas een dikke week later, mogelijk wel gevolg van de poststakingen

Respuesta de PetMates
Ik was bang dat ik het met de kattenbak…
Ik was bang dat ik het met de kattenbak vulling niet zou redden, tot de volgende levering.
Geen enkel probleem, 1 mailtje en er werd gelijk voor gezorgd dat ik mijn levering eerder kreeg.

Respuesta de PetMates
Het beste kattengrit dat er is
Het beste kattengrit dat er is. En ruim het voordeligste als ziet hoelang het meegaat. Wel dagelijks goed scheppen dan blijft het goed geurvrij

Respuesta de PetMates
Het is makkelijk dat je een abonnement…
Het is makkelijk dat je een abonnement heb dan hoef je nergens erg in te hebben vind dat wel fijn en ik hoef niet zo te sjauwen

Goede service, goed product
Goede service, betrouwbaar en vooral geweldig spul. Heb een grote zak per maand nodig voor twee grote katten. Het stuift veel minder en loopt ook niet heel erg uit. Klontert goed. Dus katten en ik zijn tevreden!

Handig abonnement
PetMates kattenbak vulling gebruik ik nu ongeveer een half jaar en ik ben zeer tevreden. Ik heb een abonnement en krijg automatisch elke maand een zak opgestuurd. Zelf heb ik twee binnen katten en doe ruim een maand met één zak. Minder uitloop en je kunt de uitwerpselen handig door de wc spoelen.

Pure kwaliteit
Kattenbakvulling van petmates is stofvrij. Klontvormend En weinig uitloop! Wat ik ook fijn vind is dat ze gewoon door de wc doorspoelbaar zijn. - elk cent is dik verdiend bro.

Respuesta de PetMates
Uiteindelijk heel erg tevreden.
Het duurde even voordat de katten eraan gewend waren. Ook ik was eerst wat sceptisch maar nu heb ik door hoe je het er goed uit kan scheppen, dus dikke aanrader.

Een verademing!!
Wat een verademing is deze tofu!
Je ruikt echt niks! Ik heb van alles geprobeerd maar dit is echt geweldig.
Mooie klonten na het plassen die je er zo uit kan scheppen.
Zelfs de ontlasting ruik ik niet meer, dankjewel pet mates!

Respuesta de PetMates
Más información sobre otros tipos de reseñas.