La empresa ha respondido
Fantastisk service. Vi havde brug for en special løsning og her viste Ole fra pixiform enorm villighed og service til at hjælpe.
La empresa ha respondido
Vi laver vores egne børnemøbler, som vi sender ud til alle landets børneværelser 😀 Vi håber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dårlige, så vi kan nyde roserne og tage ved lære af fejlene. For vi kan desværre ikke være 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der står bag, som i hvert fald 100% sikkert får rettet op på fejlen. Vi henviser også til produkt anmeldelserne på de enkelte produkter på vores hjemmeside.
Torvegade 97, 7160, Tørring, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Pixiform
If this is a legit company it’s the most unprofessional one and the poorest customer service I’ve ever experienced. I had to cancel an order and after nearly four weeks I’m still waiting on the refund. I just got some mails that somebody will take care of the issue but nothing happens. Nobody answers the phone even if they mention their working hours, nobody gets back to me on social media. Definitely feeling like being scammed and will proceed legal actions. Cannot recommend!

Respuesta de Pixiform
Wat er mis ging, is dat 1 van de 3 pakketen niet geleverd werd. Dit kan aan de bezorgdienst liggen. Maar in plaats van dat ze iets nieuws sturen, heb ik al 5 maal moeten emailen. Krijg ik nu niks meer terug en als laatste bericht zeiden ze mij iets op te sturen maar vervolgens niks ontvangen. Niet bestellen!

Respuesta de Pixiform
Vi er SÅ glade herhjemme for vores møbler fra Pixiform! De er både flotte, funktionelle og passer perfekt ind hjemme hos os. Jeg elsker designet, at det er enkelt og stilrent, samtidig med at det virker robust. Yderst gennemtænkte ift børn, og jeg glæder mig allerede til at vi skal udvide vores samling af møbler derfra. 🙂

Respuesta de Pixiform
Erg lang moeten wachten op mijn kast. Dit kwam deels doordat pixiform de kast pas na 10 dagen verstuurd heeft, maar grotendeels door de GLS. Gelukkig heeft pixiform een fijne klantenservice en hebben ze geholpen met het lokaliseren van het pakket.
We zijn erg blij met de kast.
Drie weken geleden heb ik een bureau besteld bij Pixiform. Daarbij het ik gekozen voor levering bij een pakketpunt. Dit is niet gelukt en nu gaat mijn pakket al weken van depot naar depot. Ik heb pixiform op alle manieren geprobeerd te bereiken en om hulp gevraagd. 1x heb ik een mail gekregen dat ze GLS gevraagd hebben om het bij mij thuis af te leveren. Dit is door GLS nooit verwerkt. Vervolgens hoor ik niks meer. Het pakket is ergens in een depot en er staat elke dag (al 14 dagen) dat ze een nieuwe afleverdatum berekenen maar er gebeurt vervolgens niks. Ik vind het heel frustrerend dat pixiform niet te bereiken is. Zowel per mail niet en de telefoon nemen ze niet op. Het bureau is een cadeau welke nu sowieso te laat is. Ik snap dat zij geen controle hebben over GLS maar ze hebben wel controle over en verantwoordelijkheid naar hun klant. Van een familiebedrijf verwacht je een andere ervaring. Ik wacht nog steeds op een oplossing.
Update: na deze review is Pixiform in actie gekomen en is het uiteindelijk goedgekomen met mijn pakket. Mijn tip is om iets aan de bereikbaarheid van de klantenservice te doen. Dit is goed op te lossen denk ik. De producten zijn hartstikke mooi en zeer de moeite waard!
Super fede produkter og ret tydeligt det er gennem tænk 😊
Enormt nemt at samle og vi elsker det rå look i rå finer.
Helt klart et sted vi søger igen når vi mangler indretning 😊

Hej pixiform
Når en mand med 10 tommelfingre🤭
Kan samle en kommode på 5 min😳
Så har i helt sikkert gjort noget rigtigt

Respuesta de Pixiform
Jeg fik hvad jeg havde bestilt, en bogkasse og et legebord, på 4 dage som lovet.
Dejligt og nemt sted at handle, alt er som forventet. Tak for god service.
Jeg bestilte et wave-skrivebord, men da det kom, var der en del af skrivebordet som var lavet forkert så det kunne ikke samles korrekt.
Jeg skrev til Pixiform som sendte en ny. Jeg havde forsat udfordringer med at få samlet bordet, hvilket kom bag på mig da det ikke var sådan jeg havde læst om produktet, men med hjælp fra kundeservice lykkes det. Bordet er flot, omend lidt mere komplekst at samle end forventet.
Kontakten med kundeservice var god og med hurtig respons og de var meget hjælpsomme.
Jeg kunne godt finde på at handle der igen, trods de bump der har været, for det er nogle rigtig fine produkter og det virker solidt.

Respuesta de Pixiform
Først købte jeg møbler hos Pixiform, og efterfølgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stået på messe sammen. Jeg er virkelig glad for de møbler vi har der hjemme, Bertram garderoben passer perfekt ind i vores entré. Jeg anbefaler altid Pixiform og kender flere der er utrolig glade for deres møbler ❤️👍

Respuesta de Pixiform
Vi har modtaget vores fine møbler fra Pixiform. De blev leveret efter kun 3 dage, hvilke jeg synes er rigtig hurtigt for møbler, men det er nok hvad man kan forventer når man handler på en dansk webshop. Jeg er også glad for den kvalitet møblerne har, det er virkelig lækkert og smart måde det samles på. Vi handler bestemt igen.

Respuesta de Pixiform
Det er en uge siden jeg placerede en ordre, og på trods af der flere steder på hjemmesiden står at der er 1-4 dages levering, er varerne endnu ikke afsendt. Jeg har skrevet til dem på Instagram - her er svaret blot, at det kan de ikke hjælpe med. Virkelig dårlig service, når man nu netop reklamerer med 1-4 dages leveringstid.

Hele slechte klantenservice.
Mooie producten besteld, kwamen vrij snel aan. Echter veel beschadigingen. Hierover direct contact opgenomen inclusief foto's. Tot op heden nog geen enkele reactie! Echt slecht. Besteed hier honderden euro's voor mijn peergroup en dan krijg je iets gebrekkigs aan waarnaar er geen reactie vanuit pixiform.nl komt.

Respuesta de Pixiform
Stor anbefaling til Pixiform.
Alt er som det skal være. Vi købte deres nye reol Saxo
Så nemt at samle.

Respuesta de Pixiform
Dejligt at handle hos en dansk webshop, hvor man kan få vejledning inden sit køb. Vi ende med at vælge Aksel reolen, og vi er SÅÅ glade for den. Vi skal helt sikkert handle hos Pixiform igen, når værelset skal gøres istand.

Respuesta de Pixiform
Jeg købte et dukkehus og betalte 150 kroner for hjemme levering, da det var for tungt til, at jeg selv kunne transportere det hjem og op på 2. Sal.
Herefter modtog jeg en mail, at jeg kunne hente dukkehuset i pakkeshop . Jeg kontaktede pixiform, som meddelte mig, at hvis jeg lod dukkehuset returnere, ville jeg få pengene tilbage. Huset blev returneret den 11. Marts og jeg har skrevet flere mails til pixiform om, hvornår jeg ville få mine penge retur (850 kr.).
Jeg har stadig ikke modtaget pengene og pixiform svarer ikke på mine mails 🤔😒.
Dette er mildest talt frustrerende

REDIGERET!
Pixiform havde ved en fejl arkiveret vores mail korrespondancen efter at have fremsendt de 2 stykker der var ødelagte på min første reol i det sagen jo teknisk set var løst. Denne blev dog straks åbnet igen og jeg er blevet kontaktet.
Jeg har nu fået erstattet begge mine møbler, der har været vanskelige st samle og med knaster med nye, i det der var fejl i produktionen som skulle være rettet - super service at sende nye møbler kvit og frit samt at tilbyde pengene retur! Jeg er dog fortsat vild med møblerne så jeg valgte nye i stedet og håber at de nye kan samles gnidningsfrit og er lige så flotte som det første jeg fik.
Virkelig fin service efter at sagen blev åbnet igen.
———————————-
Jeg kan desværre stemme i med Harriets anmeldelse.
Jeg har købt reolen Saxo i natur og været rigtig tilfreds med den. Derfor forespurgte jeg om jeg kunne købe yderligere 2 reoler dog i den nye farve hvid af modellerne Saxo og Aksel til deres 3 for 2 tilbud. Det kunne jeg godt og jeg fik dem hurtigt leveret.
Det viste sig dog at Saxo i Whiteline var med 2 ødelagte moduler og derudover generelt dårligere finish end den jeg tidligere har fået. Således er der ‘knaster’ der stikker op hvor modulerne ikke er slebet ordentligt rundt i kanterne og gør samlingen meget svær. Som følge heraf og fordi de 2 plader midt på ikke er ens udskåret i samlinger, gaber reolen efterfølgende på midten i det stykkerne ikke passer ordentligt sammen. Den er meget stram at samle og stort set umulig at skille ad igen, dog lykkedes det mig da jeg fik tilsendt nye dele i stedet for de ødelagte - dette ændrede dog ikke på at møblet gaber på midten i samlingen og buer midt på, grundet knasterne og de uens længder der gør det umuligt at få pladerne trykket helt korrekt på plads.
Super fint at der blev sendt nye stykker, men kommunikationen er træg og efter fremsendte billeder af fejl mm. samt spørgsmål til at samlingen har været meget vanskelig, har jeg ikke hørt retur.
Generelt synes jeg godt om møblerne, og var glad for hurtig respons på de ødelagte dele. Dog lidt ærgerligt at der ikke er svaret retur vedrørende ‘knaster’ og samlingen der gaber midt på, hvilket gør, at det ikke er så flot at have stående fremme, da det bliver påtalt af alle der ser det.
//Astrid

Respuesta de Pixiform
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.