Jeg er nyligt tilflytter i et af pierres rækkehuse i Dalby, det er sådan nogle lækre huse godt nabolag der mangler ingenting prisen er lidt høj, men så får man os en bolig efter de behov mine drenge... Ver más
La empresa ha respondido
En stor tak til Pierre Ejendom Vi har nu boet på Mette Thomsens Vej i 3½ år, og vi er stadig utrolig glade for vores lejlighed, området og ikke mindst de dejlige naboer og genboer. 🏡❤️ De... Ver más
La empresa ha respondido
At flytte fra Brasilien til Kolding var et stort skridt, og at leje gennem Pierre Ejendomme gjorde hele overgangen utrolig nem. Kommunikationen var klar, ligetil og yderst professionel lige fra starte... Ver más
La empresa ha respondido
I’ve had a really positive experience as a new tenant moving to Denmark from Australia. The staff at Pierre Ejendomme have been responsive, helpful and supportive.
La empresa ha respondido
PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.
Bredgade 10, 6000, Kolding, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Tusind tak for indflyttergaven, julekalender og nu også en flot julehilsen i form af en smuk buket. Det er meget fornemt 😊

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi er netop, efter 3 år, fraflyttet Stjerneparken i Seest. Vi har været utrolig glade for at bo der, dejligt område og superlækre lejligheder. Altid god service og hurtig hjælp ved henvendelse til kontoret. Pierre Ejendomme får vores bedste anbefalinger. Mvh. Tove og Søren

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet i Stjerneparken, i 2 år. Super service, ikke en finger at sætte på lejemålet, og godt udflytningssyn.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Når man sende en mail til dem er der altid en svar samme dag

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg må indrømme at jeg har været overraskende glad ved bo til leje hos Pierre Ejendomme. De er rigtig venlige Og det samme er deres “pedeller”. Der bliver altid handlet/Gjort noget ved tingene når man retter henvendelse om noget. Og de lækre små gaverens postkasse ved højtiderne❤️🎁
Pierre & Co. Får min varmeste anbefalinger👍🎉

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har nu boet en god måneds til i Søholmparken i Vonsild, og jeg er meget glad fir at bo her.
Det skal nok blive rigtig hyggeligt når det blir færdig.
Altid sød og venlig behandling af viceværten og de søde piger på kontoret😁
Denne anmeldelse er skrevet på vegne af min mor Birgit.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Som lejer kan jeg ikke sætte en finger på noget ved Pierres Ejendomme
Super fair behandling og meget profesionelle i deres tilgang og kanon service og er der det mindste så står der en vicevært og/eller en specifik håndværker til opgaven med det samme……🙏
Bygninger bliver vedligeholdt og ikke så meget bøvl
Vil til enhver tid anbefale Pierres Ejendomme der er bare styr på tingene

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har næsten lige overtaget en lejlighed, og servicen var helt i top.
Der var intet at komme efter, og alt var nemt og hurtigt
5 stjerner nemt herfra

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet på Parkvej i Pierre Ejendomme i 3,5 år. I forbindelse med fraflytning af min lejlighed fik jeg en meget fair gennemgang, og jeg kunne tilslutte mig punkterne, der blev noteret.
Derudover har jeg generelt været meget tilfreds med at bo i lejlighed ejet af Pierre Ejendomme A/S. Herfra stor anbefaling.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med mit lejemål hos Pierre Ejendomme. Lækker lejlighed, skønt område og hvis der er det mindste så er I meget hurtige til at svare på henvendejsen og udbedre tingene. I er altid søde og forstående på kontoret og det betyder rigtig meget🤗

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi flyttede ind i vores nye bolig hos Pierre Ejendomme for knap en måned siden, og det har været den skønneste oplevelse indtil videre.
Helt fra første kontakt kan man mærke, at man har med et professionelt og serviceminded udlejningsselskab at gøre. Både administrationen og viceværten er utroligt venlige og hjælpsomme, og de er hurtige til at vende tilbage angående både spørgsmål og udbedringer. Man føler sig både hørt og værdsat som lejer.
Vi er blevet taget ekstremt godt imod i vores nye bolig, og glæder os til at bo her i mange år.
Pierre Ejendomme har vores varmeste anbefalinger!

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Kan helt sikkert varmt anbefale Pierre Ejendomme! De har været så gode og har hjulpet os med genhusning på kort tid da vi desværre har haft brand. De har endda gjort så meget ud af det så vi har lånt en møbleret lejlighed (de har møbleret den på 2 dages varsel), med snacks, lys og stort set alt der følger med et hjem!
Tusind tak til Pierre Ejendomme for hjælpen i denne svære tid

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har haft lejet et erhvervslokale gennem Pierre Ejendomme gennem 3 år. Alt har altid været i orden. De er lette at komme i kontakt med. Er der noget galt reagerer de prompte, det er super dejligt. De får de allerbedste anbefalinger med herfra. Jeg ville absolut leje hos dem igen

ØV…
Vi fil sagt ja til en bolig, hvor vi desværre ikke havde mulighed for at flytte ind (dette melder vi inden indflytning). Vi får afvide at vi desværre nu er bundet til denne (ellers populære bolig) i 3 måneder. Vi spørger pænt om de ikke er søde at hjælpe med at få boligen udlejet hurtigt, så vi ikke hæfter 3 måneder for en bolig vi aldrig flytter ind i. Dette bliver vi lovet. Ikke et opkald/fremvisning, før 2-3 uger inden vi skal være ude og vores opsigelsesperiode slutter (LÆS: at de pludselig selv hæfter). Herfra vælter det pludselig ind med henvendelser flere gange ugentligt. Et tilfælde? Jeg tvivler. Men ja farvel til 35.000 og vi skal i hvert fald ikke have noget med dette selskab at gøre igen.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har boet hos pierreejendomme på Parkvej 4 i 1,5 år og flytter på grund af at vi har købt hus.
Vi har nydt at bo her. Det har været første gang min kæreste og jeg har boet ude og det har levet 100% op til vores forventninger hvis ikke mere. Det nogle skønne mennesker der bor i opgangen, servicen er i top og så er Pierre generelt en god udlejer. Der er næsten altid en lille gave såsom chokolade på bestemte mærkedage og ferier, hvilket vi synes er helt ekstraordinært. Derudover har vi også haft Koldings bedste udsigt som vores forældre siger. 5 stjerner herfra

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har boet hos Pierre Ejendommen i to år, og nu fraflyttet da vi har købt hus.
Der er orden i penalhuset og alle er flinke og utrolig behjælpelige.
Hurtig udbedring på de småting der har været, og professionel og fair behandling ift. fraflytning.
Varm anbefaling.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Super tilfreds med Pierre Ejendomme i Bredgade. Flot lejlighed og medarbejderne har altid været søde til at hjælpe :)

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Tak for jeres altid gode hjælp ❤️
Tak for alle de flotte blomster/borgerbuket til vores mor og hilsner til os 🌹
Tak for den hurtige afvikling af hendes skønne hus i Holbergshave

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Sikke en service. Først den fineste velkomst af viceværten. En super lækker gave, og efter jeg var landet en fredag formiddag hvor det ringer på døren med en blomst og velkommen til. Det er så fantastisk at bo et sted hvor der bare er styr på tingene. Et smukt velholdt område med vilde blomster, søde mennesker og konge service. Tusind tak Pierre Ejendomme.