Piercinggallerytgooi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was iets te vroeg maar dat was geen probleem een goede en steriele en een nette zaak goede uitleg en zeer duidelijk en vriendelijk ik beveel het iedereen aan Top

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden over Piercinggallerytgooi en zou het dat ook zeker aanraden bij anderen als je overweegt een piercing te laten zetten . Marloes neemt de tijd voor haar cliënten, geeft goed... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gat.. Toen ik hier kwam zag het er allemaal heel leuk en aardig uit... maar toen ze mijn piercing gingen zetten schoten ze uit waardoor ik nu een piercing door mijn hoofd heb in plaats van door mij... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de piercing de orejas
  2. Acupuntor
  3. Tienda de piercings
  4. Reflexólogo

Escrito por la empresa

Bij Piercing Gallery 't Gooi is het mijn passie om jouw persoonlijkheid te versterken en je unieke stijl tot uiting te brengen. Ik heb een privé studio in Bussum, waar ik me bezig houd met Oorreflexologie (ooracupunctuur/ooracupressuur) Piercings, medische Piercings (Daith > Migraine en diverse klachten, Tepel > ingetrokken tepels), Sieraad wissels, Tandkristallen. Dit alles in een professionele en gastvrije (GGD goedgekeurde) omgeving. Ik werk alleen op afspraak en kan zo alle tijd voor je nemen. Ondanks vakanties en mijn niet werktijden ben ik wel een soort van 24/7 bereikbaar voor vragen, tips en het inplannen van afspraken. Ik zet geen piercings onder de gordel.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gat..

Gat..

Toen ik hier kwam zag het er allemaal heel leuk en aardig uit... maar toen ze mijn piercing gingen zetten schoten ze uit waardoor ik nu een piercing door mijn hoofd heb in plaats van door mijn neus.

22 de noviembre de 2024
Logotipo de Piercinggallerytgooi

Respuesta de Piercinggallerytgooi

Beste why so serious,

Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt. Echter herken ik niets in het verhaal en de review die je hebt achter gelaten. Ik heb 22 november ook helemaal geen neuspiercings gezet en ben nog nooit uitgeschoten met een piercing plaatsen waardoor ik bij iemand een piercing door zijn/haar hoofd heb geplaatst ipv een neuspiercing te plaatsen, misschien ben je in de war met een andere studio, al kan ik me niet voorstellen dat dit in een andere studio zou kunnen gebeuren. Al mijn cliënten mogen altijd contact met me opnemen als ze ergens niet tevreden over zijn, zo kunnen we samen kijken voor een oplossing, je mag dus altijd even contact opnemen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja ja het was weer zover!

Ja ja het was weer zover!! We mochten weer en nu voor allebei de dochters!
Weer zo’n fijne ervaring Marloes is professioneel en denkt met je mee.. Ook is ze super lief en gezellig!
Zo fijn dat er zo’n piercing salon is voor ons echt nooit meer een ander!!

25 de noviembre de 2024
Logotipo de Piercinggallerytgooi

Respuesta de Piercinggallerytgooi

❤️

Onze eerste oorpiercing

Als twee zenuwachtige hertjes kwamen we binnen. En als twee vrouwen met piercings vertrokken we.💉👂
Marloes heeft duidelijk uitgelegd hoe het piercen in zn werk gaat en ons gerustgesteld. Een ervaring en een sieraad rijker vertrokken we met een goed gevoel. We raden Marloes aan!
Joyce en Esther

15 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top salon voor oor reflexologie

Ik ben bij Marloes geweest voor de oor reflexologie. Het was een super fijne ervaring en ik merkte al gelijk verschil. Ze legt alles goed uit en neemt goed de tijd voor persoonlijke aandacht. Zeker een aanrader!

18 de marzo de 2024

Oorreflexologie is top bij Marloes

Ik kom graag bij Marloes voor oorreflexologie. De eerste keer had ik veel pijn aan mijn schouder. Na één behandeling voelde ik direct al verschil. Pijn was geheel weg. En ik had weer energie voor tien. Marloes werkt heel secuur. Is geïnteresseerd, betrokken en gewoon een fijn mens met kennis van haar vak. Absoluut een aanrader dus.😊🍀👂

7 de julio de 2023

Zeker aan te bevelen!

Via een goeie vriendin ben ik bij Marloes terecht gekomen om tweede gaatjes te laten piercen. Super aardige en rustige vrouw en je merkt direct dat ze vakkundig is! Voor m'n eventuele volgende piercing zou ik zeker weer naar haar gaan en ik kan het iedereen aanbevelen! Groetjes Jessica

7 de febrero de 2024

Aanrader!!

Als je op zoek bent naar iemand die weet wat ze doet, haar vak kent, dan ben je bij Marloes in goede handen. Ze stelt je op je gemak, is open en eerlijk en probeert vanuit haar proffesionaliteit aan jou wensen te voldoen. Ik zou haar echt aan iedereen aanraden.

15 de enero de 2024

Fantastisch!

Fantastisch! Marloes stelt je echt op je gemak, heb heel wat meegemaakt met naalden, was toch weer wat anders zo voor het eerst een Daith piercing! Maar voordat ik het was het al gebeurd. Marloes is een lieve vrouw en geeft professioneel advies, nazorg is top als je ergens mee zit mag je haar altijd bellen of appen! Thanks Marloes, op naar de volgende ;-)!!

13 de enero de 2024

Top!

Echt een lieverd. Neemt de tijd voor je, luistert naar je en werkt secuur. Studio is gezellig maar ook op en top schoon.

X kim

21 de diciembre de 2023

Aanrader

Marloes is een fantastische piercer. Ze bezit veel kennis en is kundig. Ze is erg aardig en denkt graag met je mee.

8 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk behulpzaam meedenkend!

Heel vriendelijk behulpzaam meedenkend!
Zoekt echt naar een oplossing die het beste bij jou als persoon past met het plaatsen van de bolletjes en naaldjes.
Erg tevreden met het resultaat.
Rust en weer ruimte in het hoofd.
Minder klachten lichaamlijke klachten.
Ook mijn dochter met een hoofdrol is er behoorlijk mee gebaat.

Piercings ook allemaal top die ik heb laten zetten bij Marloes.
En dat zijn er niet weinig die ik heb laten Piercen 5 stuks.
En ook uiteindelijk met leuke sieraden laten vervangen.
Die Marloes allemaal op voorraad heeft.

Heb je een vraag je kan haar altijd berichten of bellen.
Ook in het weekend als het nodig is.
Wel eens meegemaakt hahaha.
In 1 woord een topper net geduld.

Een prachtige mooie lekkerruikende shop salon!

Kom nu al ruim een jaar bij Marloes en nog altijd even fijn geholpen.

20 de diciembre de 2023

Marloes is een topper!🫶🏼

Marloes is een topper!🫶🏼 luistert aandachtig naar wat jou wensen zijn, geeft goed advies en neemt de tijd voor je. Ook haar salon ziet er uit om door een ringetje te halen🙂 netjes en hygiënisch. Een dikke aanrader 👌🏼

14 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marloes stelt je gerust en neemt de…

Marloes stelt je gerust en neemt de tijd voor je. Ook na het plaatsen. Ze had bij mij een helix gezet. Mijn lichaam reageerde hier niet goed op en verzette zich aan alle kanten. Marloes bleef in contact met me en meedenken over oplossingen. Ookal dit bij mij langer duurde dan gemiddeld.

Inmiddels kom ik ook al een jaar bij haar voor oorreflexelogie.

19 de diciembre de 2023

Nette salon

Al meerdere keren geweest voor piercings en Oorreflexologie. Ze gaat heel vakkundig te werk. Ik ben zeer tevreden en zal het iedereen aanraden.

24 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.