Pinot Box'en Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner til Pinotboxen.dk! Jeg er virkelig imponeret over Pinotboxen.dk. Hver måned leverer de fantastiske vine af høj kvalitet direkte til døren, og det er altid spændende at udforske deres n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Pinot Box'en er et vinabonnement dedikeret til Pinot Noir og med en ambition om at byde vores medlemmer 2 flasker af det bedste og mest interessante Pinot på markedet hver måned. Ligeledes får du dybdegående og lærerige infoark omkring vinene og menneskerne bag. Der er hver måned et skræddersyet medlemstilbud, vi har ingen bindingsperiode og fragten er inkluderet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fremragende abonnement

Troels sender hver måned et glimrende udvalg af Pinot Noir, typisk en lidt dyrere og en lidt billigere. Vinen kan sjældent findes i de gængse vinbuttikker, hvorfor man glæder sig til at prøve noget nyt hver måned, der altid smager fremragende. Jeg kan ikke komme på en box, hvor jeg decideret har været skuffet. Og skulle der være et problem, er han flittig til at hjælpe. Derudover kommer der typisk månedlige tilbud, som passer meget godt til årstiden. Jeg har været kunde i et år, og jeg kan kun anbefale Pinotboxen.dk!

20 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En vinoplevelse, der udfordrer og inspirerer

Troels og Pinot Boxen leverer altid spændende vin. Det kan jo ske at udvælgelsen ikke altid falder i modtagerens smag, men det er jo en af charmerne ved at blive udfordret. Der er altid en fin beskrivelse med af vinene og uanset smagspræferencer, så er det altid meget velovervejede vine, som han sender ud. Der bliver altså nørdet for at jeg får noget ud af det. Det er på alle måder det jeg søger, når jeg gror fast i "husvinene".Troels og Pinot Boxen leverer altid spændende og gennemtænkte vinoplevelser. Ikke alle vine rammer nødvendigvis ens personlige smag hver gang, men det er netop en del af charmen ved konceptet – at blive udfordret og introduceret til noget nyt.
Hver levering er ledsaget af gode beskrivelser, som giver indsigt i vinene og tankerne bag udvælgelsen. Det mærkes tydeligt, at der bliver nørdet igennem for at sikre en varieret og interessant oplevelse, og at vinene er udvalgt med stor omhu og faglig passion.
For mig er Pinot Boxen den perfekte måde at bryde ud af vanen med de samme "husvine" og opdage nye favoritter. Hvis du elsker vin og gerne vil inspireres af en person med stor viden og entusiasme, kan jeg varmt anbefale Pinot Boxen. 🍷👏

3 de septiembre de 2025

Kvalitet i højsædet

Vine af høj kvalitet, personlighed og altid nøje udvalgt. Professionelt infomateriale som beskriverne vinene. Der bliver ofte angivet hvilken mad der vil passe til vinene, måske det ville give mening og at vedlægge et forslag til en opskrift?

28 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spændende koncept

Spændende koncept, hvor man får en ide om, hvordan god pinot noir smager. Jeg har smagt mange spændende flasker fra boxen. Jeg må især fremhæve den fra: Frankrig, Sydafrika og Østrig. Dog er jeg ikke så begejstret for valgene af umodne og spage pino'er fra Tyskland.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og utrolig serviceminded

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Pinotboxen. Altid lækre vine med absurd god kvalitet og information om hver vin. Troels er utrolig dygtig og serviceminded. Jeg er kunde på 8. måned og har ingen intention om at stoppe!

6 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Pinot Box'en

Respuesta de Pinot Box'en

Tusind tak Søren! Det er i den grad værdsat :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.