Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt over flere omgange og go service med hurtig levering. 2 gange nu inden for få måneder er det leveret forkert, først hos pakkeboks og dernæst forkert vin Du skriver på hjemmesid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

købte 4 flasker ældre vine fra hhv 1973 og 1974. Pinochar (Poul Victor) reserverede dem medens vi var på ferie (god service). Da vi kom hjem betalte vi for dem mandag, de blev sendt tirsdag og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte for ca. 2 måneder siden, 2 stk. Bourgogne vinglas fra Zalto. Et særpræget produkt med finesse ned til mindste deltalje. Det ene gik uheldigvis i stykker, under vask med varmt vand, og j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Vine med personlighed og karakter fra passionerede vinbønder fra Bourgogne · Champagne · Rhône · Piemonte · Toscana · Alsace - Rheinhessen

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Min vin blev i første omgang ikke leveret, da flaskerne blev beskadiget under transport. Pinochar reagerede prompte efter de blev gjort opmærksom herpå. Der blev straks kvitteret med en ny sending, hvori en ekstra flaske blev tilføjet. Alt i alt: fantastisk service!

9 de julio de 2022

Tak Lasse. BH Poul Victor

Super hurtig levering

Super hurtig levering

Bestilt tirsdag aften, levering onsdag formiddag. Det er simpelthen fantastisk. Nu glæder jeg mig til at smage vinen.

Bestiller gerne igen fra Pinochar Wine / Poul.

MVH Rasmus

22 de junio de 2022

Håber vinene falder i jeres smag. BH Poul Victor

God personlig vejledning

God personlig vejledning, altid klar til at besvare spørgsmål. Poul Victor forstår virkelig at finde kvalitets vine, ser allerde frem til de næste oplevelser fra hans sortiment.

5 de mayo de 2022

Tak Henrik! BH Poul Victor

SUPER Service

SUPER Service, svartid, hjælpsomhed, levering, kvalitet for pengene. 5 store stjerne til Poul Victor. Det bliver ikke min sidste ordre!!! Kan på det varmeste anbefales.

19 de marzo de 2022

Tak for det Klaus. BH Poul Victor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis bare der var flere som Pinochar

Poul Victor har en skøn butik og en vidunderlig service, der desværre bliver sjældnere og sjældnere.
En gentleman og en vinvidende og venlig sjæl. Altid knivskarpe svar på spørgsmål, knaldhurtig levering og alt i alt en skøn oplevelse, som mange andre kunne lære meget af.

14 de marzo de 2022

Hej Toke. Tusind tak for de pæne ord!. BH Poul Victor

Gode vinøse oplevelser

Poul Victor lever fuldt op til sit slogan "Personligt, troværdigt og grundigt". Man føler sig set og hørt hos PV, og jeg er gået glad og tilfreds derfra, de gange jeg har været der. Kan klart anbefales. Mvh PA

28 de octubre de 2021

Respuesta de Pinochar Wine

Tusind tak for de pæne ord Peter. Altid en fornøjelse at dele vores fælles passion! MVH Poul Victor

Stor anbefaling

Enormt god service og virkelig value for money! Pinochar formår at få importeret nogle enormt store vine, til en slik i forhold til kvaliteten ☺️

21 de octubre de 2021

Hej Rune. Tak for de pæne ord. BH Poul Victor

Fantastisk, uden omsvøb

Man får virkelig kvalitets vin til rigtig skarpe priser, samt kyndig og professionel vejledning. Poul Victor er virkelig dygtig og formår at skaffe nogle fantastiske vine fra nogle virkelig dygtige producenter. Kæmpe anbefaling herfra.

10 de septiembre de 2021

Tak for de pæne ord Martin. BH Poul Victor

Han ved virkelig

Han ved virkelig, hvad han har med at gøre.
Top professionel, og super service.

31 de agosto de 2021

Tak for de pæne ord Brian. BH Poul Victor

købte 4 flasker ældre vine fra 1973

købte 4 flasker ældre vine fra hhv 1973 og 1974.

Pinochar (Poul Victor) reserverede dem medens vi var på ferie (god service).
Da vi kom hjem betalte vi for dem mandag, de blev sendt tirsdag og fremme onsdag (trods sendt med PostNord) - hurtig betjening.
Vinen var forsvarligt pakket ind.

God service og hurtig betjening.

29 de julio de 2021

Hej Christer. Tak for de pæne ord. BH Poul Victor

Køb trygt hos Pinochar Wine

Utrolig god service. Poul er en utrolig behagelig, og yderst kyndig vinhandler. Hans vine holder et meget højt niveau, og er fantastiske, også på prisen.

Stor anbefaling herfra.

28 de julio de 2021

Tak for de pæne ord Morten. BH Poul Victor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service og hurtig forsendelse

Super hurtigt svar på email bestilling. Varerne blev sendt samme dag og modtaget dagen efter i perfekt stand. Kan klart anbefale og kommer helt sikkert til at købe fra Pinochar igen.

9 de junio de 2021

Tusind tak for anmeldelsen. BH Poul Victor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Hurtig svar med billeder af flasker fra kælderlisten. Forsvarligt pakket, så selv PostNord kunne håndtere flaskerne.
Varmeste anbefalinger herfra

28 de mayo de 2021

Tak Michael. BH Poul Victor

Fantastik, hurtig og god service

Fantastik, hurtig og god service

Jeg skulle bestille en flaske fra kælderlisten, skrev til ham fik hurtigt svar indenfor 30 min og bud på vin efter mine præferencer. Hurtig levering og vinen smagte dejligt.

14 de marzo de 2021

Glæder mig vinene smagte jer. BH Poul Victor

Nyt glas.

Det ene gik uheldigvis i stykker, under vask med varmt vand, og jeg skrev derfor en mail til virksomheden.

Jeg sender kæmpe roser til kundeservicen, som sender mig et nyt produkt, uden betaling. Virkelig en virksomhed, som værner om sine kunder. Bare tak - tusinde tak.

8 de marzo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.