i had an extremely pleasant experience shopping at Pikoba. Bart is very friendly and eager to help. When the shipping was delayed by PostNL, he got in touch quickly and the parcel has now been receiv... Ver más
Wij zijn meer dan perfect geholpen. Zeer vriendelijk contact en pro-actief in het zoeken van oplossingen nadat wij per abuis een verkeerde bestelling geplaatst hadden. Top! Dankjewel, Bart
Invita a los clientes a opinar
Zeer betrouwbaar
Heel transparant over producten, goede prijzen, vlotte en nette verzendingen, en bovenal zeer vriendelijke service!
Super tevreden, enorme aanrader
Bestellingen en vragen worden snel behandeld.
Prijzen zijn een stuk eerlijker dan je tegenwoordig veel ziet.
10/10 aanrader voor iedereen!!
Ik geef 5 sterren!
Ik geef 5 sterren!! Beste in Hiitss zijn handen zijn blessed!! Prijzen zijn ook echt normaal en niet gek!!🍀 ik heb veeeeeeeel besteld en besye hiits gehad! Dus ik zeg kom bij pikoba je zal geen spijt krijgen!
Amazing <3
Hele lieve man die leuke rip&ship livestreams houdt op tiktok. Ook heb je de optie om sealed producten te bestellen. Alle producten worden altijd netjes opgestuurd. Alles is erg goed geprijsd en er is veel aanbod. De stream is altijd erg gezellig!
Betrouwbare rip &ship!
AANRADER
Hele aardige man, zowel op stream en wanneer ik vragen stel! Prijzen zijn niet super hoog zoals een TCGcompany of een Bescards dus je moet zeker weten een kijkje nemen! En vooral als je van livestreams houdt waar hij jouw pakjes voor jouw opent!!
Aardig persoon
Aardig persoon, pakjes zijn goed prijzen zijn goedkoop, als je iets koopt koop het bij pikoba!
Bart is 1 van de beste streamers!
De livestream is altijd rustig en heel gezellig. Bart is een vriendelijke jonge man die er altijd voor de kijker is en die ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Wanneer je wat besteld bij hem en het pakketje binnen krijgt dan zit er altijd een kleinigheidje in. Ook geeft hij als je hebt besteld en er komt niet veel uit je een cadeautje omdat hij het anders vervelend vind voor de besteller.
Bart is 1 van de beste streamers!
Ga zo door Bart 🫶
Betrouwbaar en gezellig bestellen
Al meerdere keren besteld bij Pikoba tijdens de stream. Altijd een fijne sfeer, goede service, de levering is snel en alles is altijd netjes verpakt.
Got into pokemon because of him and i…
Got into pokemon because of him and i can learn everyday some words, maybe one day i can speak fully dutch <3
Zou niet beter kunnen
Meerdere keren pakjes besteld, alles netjes verpakt, mooi snel geleverd en geweldige service!
Fijne streamer
Fijne streamer , veel intresse in de kijkers maakt de packjes leuk open en is vriendelijk 🫶🏼
10/10.
Duidelijk, transparant en aardig! Ook lekker snel qua communicatie. Al met al, zeer betrouwbaar en daardoor een vaste klant erbij!
Bart is erg vriendelijk
Bart is erg vriendelijk, ook verstuurt hij alles netjes optijd. Geen gesjoemel met hits die je hebt gepackt. 100% legit
P.s.
Hij heeft de meest schappelijke prijzen van alle rip&shippers
Pikoba!
De beste!! Bart is echt een topper en het is altijd gezellig! Hij heeft al een aardige community opgebouwd door zijn livestream en ik hoop dat hij alleen maar meer groeit!! Echt een topper vergeleken andere chaotische streamers!! <3
Tevreden!
Altijd tevreden als ik hier bestel, Fijne service en altijd vriendelijk!
Pikoba!!
Betrouwbaar en super lief vin zelf bij bart een fijne zweer in heeft zitten in de groep altijd een gekke feest in de stream! Al bijna jaar trouwe kijker en een mod om de stream gezellig te houden🫶🏻
Zeer vriendelijk, goeie service
Zeer vriendelijk, goede service en gezellige streams
Más información sobre otros tipos de reseñas.