Jeg har af to omgange bestilt en skærm + et stativ til to forskellige Heiberg lamper. Begge gange har jeg fået personlig vejledning via besked på Instagram. Det har føltes trygt, det kan være svært... Ver más
La empresa ha respondido
Udvalget var flot, og hele historien bag lamperne og deres nye vaser er fantastisk. God kundeservice når man stiller spørgsmål, og let og gennemskuelig hjemmeside. Har købt både til os selv og til g... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte den fineste lampeskærm med stativ. De havde dog i første omgang sendt det forkerte stativ med. Jeg skrev til dem og fik svar med det samme og de sendte det rigtige stativ samme dag, hvilket... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering og smuk håndlavet skærm. Jeg burde have købt skærmen lidt længere, fordi stativet er et liggestativ.(det gamle til ophæng) Lidt ærgerligt har Pink Rose sat skærme og stativer ned et p... Ver más
La empresa ha respondido
Pink Rose Lamper har gennem mere end 40 år produceret mundblæste glaslamper med tilhørende håndlavede, plisserede lampeskærme af papir. Lamperne produceres på et af Tjekkiets smukkeste glasværker – de er mundblæst og varierer i farve og form. Hver lampe er unik, da de er fritblæste og der kan derfor forekomme små bobler i glasset og små tynde linjer efter bevægelse. Det er en del af det liv, der er i mundblæst glas. Skærmene males og foldes i hånden på vores værksted i Danmark. Lampeskærmene fremstilles i over 20 faste farver - i ensfarvet, med mønster eller med farvet kant. Ønskes en farve uden for sortiment, kan dette specielproduceres: Kun fantasien sætter grænser. Lampeskærmene kan sammensættes med Pink Roses egne bordlamper, men kan også bruges på arvestykker eller loppefund. Desuden fås lampeskærmene som pendler og rosetter, til brug i loft eller på væg.
Kirstinehøj 73, 2770, Kastrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt tilfredsstillende produkt, som lever op til min forventning.

Respuesta de Pink Rose
Skærmen blev leveret meget hurtigt og lever fuldstændigt op til mine forventninger😊 VH BFN

Respuesta de Pink Rose
Jeg er så glad for de lampeskærme
Hurtig ekspedition 👍

Respuesta de Pink Rose
Nemt at orientere sig på hjemmesiden og god hjælp til str og skærmstativer. Brugervenligt.
Hurtig levering af smuk lampeskærm i fin fin kvalitet.

Respuesta de Pink Rose
En glad og tilfreds kunde som modtog et stativ til sin pink rose lampeskærm som passer perfekt til den lampe jeg har arvet efter min far 🥰

Respuesta de Pink Rose
Tak for en god oplevelse. Hurtig ekspedition og forsendelse

Respuesta de Pink Rose
Hurtigt og produktet svarede til min forventning

Respuesta de Pink Rose
Más información sobre otros tipos de reseñas.