Pozytywnie zaskoczona
To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
Gdybym mogła dać zero to najpewniej bym tak zrobiła. To oszuści, zamiast ślicznych sandałów ze zdjecia odezlali chiński bubel, podróba w ogole niepodobna do tego, co zamawiałam. Kaza odsyłać towar na swój koszt do Chin. Koszmar. Odpisują i zbywaja klienta. Nie chcą wrócić gotówki. Nie polecam! To dno!
Zamówiłam dwie pary sandałów na obcasie na lato i jestem bardzo zadowolona. Są dobrej jakości, wygodne i świetnie się noszą. Chyba zamówię jeszcze kilka sukienek. Zdecydowanie polecam ten sklep.
Uważajcie na ten sklep. To oszustwo. Buty miały być polskiej produkcji, wysłane w max 2-3 dni. W rzeczywistości idą już drugi tydzień i dalej nie mogą wydostać się z Chin… kupują polską domenę, aby wzbudzić zaufanie klientów. A te pozytywne opinie wystawione przez Jana Kowalskiego itp… serio?
NIE UFAJCIE IM- OSZUŚCI!
Syf z Chin!
Kontakt znośny, pani odpisała mi po jednym dniu. I to jedyna zaleta ;)
Ciuchy jakości gorszej niż temu, zdjęcia nie wiem czy kradzione czy AI lub fotoszop. Z Polską ani tym bardziej Warszawą związku nie ma. Pączka idzie z Chin przez Holandię. Zmarnowane prawie 300 zł. Mam nauczkę, nie polecam nikomu.
Bardzo ładna bluzka, dokładnie taka jak na zdjęciach. Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy
Tragedia oszuści z chnin idzie 14 dni ponad ,podroby ,zadna wiskoza modual tylko poliester zwykłe meetki i nitki wiszace ,jskosc tragedia komplet Baroc spodnie z bluzka
To jakiś żart. Dokonałam zakupu, ponieważ spodziewałam się wysyłki z Polski. Tym czasem zwrot na adres w Chinach. Buty fajne tylko z wyglądu. Niewygodne i zbyt małe.
Na początku miałam pewne wątpliwości, bo nie znałam wcześniej tego sklepu, ale sukienka okazała się naprawdę przepiękna. Materiał jest bardzo ładny, a sama sukienka niezwykle wygodna w noszeniu.
Paczka dotarła do mnie dość szybko. Wszystko wygląda bardzo dobrze i zgodnie z opisem.
Ładne ubrania w rozsądnych cenach. Byłam zadowolona, więc zamówiłam ponownie
Buty okazały się naprawdę dobrej jakości, a rozmiar na szczęście pasował idealnie
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.