Gør rengøring nem og effektiv❤️ Anvender PH Universal Skumrens dagligt og har anvendt PH Pist Væk mod skimmel i brusenichen - væk på bare 30 minutter🤩 PH Power Drain fiksede mit stoppede afløb i... Ver más
La empresa ha respondido
Skumrensen er perfekt til fx keramiske kogeplader. Intet andet produkt har fået pladen til at se ren og skinnende ud. Og jeg har prøvet meget forskelligt. Tak for et godt produkt.
La empresa ha respondido
Jeg har nu brugt flere produkter fra PH Import. De virker okay, men ikke bedre end billigere alternativer
Købte fugerens, og modtog allerede produktet dagen efter. Jeg må sige at produktet virker fantastisk. Sprøjtede det på fugerne i brusekabinen også ind bag et rør hvor jeg ikke kunne komme til med børs... Ver más
La empresa ha respondido
PH IMPORT leverer rengørings og vedligeholdelse produkter til private samt virksomheder.
Dinamarca
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har nu brugt flere produkter fra PH Import.
De virker okay, men ikke bedre end billigere alternativer
Fantastisk produkt nemt at bruge til alt spejle køkkenlåger og meget andet bliver som nyt

Respuesta de Phimport
Det er super fantastisk produkt

Er “blæst bagover” af Universalskum - det er en fornøjelse, at gøre rent nu 😊
Har genbestilt sammen med kollega og datter….

Respuesta de Phimport
Fantastiske produkter der holder hvad de lover!

Respuesta de Phimport
Fantastiske produkter, som virkelig virker. Har købt grill og ovnrens, universal skumrens og ren fuge. Det kan noget.

Suverænt
Jeg har modtaget min vare. Og kan kun sige 1 ting wow.
Det virker og jeg troede ikke på det. Men jeg tog fejl.
Varmt anbefales herfra. Super hurtig levering

Hurtig levering
Super gidt produkt
Gør rengøring til en leg

Respuesta de Phimport
Produktet var i stykker ved ankomst så er det sku for dyrt

Respuesta de Phimport
Jeg er målløs over deres produkter. De er geniale. Bare irriterende jeg først har opdaget dem nu.

Respuesta de Phimport
Jeg har prøvet PH Universal Skumrens i dag første gang. Rengøring nem og effektiv, en virkelig gode rengøringsmiddel. Jeg køber det i hvert fald igen.

Respuesta de Phimport
Et fantastisk produkt og lige til bestilling.
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra PH-Import!

Respuesta de Phimport
Gennemført gode og overordentlig virkningsfulde produkter og hurtig og god service

Respuesta de Phimport
Jeg har aldrig prøvet noget produkt der er så efektivt som dette kan varmt anbefales til rengøring 👍

Respuesta de Phimport
Super fede produkter. Særligt er jeg vild med Blå Mirakel og PHidusen, der fjerner genstridige pletter. Nogle gange er PHidusen nok i sig selv. Den er lidt af en mirakel, synes jeg

Respuesta de Phimport
Más información sobre otros tipos de reseñas.