Materiaal is niet zo sterk, na een half uurtje waren de ringen al kapot en onze honden behoren tot de middenslag, dus zeker geen groot ras
Gisteren mijn eerste bestelling geplaatst vandaag binnen gekregen. Alles super mooi verpakt ziet er echt professioneel uit!! De producten zijn ook echt top, mijn hond is er de hele dag mee bezig. Ik... Ver más
Onze katten zijn ontzettend blij met hun nieuwe speeltjes van Pet Paleis! Ze waren net gecastreerd, en de interactieve kattenpuzzel heeft ze de hele dag vrolijk beziggehouden. Ze vinden het echt ge... Ver más
2 piepende eenden gekocht, beide binnen half uur volledig kapot, bek vol met plastic, hoezo duurzaam....
Welkom bij PetPaleis, jouw online dierenspeelgoedwinkel. Bij PetPaleis geloven we in het creëren van momenten van vreugde en geluk voor jouw geliefde huisdieren, en we streven ernaar om de band tussen jou en je harige viervoeter te versterken door middel van speelse interactie en plezier. Plezier staat namelijk hoog in het vaandel bij PetPaleis!
Holanda
- petpaleis.nl
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, de katten blijven er mee spelen. Heel leuk om te zien. Goede service voor de rest.

Geweldige service
Geweldige service! En hoogwaardige producten van goede kwaliteit

Echt een topbedrijf
Echt een topbedrijf,
Kreeg gisteren mijn eerste bestelling binnen en er zat direct een bedankje bij met 10% korting! Verder vinden mijn katten het echt geweldig!