Szybko otrzymałem dostęp, w przypadku problemu z dostępem, szybka i bezproblemowa pomoc, bardzo wysoki standard obsługi, polecam! Wiem jak działają inne strony i tutaj wrócę jeszcze nie raz. Warto... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Korzystam z kont od dawna. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa normalnie i zgodnie z opisem. Sprzedawca sprawnie odpowiada na wszelkie pytania (jeżeli się pojawią). Polecam!!!
Polecam! Od wielu miesięcy korzystam z oferowanych usług. Wszystko działa super, a w bardzo rzadkich przypadkach problemów, zawsze otrzymuje się sprawną pomoc.
konta przestają działać przed upływem wykupionego czasu, kontakt z obsługą i rozpatrywanie reklamacji są bardzo opóźnione w czasie, w ciągu 12 miesięcy subskrypcji konto 4 razy przestało działa... Ver más
La empresa ha respondido
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Korzystam z kont od dawna
Błyskawiczne rozwiązywanie problemów
Wiem jak działają inne strony i tutaj wrócę jeszcze nie raz. Warto skorzystać.
Polecam wszystko tą strone
Polecam wszystko tą stronę. Kozak jak coś nie halo zawsze pomogą i odpowiedzą. Polecam 100%
konta przestają działać przed upływem…
konta przestają działać przed upływem wykupionego czasu,
kontakt z obsługą i rozpatrywanie reklamacji są bardzo opóźnione w czasie,
w ciągu 12 miesięcy subskrypcji konto 4 razy przestało działać. Naprawa awarii trwa około miesiąca więc przez ten czas nie masz dostępu.
Na 3 miesiące przed zakończeniem subskrypcji konto wygasło, a sprzedawca twierdzi, że też został oszukany !!!!!!
I koniec kropka.

Respuesta de pewnekonta.pl
Najlepszy tego typu portal w Polsce
Korzystam z portalu pewnekonta.pl już od dłuższego czasu, kupując konta netflix, hbo czy spotify - szybka wysyłka kodów, uczciwa cena i w razie kłopotów dobry kontakt z operatorem, polecam w 100%
nie polecam
nie polecam , konto youtube zakupione na rok znowu nie dziala 2 dni masakra wiecej nie kupie

Respuesta de pewnekonta.pl
A ja mam dobre doświadczenia
A ja mam dobre doświadczenia. Kupiłem konto 30 dniowe, które przestało działać po 26 dniach. Złożyłem reklamację i firma stanęła na wysokości zadania przysyłając mi nowe konta. Obsługa klienta na najwyższym poziomie
Kilku krotnie zgłaszane reklamacje na…
Kilku krotnie zgłaszane reklamacje na youtube premium nie dały żadnej odpowiedzi. Kupujesz konto na 12mcy i po 8 koniec działania. Żadnego wsparcia.
Szkoda pieniędzy

Brak yt premium
Subskrybcje yt premium kupiłem w maju już w czerwcu przestało działać, po mojej interwencji udało się naprawić. Na początku września znów pojawił się ten sam problem. Tym razem brak jakiego kolwiek kontaktu. Wysłałem kilka maili i cisza. Prawdopodobnie zostałem naciągnięty.
Proszę nie pisać, że tonto z tym mailem nie istnieje, ja wielokrotnie się tłumaczycie

Respuesta de pewnekonta.pl
NACIĄGACZE!! Omijać szerokim łukiem!
NACIĄGACZE!!! Dość już tych psudo firm. To sie nadaje do uokik!!! Niech ktoś sie za to w końcu weźmie. Zakupione konta na 30 dni, przestają działać po 26 dniach, jak nie problem z gospodarstwem, to nie działające konto. Oczywiście, pisza, ze tak moze sie zdarzyc, ale nie ma kontaktu, nikt nie odpowiada, mimo, ze czytają te wiadomości, to jakby ktoś płacił za kablówkę 100zl miesięcznie, a tydzień przed końcem, ktoś by ją wyłączał. Brak kontaktu, pomocy, ale tutaj są pierwsi odpowiadając na negatywne komentarze. Potrafią 3 razy odpisać po tygodniu!!! ale nie żeby naprawić swój błąd (dla mnie to złodziejstwo), a żeby prowadzić idiotyczną dyskusje, że inni nie mają problemów!!! To jest ich odpowiedź, tobie nie działa, a oni odpisują, że innym działa. Brawo! Omijać szerokim łukiem, pisanie wiadomość przez automater nic nie daje, a czytają je!!!

Firma nieaktywna
Sądząc po pozostałych recenzjach ta firma przestała prowadzić działalność. YouTube Premium przestało działać po 6 miesiącach. Brak odpowiedzi na reklamację.
EDIT: ostatecznie subskrypcja została odnowiona.
EDIT 2: subskrypcja włączała się i wyłączała w cyklach około miesięcznych, ostatecznie wyłączyła się po 8 miesiącach od zakupu.

Respuesta de pewnekonta.pl
Po opłaceniu YouTube premium na rok po…
Po opłaceniu YouTube premium na rok po 6 miesiącach przestało działać Na wielokrotnie pisane maile 0 odpowiedzi. No moze jeden z linkiem ktory nie dziala. Nie polecam kolejna strona oszusta. M jego numer konta i nazwisko więc jeśli ktoś potrzebuje....

Respuesta de pewnekonta.pl
Nic nie działa na tej stronie.Wejście…
Nic nie działa na tej stronie.Wejście do koszyka niemożliwe. Brak podpiętych linków. Brak kontaktu z właścicielem strony.

Ciągle coś wywalało
Ciągle coś wywalało
Udawali że stawiają na nowo
Słabo odpowiadają nie polecam

Respuesta de pewnekonta.pl
Nie polecam. Wykupiłem nx na trzy miesiące. Żenada. Mało co oglądam ale jak oglądam to że nie ma dostępu. Reklamacje uwzględniane. Co z tego jak co chwila to samo. Szkoda czasu i nerwów.Zwrotu za miesiąc też nie ma.

Netflix to jakaś…kpina
Potwierdzam że dostęp do Netia to jakaś kpina Niby miesiąc pewnego oglądania ??? Już dwa razy brak dostępu Nie będę polecał bo na weekend akurat znowu ZERO i tylko pisanie reklamacji Zdecydowanie odradzam wam MAREK KUBAS

najlepsze konto
Wszystko spolecamzybko i bez problemów.polecam
Wszystko szybko i bez problemów.polecam
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.