Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt hälpsam och trevlig personal! Professionell hantering och reparation samt bra pris. Kunde hämta mobilen redan efter en timma. Rekommenderar verkligen Phonet butiken i Trollhättan!

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick aldrig ett svar på mailet jag skickade för att ändra något på min leverans, men leveransen var väldigt snabbt och varan som jag köpte till ett förmånligt pris kom fram i topp skick.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

100% NÖJD, REKOMMENDERAS!

Tackar för jättefin kundservice på Phonet Oden i Trollhättan city. Otroligt duktig och trevlig ung man, Abbat, som hjälpte mig att laga min telefon. Jag har förtroende för denna butik och kommer att vända mig till Phonet i Trollhättan med allt som gäller mobil i fortsättningen. Reparationer, samt inköp av tillbehör och mobil. Tacksam för att Trollhättan city har Phonet ❤️

21 de enero de 2026

Hej Viktoria,
Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet av vårt arbete.
Vi uppskattar förtroendet och ser positivt på att vårt arbetssätt och vår kvalitet motsvarade dina förväntningar.
Vår ambition är att erbjuda pålitlig service med fokus på noggrannhet och långsiktiga lösningar.
Din feedback är värdefull för vårt fortsatta kvalitetsarbete.

Vänliga hälsningar
Team PHONET Trollhättan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very friendly customer service and good…

Very friendly customer service and good price. Good quality phones and accessories.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Phonet AB

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du uppskattar vår service, våra priser och kvaliteten på våra produkter.
Varmt välkommen tillbaka till PHONET!

Nöjd

Mycket nöjd kund det här är andra mobilen jag har köpt i från dom

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Phonet AB

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att du är så nöjd och att du valt att handla från oss igen.
Vi uppskattar ditt förtroende och finns alltid här om du behöver hjälp eller har frågor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte min begagnade mobil

Jag köpte min begagnade mobil direkt i butiken och är verkligen supernöjd! Telefonen var i mycket bättre skick än jag förväntade mig. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell. Fantastisk service och en riktigt bra upplevelse. Jag rekommenderar varmt denna butik och kommer gärna tillbaka!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Phonet AB

Stort tack för din fina recension!
Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med både mobilen och servicen hos oss. Vi arbetar alltid noggrant och omsorgsfullt för att leverera högsta kvalitet – därför betyder din återkoppling verkligen mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka, oavsett om du behöver hjälp, service eller bara vill upptäcka något nytt!
Tack igen för ditt förtroende och din rekommendation. 🙏✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick aldrig paketet………..

5 de octubre de 2025

Hej Anette,
Tack för din recension!
Tyvärr var fodralet du beställde den 5 oktober slut i lager, och därför annullerades din order direkt.

Vi vill gärna be dig att kontrollera på ditt konto om något belopp dragits – i vissa fall sker ingen debitering när ordern annulleras innan leverans.

Vi beklagar verkligen situationen och hoppas få chansen att hjälpa dig igen framöver. 💛

Phonet Teamet

Snabb service

Snabb service, kunnig personal, som var mycket trevliga och förstod mitt problem. TACK

Uddevalla 2025.08.15
Hans Alehult

15 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.