Har bestilt over flere omgange og go service med hurtig levering. 2 gange nu inden for få måneder er det leveret forkert, først hos pakkeboks og dernæst forkert vin Du skriver på hjemmesid... Ver más
La empresa ha respondido
købte 4 flasker ældre vine fra hhv 1973 og 1974. Pinochar (Poul Victor) reserverede dem medens vi var på ferie (god service). Da vi kom hjem betalte vi for dem mandag, de blev sendt tirsdag og... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte for ca. 2 måneder siden, 2 stk. Bourgogne vinglas fra Zalto. Et særpræget produkt med finesse ned til mindste deltalje. Det ene gik uheldigvis i stykker, under vask med varmt vand, og j... Ver más
La empresa ha respondido
Vine med personlighed og karakter fra passionerede vinbønder fra Bourgogne · Champagne · Rhône · Piemonte · Toscana · Alsace - Rheinhessen
Rudolfgårdsvej 1A, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min vin blev i første omgang ikke leveret, da flaskerne blev beskadiget under transport. Pinochar reagerede prompte efter de blev gjort opmærksom herpå. Der blev straks kvitteret med en ny sending, hvori en ekstra flaske blev tilføjet. Alt i alt: fantastisk service!

Super hurtig levering
Bestilt tirsdag aften, levering onsdag formiddag. Det er simpelthen fantastisk. Nu glæder jeg mig til at smage vinen.
Bestiller gerne igen fra Pinochar Wine / Poul.
MVH Rasmus

Respuesta de Pinochar Wine
Altid super service og meget hurtig levering. Man skulle næsten tro at Poul aldrig holder fri! :)

Respuesta de Pinochar Wine
God personlig vejledning, altid klar til at besvare spørgsmål. Poul Victor forstår virkelig at finde kvalitets vine, ser allerde frem til de næste oplevelser fra hans sortiment.

Respuesta de Pinochar Wine
SUPER Service, svartid, hjælpsomhed, levering, kvalitet for pengene. 5 store stjerne til Poul Victor. Det bliver ikke min sidste ordre!!! Kan på det varmeste anbefales.

Respuesta de Pinochar Wine
Poul Victor har en skøn butik og en vidunderlig service, der desværre bliver sjældnere og sjældnere.
En gentleman og en vinvidende og venlig sjæl. Altid knivskarpe svar på spørgsmål, knaldhurtig levering og alt i alt en skøn oplevelse, som mange andre kunne lære meget af.

Respuesta de Pinochar Wine
Poul Victor Jensen leverer gang på gang noget af den bedste service i branchen. Bravo.

Respuesta de Pinochar Wine
Poul Victor lever fuldt op til sit slogan "Personligt, troværdigt og grundigt". Man føler sig set og hørt hos PV, og jeg er gået glad og tilfreds derfra, de gange jeg har været der. Kan klart anbefales. Mvh PA

Respuesta de Pinochar Wine
Enormt god service og virkelig value for money! Pinochar formår at få importeret nogle enormt store vine, til en slik i forhold til kvaliteten ☺️

Respuesta de Pinochar Wine
Man får virkelig kvalitets vin til rigtig skarpe priser, samt kyndig og professionel vejledning. Poul Victor er virkelig dygtig og formår at skaffe nogle fantastiske vine fra nogle virkelig dygtige producenter. Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de Pinochar Wine
Han ved virkelig, hvad han har med at gøre.
Top professionel, og super service.

Respuesta de Pinochar Wine
købte 4 flasker ældre vine fra hhv 1973 og 1974.
Pinochar (Poul Victor) reserverede dem medens vi var på ferie (god service).
Da vi kom hjem betalte vi for dem mandag, de blev sendt tirsdag og fremme onsdag (trods sendt med PostNord) - hurtig betjening.
Vinen var forsvarligt pakket ind.
God service og hurtig betjening.

Respuesta de Pinochar Wine
Utrolig god service. Poul er en utrolig behagelig, og yderst kyndig vinhandler. Hans vine holder et meget højt niveau, og er fantastiske, også på prisen.
Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Pinochar Wine
Super hurtigt svar på email bestilling. Varerne blev sendt samme dag og modtaget dagen efter i perfekt stand. Kan klart anbefale og kommer helt sikkert til at købe fra Pinochar igen.

Respuesta de Pinochar Wine
Great bottles and service. One of the best in Europe. I buy all my special bottles.
Super service. Hurtig svar med billeder af flasker fra kælderlisten. Forsvarligt pakket, så selv PostNord kunne håndtere flaskerne.
Varmeste anbefalinger herfra

Respuesta de Pinochar Wine
Fantastik, hurtig og god service
Jeg skulle bestille en flaske fra kælderlisten, skrev til ham fik hurtigt svar indenfor 30 min og bud på vin efter mine præferencer. Hurtig levering og vinen smagte dejligt.

Respuesta de Pinochar Wine
Det ene gik uheldigvis i stykker, under vask med varmt vand, og jeg skrev derfor en mail til virksomheden.
Jeg sender kæmpe roser til kundeservicen, som sender mig et nyt produkt, uden betaling. Virkelig en virksomhed, som værner om sine kunder. Bare tak - tusinde tak.
God ærlig og personlig service, godt udvalg af spændende vine og fornuftige priser. Mvh Tobias

Respuesta de Pinochar Wine
Más información sobre otros tipos de reseñas.