Jeg kan ikke anbefale Pitstop i Glostrup. Jeg er meget utilfreds med både dækkenes vejgreb og den måde, min henvendelse blev håndteret på. Bilen glider i dårligt vejr, og det gør mig utryg.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Benjamin fra Valby afdelingen, levere top-service fredag aften kl. 5 min i lukketid. Vi var så uheldige at stå med et defekt dæk fredag aften, heldigvis var Benjamin på arbejde og blev over hans... Ver más
Top service hos Pitstop Glostrup! Jeg ringede en sen augustaften for at høre, om de tilfældigvis havde 2 vinterdæk på lager. Selvom det stadig var august, havde de 2 stk. Continental vinterdæk klar... Ver más
La empresa ha respondido
Top service fra Benjamin i Valby afdelingen Vi kom lidt i luk og skulle have skiftet et enkelt dæk, og Benjamin stod klar til at hjælpe og ydet en fantastisk service. Kan klart anbefale dem!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.
Información de contacto
Naverland 17, 2600, Glostrup, Dinamarca
- info@pit-stop.nu
- pitstop-glostrup.nu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig service
Super hurtig service, godt humør og en fed humor. Mens mam venter blir man tilbudt kaffe! Det blir ihvertfald ik sidste gang de blir brugt

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Kanon service og MEGET billigere end…
Kanon service og MEGET billigere end alle de andre, alle stjerner til hele holdet

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Fantastisk service og god oplevelse
Fantastisk service og god oplevelse. Fik 4 vinterdæk til god pris og sat på med det samme. Anbefaler stedet varmt.

Lapning lørdag
Havde et fladt dæk lørdag formiddag, da jeg kom hen til bilen. Jeg fik skiftet til et reservedæk og tog bilen til Pit Stop Glostrup.
Dækket blev hurtigt vurderet og kunne heldigvis lappes.
300 kr. for en lapning lørdag, synes jeg er yderst rimelig. Fik en snak omkring vinterdæk i mens jeg ventede på at dækket blev lappet, som tog 10 min.
Super god oplevelse!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Har lige fået skiftet hjul hos…
Har lige fået skiftet hjul hos Pit-Stop. Jeg letter på hatten! De er dygtige og yder en ekstremt hjælpsom og venlig service. Og for at det ikke skal være løgn, så smager deres automat-kaffe oven i købet godt!

Det betaler sig.
Kæresten skulle have skiftet til vinterdæk han selv havde købt.
Vi blev mødt af en meget imødekommende glad mand, som tilbød en kop kaffe i ventetiden fra deres fine kaffemaskine.
Det gik hurtigt ( inden 30min) og til en god pris! Vi kommer igen til sommer! :-)

Tip - Top, Glostrup Pit Stop
Det starter bare godt telefonisk med gennemskuelige svar - og ved fremmøde kan dæk og hjulskifte vist ikke klares mere effektivt - og det er uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Hertil skal selvfølgelig også lige nævnes, at selv prisen er fordelagtig, så pakken er fuldendt.

Skøn arbejdsplads
Dejligt at se en arbejdsplads, hvor der plads til at joke - havde fået et søm i dækket, og fik det lappet efter 30 min, hvor vi grinede imens. Skønt sted, kan klart anbefales :-)

Meget god service.
Kan anbefales,
Ringede dem og så ca 1 time efter så kører jeg bil med 4 nye dæk, til god pris

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Super service og god pris
Super service og god pris! Kan klart anbefalde dem.

Meget god service
Meget god service, også i en nødsituation, tusind tak.

Mega god service
Mega god service , søde og venlige .
Kan kun anbefale dem..

Service i absolut topklasse
Altid super god service. Glade medarbejdere der altid møder en som var man ventet, selvom man bare dukker op.
Det er absolut mit foretrukne dækcenter 😁

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
På vej på arbejde og så får jeg en…
På vej på arbejde og så får jeg en punktering. Jeg nåede med nød og næppe ind Pit Stop. 20 min. senere var jeg kørende igen. Tak boys!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Rigtig god og kyndig service
Rigtig god, kyndig og hurtig service!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Kom uanmeldt en fredag eftermiddag med…
Kom uanmeldt en fredag eftermiddag med et søm i dækket, og det fiksede de på 10 min. Super effektivt!

Klar Anbefaling herfra
Hurtig, nem og god service. Klar anbefaling herfra. Kommer helt klart igen

Klart anbefaling
Ankom 10 min før lukketid men fik stadig ydet den bedste service. Fik skiftet begge bagdæk til en overraskende god pris. Det var hurtigt og nemt. 20 min senere var de færdige og vi var kørende igen. Kan klart anbefales

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.