Piercingkungen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asså världens bästa helt ärligt. Beställde fel någon gång, mejlade och fråga lite kring min beställning och dom la en ny beställning och skickade iväg min direkt för jag skulle slippa vänta. Inklusive... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte väldigt mycket (för mig iallafall) det vart dyrt men det var förståndligt. Jag tycker det är väldigt bra produkter, har inte fått nån reaktion från produkterna (brukar hända många gånger)... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med tanke på att min kommunikation i Sverige inte är särskilt bra skapar det ytterligare stress för mig i kommunikationen, men utifrån min erfarenhet av er har jag de bästa orden av berömmelse. Mycket... Ver más

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. también en la categoría
  3. Joyería
  4. Tienda de piercings
  5. Tienda de tatuajes y piercing

Escrito por la empresa

Vi har erbjudit piercingsmycken på nätet sedan 2010 och hos oss kan du känna dig trygg i ditt val av piercingsmycken! Vi erbjuder över 12500 olika smycken och vi söker ständigt nya trender för att utöka vårt sortiment med nya produkter. Vi försöker alltid prioritera våra leveranser och skickar normalt beställningen inom 24h. Vi erbjuder grossistförsäljning till företag och studios.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

4 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

1108 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra produkter

Jag tycker det är väldigt bra produkter, har inte fått nån reaktion från produkterna (brukar hända många gånger) min syster tycker om det också ☺️

10 de septiembre de 2026

Nöjd

Snabb leverans , bra priser. Älskar modellen hoop huggie med gångjärn, så smidigt att ta av o på.

21 de septiembre de 2026

Bra intryck

Första gången jag handlat här. Supersnabb leverans av fina örhängen i stål. Välpaketerade och precis som förväntat. Har nyligen beställt ytterligare örhängen i stål nu när jag vet att de verkar hålla bra kvalitet.

24 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dåliga piercingar

Dåliga piercingar släpper i gängorna

9 de septiembre de 2026
Logotipo de Piercingkungen

Respuesta de Piercingkungen

Vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse! Jag kan inte se att du har kontaktat oss och gjort en reklamation.
Skicka ett mail till info@piercingkungen.se och beskriv problemet så lovar jag att vi hjälper dig!

Mvh Eloise, Piercingkungen.se

Väldigt bra

Hittade precis vad jag behövde, enkel och smidig transaktion dessutom snabb leverans :)

26 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kvalitet och snabb leverans men…

Bra kvalitet och snabb leverans men upplever att deras sprialer i trä kan va lite större än utsatt storlek. Beställde 8mm mätte idag med skjutmått och den är där jag har mina vanliga spiraler 9.2mm-8.4mm och lite mer rektangulär än rund. Samtidigt så står det på hemsidan. ”Då den tillverkas helt i organiskt råmaterial kan vissa avvikelser i färg och design förekomma.” Men tycker 1.2mm är mycket 😅
Annars varit super nöjd med mina beställningar :)

5 de septiembre de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.